Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 05 22, 23:00)
Nerandu as tos pardes  doh.gif Nors maniau, kad iejimas is basanaviciaus... Sian buvau ten, nu *****, nepaieskojau  unsure.gif

Nuo Basanavičiaus einant link Mindaugo Maximos, dešinėje Mindaugo g. pusėje pusėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2010 05 23, 10:57)
Nuo Basanavičiaus einant link Mindaugo Maximos, dešinėje Mindaugo g. pusėje pusėje 4u.gif

Itariu kur, en kartu matyta ir vis neuzeidavau. Aciu, Freduci 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 05 23, 15:16)
Itariu kur, en kartu matyta ir vis neuzeidavau. Aciu, Freduci 4u.gif

Itariu tuberozos kvepaliuku ten nerasit, nes as dar ziema ju ieskojau, tai tik testeri del manes istrauke pauostyti ir sake, kad daugiau ju nebetures pardavime verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 23 gegužės 2010 - 21:35
Po "prasinešimo" - išnaršymo Londono Harrods'ą ir Selfridžą tėra vienas paprastas "pareiškimas":

Ačiū, kad esate ir ačiū už asortimentą, ir už naujienas, ir už įvairovę. Tai kas vyksta mūsų kieme, t.y. vietinės reikšmės PC Panorama, tai yra unikumas ir gėris. Tiek sutalpinti ir pateikti nedideliame plote, surasti, surinkti, suderinti. Gaila, kad ne viskas telpa, bet. Tik ten supratau, ką mes turime.
Atsakyti
bigsmile.gif
O kas gi ten tokio Harrodse ir Selfridze? smile.gif
Atsakyti
Kadangi anksčiau nesidomėjau kvepalais ir man toji sritis buvo iš serijos "dzin", tai žiūrėjau kitaip. Dabar gi žvelgiau kitomis akimis ir vertinau. Ir ką. Ir nieko. Nieko tokio "ach och" aš ten nepamačiau, bet va Vilniaus lygį įvertinau kaip vertą dėmesio. Taip, mūsų mielam kaime trūksta tam tikrų brandų, ko ten apstu, tačiau net ir iš to kas yra ( tokiam mažam plote ir su tokiu gyventojų skaičiumi) - labai labai gerai. Jei dar pridėti ko nėra ir dar sujungti VDK asortimentą ir plotą išplėsti dvigubai, tai tikrai nušluostytų nosį. Bet čia matyt iš fantastikos serijos biggrin.gif
Atsakyti
nueisiu siandien butinai susipazint su patchouli leaves, ir dar tas smilkalinis gundo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 05 26, 12:38)
nueisiu siandien butinai susipazint su patchouli leaves

As naujoke nisines parfumerijos srity, bet apsilankau kartais sioje parduotuveje rolleyes.gif
Isbandziau is smalsumo ir ta zymuji Patchouli leaves doh.gif Net neisivaizdavau, kad gali buti tokie "kvepalai" blink.gif Po to visa vakara ziauriai skaudejo galva (vos ne iki vemimo), nes per ilgai pasinesiojau rankoj ta prikvepinta lapeli ir ranka prisigere to kvapo, kuris man kele galvos skausma..
Tai net idomu pasidare, kas ir kokiomis progomis gali kvepintis tokiais kvepalais? g.gif Jei man tektu buti salia jais pasikvepinusio zmogaus, tai turbut ilgai neistverciau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigizmundas: 26 gegužės 2010 - 11:58
QUOTE(sigizmundas @ 2010 05 26, 11:58)
As naujoke nisines parfumerijos srity

nieko, daugiau gyvenime pasiuostinėsit (ir ne tik nišinės), tai suprasit kad ne tiek ir mažai keistų kvepalų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigizmundas @ 2010 05 26, 11:58)
As naujoke nisines parfumerijos srity, bet apsilankau kartais sioje parduotuveje rolleyes.gif
Isbandziau is smalsumo ir ta zymuji Patchouli leaves doh.gif Net neisivaizdavau, kad gali buti tokie "kvepalai"  blink.gif Po to visa vakara ziauriai skaudejo galva (vos ne iki vemimo), nes per ilgai pasinesiojau rankoj ta prikvepinta lapeli ir ranka prisigere to kvapo, kuris man kele galvos skausma..
Tai net idomu pasidare, kas ir kokiomis progomis gali kvepintis tokiais kvepalais? g.gif Jei man tektu buti salia jais pasikvepinusio zmogaus, tai turbut ilgai neistverciau doh.gif  lotuliukas.gif

Bet tai jūs gal rankų nesiplaunat g.gif Neįsivaizduoju niekaip, kaip gali ranka, delnas prisigerti kvapo nuo bloterio. Suprantu, jeigu būtų apipurkšti riešai, bet čia g.gif

Patchouli leaves aš irgi išbandžiau praeitą savaitę. Tiesą sakant man asmeniškai jie labiau net apie ambrą, nei apie pačiulę. Bet dar šiek tiek slogavau uostydama, tai galėjo įspūdis kažkiek išsikreipti. Truputį plėktelėjusių lapų kvapą aš irgi pajutau, tačiau ant manęs ta nata laikėsi labai prie odos, žodžiu, netrikdė.
Visgi mano lūkesčių jie kaip ir nepateisino, nors užuodžiau būtent tai, ko ir reikėjo tikėtis pagal natas. Tai kas man juose netiko - kiek perdaug saldumo. Ir baigiu prieiti sau išvadą, kad man visgi arčiau dūšios sausa pačiulė.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 05 26, 13:20)
Bet tai jūs gal rankų nesiplaunat g.gif  Neįsivaizduoju niekaip, kaip gali ranka, delnas prisigerti kvapo nuo bloterio. Suprantu, jeigu būtų apipurkšti riešai, bet čia g.gif

lotuliukas.gif Nerasiau as cia visos istorijos smulkmenu (nemanau, kad cia labai kam idomu) ax.gif Zodziu turejau prikvepinta popiereli, ji (ir kitus patikusius kvapus) kuri laika nesiojausi, nes daviau ir kitiems kartu buvusiems zmonems pauostyti, po to nepatikusi butent ta Pachouli leaves sulanksciau ir ketinau ismesti i pirma pasitaikiusia siuksliadeze, bet kadangi mes nuejom i kitas parduotuves, tai visa ta laika ir laikiau delne ta suvyniota (man smirdanti) popiereli... doh.gif Per ta laika ziauriai isiskaudo galva blink.gif O ir nusiplovus rankas, man tas kvapas vis dar jautesi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigizmundas: 26 gegužės 2010 - 12:41
QUOTE(sigizmundas @ 2010 05 26, 13:40)
O ir nusiplovus rankas, man tas kvapas vis dar jautesi ax.gif

O ko cia dyvytis, kad nepatiko kvapas? Todel ir ieskom to kvapo, kuris kelia malonuma. Kvapas, kaip ir rubas, maistas ar kokia tai meno saka - kiekvienam savo. Turbut nera tokios materijos, ar kaip cia pavadinus, kad visiems keltu euforija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 gegužės 2010 - 18:58