Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

Įstengiau prauostyt tik pusę visų Montalių. Išvada: jeigu būčiau finansiškai įgali, supirkčiau didžiąją dalį...
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2010 05 14, 21:42)
Įstengiau prauostyt tik pusę visų Montalių. Išvada: jeigu būčiau finansiškai įgali, supirkčiau didžiąją dalį...

Gal uostei Patchouli Leaves?
Man šieji labiausiai knieti išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 05 14, 21:53)

Nea, iki šitų "nedaėjau" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2010 05 14, 22:00)
Nea, iki šitų "nedaėjau"  biggrin.gif

Aš tai turiu baimę ir įtarimą, kad man jie labai gali patikti, iš to, ką apie juos išskaičiau. Bet ugdau valią pakolkas, sąmoningai neinu uostyti. Kad paskui neužsimanyčiau pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 05 14, 22:02)
Aš tai turiu baimę ir įtarimą, kad man jie labai gali patikti, iš to, ką apie juos išskaičiau. Bet ugdau valią pakolkas, sąmoningai neinu uostyti. Kad paskui neužsimanyčiau pirkti smile.gif

Visiškai suprantu tavosios valios ugdymą, nes aš šiandien pasijutau visiškai bejėgė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 05 14, 22:53)

Man siuos BlackDee primuosius pasiule ax.gif Paciuliu gerbejoms turetu patikti.. o as, aisku, susizavejau saldaininiais - kreminiais kvapais lotuliukas.gif Riesas kaip geru kremu pateptas rolleyes.gif Itrauktas i MH sarasa jau cool.gif
Ir aciu uz supazindinima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 05 15, 18:29)
Man siuos BlackDee primuosius pasiule  ax.gif Paciuliu gerbejoms turetu patikti..

Tai va, matyt jie iš tiesų verti dėmesio mastau.gif Išgraibstys juos pačiulių gerbėjos, va bus man valios bandymas tongue.gif
Gal dar kas apie Montale įspūdžių parašys?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 05 15, 19:42)
Tai va, matyt jie iš tiesų verti dėmesio mastau.gif Išgraibstys juos pačiulių gerbėjos, va bus man valios bandymas  tongue.gif
Gal dar kas apie Montale įspūdžių parašys?

Labai platus ju kvapu spektras, tikrai imanoma rasti sau tinkancius. Bek pati ir pasidairysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 05 15, 18:45)
Labai platus ju kvapu spektras, tikrai imanoma rasti sau tinkancius. Bek pati ir pasidairysi  mirksiukas.gif

Kad labai platus spektras , tai pagal fragrantica jau pažiūrėjau. Net nežinočiau, nuo kurių pradėti testuoti (apart tos pačiulės).
Na bet, kaip minėjau, valią kol kas ugdau lotuliukas.gif
Montale šiaip visai nieko nesu dar bandžiusi, neturėjau nė vieno mėginuko.
Atsakyti
Patchouli Leaves - mano favoritas, kvepia dregna zeme ir supuvusiais lapais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 05 16, 11:32)
Patchouli Leaves - mano favoritas, kvepia dregna zeme ir supuvusiais lapais  bigsmile.gif

Ar dar liko jų Kreminėje, ar jau visus išpirko?
Ir kiek kaštuoja pačiulės 50 ml?
Neatgaminu atmintyje, kaipgi tie supuvę lapai kvepia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 16 gegužės 2010 - 11:47
Dar liko tongue.gif 50ml - 179 Lt.
Atsakyti