Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

Merginos, kai paskutini karta buvau kremineje, neradau Magnolija Nobile, ar taip gali buti, ar praziurejau. I konsultantes nesikreipiau, nes buvo uzimtos su kitom klientem cool.gif
Atsakyti
O toj lentynukėj, kur iš kairės, tik įėjus visi stovi, ten jie nestovėjo? g.gif Kažkaip neaktualu, tai nepastebėjau, nes akys į "Byredo" žiūrėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 02 09, 22:57)
O toj lentynukėj, kur iš kairės, tik įėjus visi stovi, ten jie nestovėjo? g.gif Kažkaip neaktualu, tai nepastebėjau, nes akys į "Byredo" žiūrėjo rolleyes.gif

Iris buvo, o magnolijos ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 09, 21:28)
Labai geras interviu, buvo įdomu paskaityti.

+1
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 02 09, 22:30)
Pasakysiu jums atsargiai, įsiterpdama, kad šis iš "Byredo" serijos

user posted image

yra labai net gi vertas dėmesio mirksiukas.gif

Pirmas įspūdis - labai panašus į "Acqua di Parma Magnolia Nobile", nes ir citrusai, ir kedras, ir jazminas, ir vetiverio užuomis. Tik kad pradžioje viskas ne taip intensyviai, veikiau gaiviai ir švelniai. Po to gan jaukiai sušyla, kažkur saldumas. Malonus ir mielas. Truputuką susinervinau, kad tik po 100 ml.  unsure.gif

drinks_cheers.gif labai ir man sie. O taip pat
user posted image
Pasidomejau kainom kitur, pigiau niekur neradau g.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad Katinas ne mano kaimyne. Bet vis tik kazkam nepasiseke..

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 09, 22:28)
Labai geras interviu, buvo įdomu paskaityti.

koks pavasaris Ingakalnio paraštėse................ happy.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 02 10, 09:30)
koks pavasaris Ingakalnio paraštėse................ happy.gif

jaučiu pavasarį.. morčius paraše lotuliukas.gif

panos, čia naujiena CDC? niekada neteko uostyti šių Byredo parfum.gaminių nors aprašymai tokie, kad turėtų patikti.

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2010 02 10, 01:47)
Kaip gerai, kad Katinas ne mano kaimyne. Bet vis tik kazkam nepasiseke..

Jūs turbūt juokaujat? Žmogus duoda interviu (kiek suprantu, savanoriškai, ar ne? ), taip sakant pasipasakoja plačiajai visuomenei. O jūs nuorodą į tą viešą interviu vos ne prilyginat knaisiojimuisi po asmeninį gyvenimą, šnipinėjimą (koks tikslas duot interviu, jei tikimasi, jog jo niekas neskaitys? g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 02 10, 14:30)
Jūs turbūt juokaujat? Žmogus duoda interviu (kiek suprantu, savanoriškai, ar ne? ), taip sakant pasipasakoja plačiajai visuomenei. O jūs nuorodą į tą viešą interviu vos ne prilyginat knaisiojimuisi po asmeninį gyvenimą, šnipinėjimą (koks tikslas duot interviu, jei tikimasi, jog jo niekas neskaitys?  g.gif  )

Aiškinu:nuoroda galima pateikti,nenurodant intervuojamojo asmens niko .Atskleisti asmens tapatybe forume,kuriame visi bendrauja ne vardu-pavarde-tevavardziu,prieš tai asmens neatsiklausus,yra nemandagu.Man atrodo ,tai taip elamentaru,kaip ir tai,pvz,kad negalima neatsiklausus duoti kito asmens tel nr. firmelei,reklamuojanciai siurblius uz milijona ar kitoki chlama. cool.gif
Atsakyti
bet tame interviu nera Dianos nikas SM ivardinamas wink.gif arba as neidemiai skaiciau smile.gif
Atsakyti
Niu tai gal jau baiksit jus zmogu aptarineti??? blink.gif Tai maziausia yra nekulturinga. Jums ka? ner apie ka pakalbeti? Aptarinekit kvepalus geriau, idomu bus nors paskaityti.
Atsakyti