Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(BlackDee @ 2010 05 16, 11:54)
Dar liko  tongue.gif  50ml - 179 Lt.

Ne tokia ta mano valia ir stipri, tiesą sakant blush2.gif
Spėju, neatsilaikysiu, reiks nulėkt ir man jų pauostyti blush2.gif
Ar tau turi jie panašumo į Serge Lutens Borneo 1834 ar į Comme des Garcons Series Luxe: Patchouli ?
Atsakyti
I CdG Patchouli - taip, i Borneo - nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 05 16, 12:07)
I CdG Patchouli - taip, i Borneo - nelabai  g.gif

CdG Patchouli man labai patiko, tai Montale pačiulė, reiškiasi, gali labai net sudominti.
Atsakyti
Merginos, gal galit kuri papasakot kaip jums patinka Montale Dewmusk kvapas, gal aš jį kažkaip ne taip suprantu, bet man jis kelia smarkų šleikštulį.

Kadangi iš Montale gausybės kvapų mėginėlį turiu tik šių ir labai nepatinkančių, tai susidariau nuomonę, kad visi šio autoriaus kvapai kažkuo panašūs, bet tikiuosi, kad klystu rolleyes.gif

Įdomu būtų išgirsti jūsų nuomones, gal kitaip įvertinčiau Montale blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 16, 15:25)

Įdomu būtų išgirsti jūsų nuomones, gal kitaip įvertinčiau  Montale blush2.gif

Jau rasem, kad labai platus kvapu spektras, tai pagal viena kvapa spresti apie visa gausa - nesamone tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 05 16, 21:41)
Jau rasem, kad labai platus kvapu spektras, tai pagal viena kvapa spresti apie visa gausa - nesamone  tongue.gif

Skaičiau rolleyes.gif Bet būna, kad visi kvapai turi kažką bendro, kažkokį bendrą priekvapį ar kaip tai pavadint biggrin.gif

Tai jei kiti neturi nieko bendro su Dewmusk kvapus, vadinasi Montale kvapus rašau į norimų išbandyti/įsigyti sąrašą biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai ne, jie visi skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 16, 22:10)
Skaičiau  rolleyes.gif  Bet būna, kad visi kvapai turi kažką bendro, kažkokį bendrą priekvapį ar kaip tai pavadint  biggrin.gif

Tai jei kiti neturi nieko bendro su Dewmusk kvapus, vadinasi Montale kvapus rašau į norimų išbandyti/įsigyti sąrašą  biggrin.gif

As is pradziu pasakiau - o, visi kazka bendro turi.. Bet tik pauoscius kelis kvapus is vienos eilutes. Po to likau maloniai nustebinta, kad yra ne vien supuvusiu lapu kvapai biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 05 16, 13:17)
CdG Patchouli man labai patiko, tai Montale pačiulė, reiškiasi, gali labai net sudominti.

Negalėjau patikėti tuom ką užuodžiu-grynų gryniausias pelėsio kvapas blink.gif
Štai kokių pokštų iškrečia kartais uoslė g.gif
P. S. aš čia apie Patchouli Leaves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 17 gegužės 2010 - 20:26
QUOTE(Nome @ 2010 05 17, 21:23)
Negalėjau patikėti tuom ką užuodžiu-grynų gryniausias pelėsio kvapas  blink.gif
Štai kokių pokštų iškrečia kartais uoslė  g.gif

Aha smile.gif Bet jis taaaaip traukia nosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2010 05 17, 20:23)
Negalėjau patikėti tuom ką užuodžiu-grynų gryniausias pelėsio kvapas  blink.gif
Štai kokių pokštų iškrečia kartais uoslė  g.gif

Kaip įdomiai g.gif
Beje, skaitinėjau apie juos luckyscent, fragrantica ir basenotes, tai ten daugmaž visi atsiliepimai apie šį kvapą geri, netgi labai geri.
Visgi ne paslaptis, kad ne visi žmonės ir mėgsta pačiulės kvapą, turi jis šiokio tokio specifiškumo, kuris ne visiems ir priimtinas. Kaip kad man, pvz. tuberozos kvapas nepatinka.
Na reiks būtinai pačiai pauostyti, jau nebetveriu savam kailyje, kaip įdomu biggrin.gif Šiandien kaip tik ketinau tą daryti, bet sloga išlindo, nieko nebeužuodžiu verysad.gif , tad reiks deja atidėti tą malonumą.
Atsakyti
Pauosčiau keletą Montale - ką jie visi turi bendro - labai vožiančią ir ryškią pirmąją natą, kad paguldyti gali, ir yra riebūs, nuo kažkurio gelbėjau savo švarko rankovę, nes toks ryškiai geltonas kvepalas buvo. Labai ryškiai kintantys kvepalai.
Intuityviai pasipurškiau Red Aoud - woody, spicy - iš pradžių galvojau uždusiu nuo(tikriausiai) saffron, nes jau taip agresyviai...Bet labai greitai pradėjo kisti ir taip įdomiai - nuo tokios agresyvios pradžios iki gourmand bazės, kad galiausiai liko šiltas ir jaukus bandelių kepyklos
kvapas. Kažkuo panašus pasirodė į Trussardi Inside, tik nepalyginamai įdomesnis. Kaina draugiška(50ml - 219Lt, apie kainas - visokie moteriški šipriniai vaisiai, gėlės kainuoja 179 Lt/50ml, o Aoud ir labiau vyriška linija - 219 LT, kitokių kainų nėra), tai NORIU. Smagu, kad ėjau uostyti visai neskaičiusi apie juos ir neturėdama išankstinės nuomonės ar lūkesčių.

Privaloma tvarka pauosčiau ir pasipurškiau ant rankos Patchouli Leaves. Bazė man panaši į kitų pačiulės kvapų, kad ir NZ. Vidurinėse natose labai ryškiai uodžiasi pelėsis, kaip Nome jau sakė. Geri.

Norėtųsi masyvesnio svorio prasme buteliuko - pasirodė kiek per plunksninis kai kuriems kvapams iš sunkiosios artilerijos.

Montale turi ir smilkalinį kvapą(vieną tikrai mačiau), kam įdomu. Ir Intense Tiare - nežinau, kodėl Tiare, jei kvepia tuberozomis biggrin.gif
Atsakyti