Jei tiktai subjektyviai vertint "Patinka-normaliai-nepatinka", tai man jie normaliai, t.y. pati pirkt nepirkčiau, bet jei kas dovanotų- nebrokyčiau Tikros žinovės gal dar papildys, bet kaina aukšta dėl naudojamų žaliavų
Didysis metų išpradavimas kosmetikai ir kvepalams numatomas rugpjūčio pabaigoje.
O dabar vyksta Korres akcija, kurioje kremams ir kaukėms su čiobrelių medum, jogurtu, granatais, kai kuriems makiažo valikliams ir paakių kremams taikoma 40% nuolaida
O dabar vyksta Korres akcija, kurioje kremams ir kaukėms su čiobrelių medum, jogurtu, granatais, kai kuriems makiažo valikliams ir paakių kremams taikoma 40% nuolaida
QUOTE(BlackDee @ 2010 08 14, 20:23)
Didysis metų išpradavimas kosmetikai ir kvepalams numatomas rugpjūčio pabaigoje.
O kam is kvepalu bus nuolaidos?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 08 14, 22:23)
O kam is kvepalu bus nuolaidos?
Dar nežinau, parašysiu arčiau mėnesio pabaigos
Į Creme de la Creme atkeliavo 7 LUBIN kvapai: Idole, Nuit de Longchamp, L de Lubin, Gin Fizz, Le Vetiver, Itasca, Bluff
QUOTE(BlackDee @ 2010 08 19, 12:16)
Į Creme de la Creme atkeliavo 7 LUBIN kvapai: Idole, Nuit de Longchamp, L de Lubin, Gin Fizz, Le Vetiver, Itasca, Bluff
Labai norejau imerkt nosi i juos
Norejau paklausti, ar si parduotuve prekiauja Comme des Garcons EDP?
QUOTE(Mariposa @ 2010 08 21, 18:13)
Norejau paklausti, ar si parduotuve prekiauja Comme des Garcons EDP?
Ši parduotuvė prekiauja Comme des Garcons EDP
QUOTE(BlackDee @ 2010 08 22, 12:01)
Ši parduotuvė prekiauja Comme des Garcons EDP
Liuks Aciu!
Biškutį nukrypsiu nuo temos , bet kaip, pasirodo, ta fragrantica gybus pjauna Visiškai negalima ja tikėti
Pasižiūrėjau Comme des Garcons Wonderwood natas fragranticoje ir luckyscent, tai fragranticoje pusės natų nėra
Tos fragranticos nenurodytos natos man šįkart yra esminės (įeina į jų sudėtį Madagascan pepper, o pvz. aš pipirų netoleruoju).
Pasižiūrėjau Comme des Garcons Wonderwood natas fragranticoje ir luckyscent, tai fragranticoje pusės natų nėra
Tos fragranticos nenurodytos natos man šįkart yra esminės (įeina į jų sudėtį Madagascan pepper, o pvz. aš pipirų netoleruoju).