QUOTE(sigizmundas @ 2010 05 26, 11:58)
As naujoke nisines parfumerijos srity, bet apsilankau kartais sioje parduotuveje
Isbandziau is smalsumo ir ta zymuji Patchouli leaves
Net neisivaizdavau, kad gali buti tokie "kvepalai"
Po to visa vakara ziauriai skaudejo galva (vos ne iki vemimo), nes per ilgai pasinesiojau rankoj ta prikvepinta lapeli ir ranka prisigere to kvapo, kuris man kele galvos skausma..
Tai net idomu pasidare, kas ir kokiomis progomis gali kvepintis tokiais kvepalais?
Jei man tektu buti salia jais pasikvepinusio zmogaus, tai turbut ilgai neistverciau
Bet tai jūs gal rankų nesiplaunat
Neįsivaizduoju niekaip, kaip gali ranka, delnas prisigerti kvapo nuo bloterio. Suprantu, jeigu būtų apipurkšti riešai, bet čia
Patchouli leaves aš irgi išbandžiau praeitą savaitę. Tiesą sakant man asmeniškai jie labiau net apie ambrą, nei apie pačiulę. Bet dar šiek tiek slogavau uostydama, tai galėjo įspūdis kažkiek išsikreipti. Truputį plėktelėjusių lapų kvapą aš irgi pajutau, tačiau ant manęs ta nata laikėsi labai prie odos, žodžiu, netrikdė.
Visgi mano lūkesčių jie kaip ir nepateisino, nors užuodžiau būtent tai, ko ir reikėjo tikėtis pagal natas. Tai kas man juose netiko - kiek perdaug saldumo. Ir baigiu prieiti sau išvadą, kad man visgi arčiau dūšios sausa pačiulė.