Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(FREDUCI @ 2010 05 20, 23:56)

Montale turi ir smilkalinį kvapą(vieną tikrai mačiau), kam įdomu. Ir Intense Tiare - nežinau, kodėl Tiare, jei kvepia tuberozomis biggrin.gif

Jau maniau, kad as tuberozu neskiriu, nes mane jie ir uzkabino, bet sudety neraso tuberozu unsure.gif Nesiskiriu dabar su siuo kvapu.. tik rubus tenka saugoti. Ir del buteliuko sutinku - skarbonkyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 05 20, 23:12)
Jau maniau, kad as tuberozu neskiriu, nes mane jie ir uzkabino, bet sudety neraso tuberozu unsure.gif Nesiskiriu dabar su siuo kvapu.. tik rubus tenka saugoti. Ir del buteliuko sutinku - skarbonkyte  biggrin.gif

Man irgi jie - gryna kreminė tuberoza (panaši į L'erbolario Tuberose).
O Montale skarbonkės man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2010 05 21, 11:32)
Man irgi jie - gryna kreminė tuberoza (panaši į L'erbolario Tuberose).
O Montale skarbonkės man labai patinka  thumbup.gif

bigsmile.gif kas cia? Dar viena auka bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 05 21, 20:43)
bigsmile.gif kas cia? Dar viena auka bus  biggrin.gif

Dar nesusipažinai? Labai rekomenduoju tuberozų gerbėjoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2010 05 21, 22:13)

Tai kad ne į tą kreipiesi - ji visas palanges ir kertes tuberozomis apsistačiusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2010 05 21, 21:23)
Tai kad ne į tą kreipiesi - ji visas palanges ir kertes tuberozomis apsistačiusi biggrin.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(straige @ 2010 05 21, 23:39)

Ji tik norėjo pasiteiravauti, ar ir tu taip pat bigsmile.gif Apie tuberozas gi.
Atsakyti
Kaip reikalai su Nasomatto Black Afgano ir Robert Piguet Bandit? Gal yra ar bus?
Atsakyti
QUOTE(Tugras @ 2010 05 21, 23:50)
Kaip reikalai su Nasomatto Black Afgano ir Robert Piguet Bandit? Gal yra ar bus?

Bandit yra visada. O Black Afgano bus uz poros savaiciu, bet geriau uzsirasyti i laukianciuju sarasa, nes pirmenybe bus jiems,kadangi kiekis bus gautas ribotas, tai turbut neuzsibus jie ilgai lentynose.
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2010 05 21, 22:13)

Aciu ax.gif Einu paknisiu, kas per daikc.

Nerandu as ju pirkti unsure.gif

QUOTE(FREDUCI @ 2010 05 21, 22:23)

tongue.gif tongue.gif tongue.gif tikrai ne. As tik kalbu kaip dainuoju, o dainuoju bele ka biggrin.gif Mano kvepalyne (o jis nera didelis) yra visokiu kvapu ax.gif Tik joa, tuberozu daugiausiai ir jos paciausios man cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 22 gegužės 2010 - 12:42
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 05 22, 14:36)
Nerandu as ju pirkti  unsure.gif

"Žolių namuose" paieškok - Mindaugo g.5 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2010 05 22, 19:51)
"Žolių namuose" paieškok - Mindaugo g.5 wink.gif

Nerandu as tos pardes doh.gif Nors maniau, kad iejimas is basanaviciaus... Sian buvau ten, nu *****, nepaieskojau unsure.gif
Atsakyti