Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(Gafsa @ 2010 10 31, 12:39)
O kokia proga?

Panoramos gimtadienis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 11 01, 00:36)
Panoramos gimtadienis  rolleyes.gif

Nuolaidų gimtadienio proga nebus.
Papildyta:
Į Creme de la Creme atvyko Mona di Orio trijų kvapų kolekcija Les Nombres d'Or: Ambra, Oda ir Muskusas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 01 lapkričio 2010 - 12:38
QUOTE(BlackDee @ 2010 11 01, 12:37)
Į Creme de la Creme atvyko Mona di Orio trijų kvapų kolekcija Les Nombres d'Or: Ambra, Oda ir Muskusas.

O, geruliai thumbup.gif Ypač pirmieji du wub.gif Kokio jie brangumo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 11 01, 17:57)
Kokio  jie brangumo?  g.gif

380 lt - 100ml
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 11 01, 17:15)
380 lt - 100ml

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti, kiek kainuoja dideles Montale skardines. 50-ties ml kaina prisimenu ax.gif . Vieno man patinkancio kvapo yra tik didele talpa. Ar yra tikimybe, kad ateityje bus ir mazu talpu?

Ir dar - gal artimiausioj ateityje nusimato kokios akcijos-atrakcijos, kad galeciau nusiaubti jusu oaze, nesitenkindama vienu kitu butelaiciu?

Tiesa, galvojau, gal cia ir nelabai i tema, bet negaliu nepasidziaugti Cdc konsultantu. Turbut pirmakart gyvenime blink.gif man taip vykusiai pagal mano pageidavima buvo atrinkti ir pasiulyti kvapai.
Man nepaprastai patiko domejimasis klientu (tiksliau kliento reakcija i kvapa) ir puikus produktu ismanymas 4u.gif Mano komplimentai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 11 lapkričio 2010 - 20:21
QUOTE(Milmar @ 2010 11 11, 21:20)
1. Norejau pasiteirauti, kiek kainuoja dideles Montale skardines. 50-ties ml kaina prisimenu  ax.gif . Vieno man patinkancio kvapo yra tik didele talpa. Ar yra tikimybe, kad ateityje bus ir mazu talpu?

2. Ir dar - gal artimiausioj ateityje nusimato kokios akcijos-atrakcijos, kad galeciau nusiaubti jusu oaze, nesitenkindama vienu kitu butelaiciu?

3. Tiesa, galvojau, gal cia ir nelabai i tema, bet negaliu nepasidziaugti Cdc konsultantu.

1. Priklauso nuo kvapo, kainos skirtingos.
2. Nenusimato.
3. Konsultantas labai apsidžiaugs išgirdęs Jūsų atsiliepimą smile.gif
Atsakyti
Aš tai visada ir perku, kai tas vyrukas aptarnauja wub.gif Nerealiai taikliai pasiūlo kvapus, apie kiekvieną dominantį aromatą papasakoja, visada taip subtiliai be jokio lindimo į akis.. biggrin.gif maloniai įteikia pirkinį... wub.gif

Ne tik, kad kvepalus nusiperki, išeidama, bet dar ir gauni gerą dozę geros atomosferos ir nuotaikos visai dienai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 11 11, 21:40)
1. Priklauso nuo kvapo, kainos skirtingos.

Roziu eliksyras rolleyes.gif

Dabar dar paklausiu nerealaus klausimo lotuliukas.gif ...

ar rasciau pas jus dar koki nors saldesi - Montales ar ne Montales, kuris mane nudziugintu kaip Montales vanile, bet butu labiau sluoksniuotas / paslaptingas, gal atvertu sirdy pasleptus smilkalus (tik be rugstumo ir kardamono) blink.gif) .
Va g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 11 12, 00:09)
Roziu eliksyras  rolleyes.gif
Dabar dar paklausiu nerealaus klausimo lotuliukas.gif  ...

ar rasciau pas jus dar koki nors saldesi - Montales ar ne Montales, kuris mane nudziugintu kaip Montales vanile, bet butu labiau sluoksniuotas / paslaptingas, gal atvertu sirdy pasleptus smilkalus (tik be rugstumo ir kardamono)  blink.gif) .
Va  g.gif

Va, nepamenu, kurio - Annick Goutal ar L'Artisano vanilė man pasirodė tokia dulkėta, įdomesnė, neuostyta? g.gif
Atsakyti

Gal nieks neuzpyks, jei pasikartosiu - domintu Montale roziu eliksyro 100 ml kaina ir mano turbo kvadro klausimas apacioj biggrin.gif

(London aciu uz komentara 4u.gif )

QUOTE(Milmar @ 2010 11 12, 00:09)

Dabar dar paklausiu nerealaus klausimo lotuliukas.gif  ...

ar rasciau pas jus dar koki nors saldesi - Montales ar ne Montales, kuris mane nudziugintu kaip Montales vanile, bet butu labiau sluoksniuotas / paslaptingas, gal atvertu sirdy pasleptus smilkalus (tik be rugstumo ir kardamono)  blink.gif) .
Va  g.gif

Atsakyti
Roses Elixir kaina 329 Lt
Saldesiai: Acqua di Parma Mandorlo di Sicilia, Montale Amandes Orientales, Chocolate Greedy. Maziau saldus, bet saldoki: Byredo Pulp ir Bal d'Afrique, JHAG Miss Charming.
Jei domina konkreciai vanile ir smilkalai: Etat Libre d'Orange - Encens et Bubblegum (bet juose gali jaustis tas smilkalu "rugstumas")
Atsakyti