Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 05 27, 18:57)
O ko cia dyvytis, kad nepatiko kvapas? Todel ir ieskom to kvapo, kuris kelia malonuma. Kvapas, kaip ir rubas, maistas ar kokia tai meno saka - kiekvienam savo. Turbut nera tokios materijos, ar kaip cia pavadinus, kad visiems keltu euforija.

drinks_cheers.gif
O kai kvapas nišinis, tai yra tikimybė, kad jis gali turėti visokių keistumų, kurie ne kiekvienam priimtini.
Atsakyti
o man pačiulė patiko wub.gif labai geras aromatas smile.gif bus sekantis pirkinys,
vakar įsigijau raudonąjį vetiverį, nors abu man lygiaverčiai buvo (tiek vienas, tiek kitas - wub.gif )

dėl pačiulės specifiškumo sutinku 100%, bet čia iš tiesų skonio reikalas ką nuo ko pykina mirksiukas.gif , tarkim, man galvą įsiskauda nuo light blue rolleyes.gif o kitiems - nuo pačiulės. Čia kaip alyvuogės, tu jas mėgsti arba ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2010 05 27, 23:22)
dėl pačiulės specifiškumo sutinku 100%, bet čia iš tiesų skonio reikalas ką nuo ko pykina  mirksiukas.gif , tarkim, man galvą įsiskauda nuo light blue  rolleyes.gif  o kitiems - nuo pačiulės. Čia kaip alyvuogės, tu jas mėgsti arba ne  ax.gif

Ne tik skonio reikalas, bet yra dar ir organizmo netoleravimas mirksiukas.gif Man pvz. migreną, kartais iki pykinimo, sukelia kvepalai su pipirų natomis. Ir visai ne todėl, kad nepatiktų. Kaip tik, yra didelė krūva kvepalų tarp tų pipirinių, kurie man laabai patiktų, jeigu tik galėčiau jais kvėpintis.

Dėl Montale pačiulės - taip, kvapas tikrai įdomus. Bet asmeniškai ne visai mano skonio. Tačiau manau, kad savų gerbėjų tikrai suras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 28 gegužės 2010 - 08:42
Manau jums ne atradimas šis kvapas, bet šiandien pabandžiau Nasomatto Absinth (tik ant popieriuko - rankos iškvėpintos Montale blush2.gif ). Kvapas labai įdomus - negaliu sakyt kad super sužavėjo, bet turi kažką tokio ypatingo kur vis traukia įkišt nosį į popieriuką. Jaučiu šviežiai nupjautą medžio šaką, kai jai nulupta žievė: šviežiai kartus rūgštumas. Išvada viena- nenurimsiu kol nepabandysiu ant rankos.
Kaip žiauru, kad tiek yra kvapų kuriuos norisi pabandyt ir kai reikia labai rimtai rinktis to noriu, to nelabai nors dovanos neatsisakyčiau, o be to negaliu gyvent
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 09 birželio 2010 - 19:47
BlackDee, L’Artisan Parfumeur – Nuit de Tubereuse - cia tie, kur as turejau? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 10 birželio 2010 - 08:08
Creme de la Creme naujienos
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 06 10, 09:08)
BlackDee, L’Artisan Parfumeur – Nuit de Tubereuse - cia tie, kur as turejau?  bigsmile.gif

Ne, tu turėjai LAP "Tubereuse", jie išleisti 1978 smile.gif O šiuos naujus išleido prieš mėnesį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 06 10, 10:04)

Ne, tu turėjai LAP "Tubereuse", jie išleisti 1978  smile.gif  O šiuos naujus išleido prieš mėnesį  mirksiukas.gif

Kurie tau labiau patinka? ax.gif Dabar dar labiau idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Ar yra Creme de la Creme Molton Brown parfumerijos?? g.gif Uzsinorejau isbandyti Intoxicating Davana Blossom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 06 10, 09:04)
user posted image

Idomu butu pauostyti bigsmile.gif.
Flakonas labai grazus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskalt: 14 birželio 2010 - 14:53
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 06 10, 10:12)
Kurie tau labiau patinka?  ax.gif Dabar dar labiau idomu  bigsmile.gif

Kadangi man asmeniškai patinka "atominė" tuberoza, t.y. tikra, pakertanti kojas, tai man labiau - pirmieji smile.gif O šie nauji labiau tinka toms, kurias tuberozos vilioja ir gąsdina tuo pačiu metu - ten jos labai švelnios, paslėptos už gausybės mango vaisių smile.gif

QUOTE(AMARILIS @ 2010 06 14, 14:32)
Ar yra Creme de la Creme Molton Brown parfumerijos??  g.gif Uzsinorejau isbandyti Intoxicating Davana Blossom  ax.gif

Nėra.
Atsakyti
Gal galite kas pasufleruoti kaip vadinasi Montale kvapas auksinej skarbonkytej?
Cia is kremines asortimento blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
AOUD VELVET ir PURE GOLD
Atsakyti