Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

Kad žinočiau, kokia skylė bus biudžete cool.gif gal kas galėtų pasidalinti informacija, kokios kainos Byredo (aš vis tik linkstu link Pulp, bet reikia gal dar į kitus įsiuostyti g.gif )
Atsakyti
planuoju šią savaitę į byredo nosį įmerkti, tikiuosi kad neužkabins.. nors naivu...
kainas galėsiu parašyti jei iki to laiko niekas kitas neparašys.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 10, 21:43)
planuoju šią savaitę  į byredo nosį įmerkti, tikiuosi kad neužkabins.. nors naivu...
kainas galėsiu parašyti jei iki to laiko niekas kitas neparašys.

Labai lauksiu su info ir ispūdžiais 4u.gif
Atsakyti

Kad Byredo uostytojoms ir biudžetų planuotojoms ramiau miegotųsi, galiu pasakyt kainą: 100 ml edp 400 Lt berods be 1 lito biggrin.gif
Atsakyti
As tai ciur lauksiu vel kokio ispardavimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 02 10, 22:18)
Kad Byredo uostytojoms ir biudžetų planuotojoms ramiau miegotųsi, galiu pasakyt kainą: 100 ml edp 400 Lt berods be 1 lito  biggrin.gif

Visą naktį blaškiausi biggrin.gif , nes tik širyt postą radau biggrin.gif 4u.gif

Kad dar vieną naktį nesiblaškyti, gal kas galėtų patikslinti, ar tokį rinkini Cdc turi (kaina įsivaizduoju apie 700 turėtų būti g.gif ). Galvoju, ko čia man kankintis, kuris labiau patinka bigsmile.gif .

user posted image

QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 02 10, 22:22)
As tai ciur lauksiu vel kokio ispardavimo  ax.gif

Kadangi nuskambėjo žodis "vėl", tai pasidalinkit, kada to "vėl" būtų galima tikėtis ax.gif Ir tas "vėl" koks būna procentine išraiška? Nes tadu gal apsimoka laukti biggrin.gif
Atsakyti
O Rusijoje jie kainuoja 8000 rublių, o tai yra apie 600< lt lotuliukas.gif
Atsakyti
mane labiausiai traukia avignon ir visi kiti "bažnytiniai" kvapai ax.gif ax.gif ax.gif nuvarysiu, būtinai pauostysiu. manot, kad moteriai, kuri nebijo išsiskirti, mėgsta gotikinį stilių ir smilkalų kvapą - tiks? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 02 11, 11:04)
manot, kad moteriai, kuri nebijo išsiskirti, mėgsta gotikinį stilių ir smilkalų kvapą - tiks? verysad.gif

Spakainai biggrin.gif Man smilkalinė CdG serija nėra jau ten kažkokia egzotinė-bažnytinė visai. Labai gražūs smilkaliniai kvapai, bet mano nosiai tikrai visai korektiški, jei kalbėt apie poveikį aplinkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 02 11, 09:31)

Kadangi nuskambėjo žodis "vėl", tai pasidalinkit, kada to "vėl" būtų galima tikėtis ax.gif  Ir tas "vėl" koks būna procentine išraiška? Nes tadu gal apsimoka laukti biggrin.gif

Kada VĖL bus, nežinau. Kai buvo (o buvo prieš kokias tris savaites, ar ne?), tai, berods, nuolaidos buvo nuo 30 iki 40 proc

QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 02 11, 11:04)
manot, kad moteriai, kuri nebijo išsiskirti, mėgsta gotikinį stilių ir smilkalų kvapą - tiks? verysad.gif

Idealiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2010 02 11, 15:06)
Kada VĖL bus, nežinau. Kai buvo (o buvo prieš kokias tris savaites, ar ne?), tai, berods, nuolaidos buvo nuo 30 iki 40 proc
Idealiai cool.gif

Net iki 50 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2010 02 11, 15:06)

QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 02 11, 15:55)
Net iki 50  thumbup.gif

Reiškiasi, pramiegojau doh.gif Tai valentinovasario16uzgaveniadienio proga nenusimato? ax.gif

Ir kaip su ta Byredo kolekcija? Ar užmatė kas? Y a nė?
Atsakyti