Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(orile @ 2010 04 17, 14:42)
prieš tai buvusiame puslapyje persiskaičiau atsiliepimus apie konsultante Sarome ir Kristianose. Taip lygis ten visoks... Bet, deje, ir CDC ne geresnis  schmoll.gif
užėjau žiemą į parduotuvę (tiesiog slankiojau savaitgalį panoramoj), be manęs ten buvo storas dėdė, jo stora piniginė ir jo pypsė blondinė (moterimi, kažkaip (liežuvis nesiverčia pavadinti  biggrin.gif ) mano metų kažkur. Tai kol apie tą pypsę šokinėjo (ji, mat norėjo išskirtinai charakteringo aromato) aš turėjau absoliučią ramybę - galėjau netrukdoma uostyti ir žiūrinėtis.
Kai galiausiai charakteringoji porelė išėjo, priėjo prei manęs...Geriau jau nebūtų varginusis...Kai paklausė kokius kvapus mėgstu, reaktyviai aplėkė per pardę surinko, suvardino ir atnešė - nespėjau nei tinkamai įsidėmėt nei iš kurios vietos atnešė, nei pavadinimų nei kvapų  doh.gif
ir su paniekinančia veido išraiška "vistiek neįpirksi" išsiviepusi kaip blešinė paklausė "tai ar išsirinkot"  doh.gif

po tokio aptarnavimo dabar kvepalus renkuosi vdk, o norimus byredo ir nasomato parsisiunčiau internetu  bigsmile.gif

nesakau, kad daugiau ten kojos nekelsiu, bet tikrai turės praeiti šiek tiek laiko...

Oi, ne. Tikrai daugiau neikit ten. Padarysit paslauga smile.gif

Na, gal dar tik tuo atveju pabandykit uzeiti, kai isaugsit is vaikisku kelnyciu ir susitaikysit su kompleksais.
Atsakyti
QUOTE(orile @ 2010 04 17, 17:42)

Visiskai pritariu JVana. Labai prasau neikit ten daugiau, mum kvepalu liks daugiau. biggrin.gif Is jusu posto supratau tai kad jus labiausia supikde kad neturit tokio storaus dedes su jo stora pinigine. O konsultante tai tipo kaip atpirkimo ozyyyys.
O jai rimtai, cia tema apie kvepalus esancius CdC parduotuveje, ir subforumas vadinasi Parfumerija, neidomu mum cia skaityti apie tai kaip ir ka jum pasake konsultante ir kaip jus atsiprasant... uzsisikot.

Atsakyti
QUOTE(orile @ 2010 04 17, 17:42)
prieš tai buvusiame puslapyje persiskaičiau atsiliepimus apie konsultante Sarome ir Kristianose. Taip lygis ten visoks... Bet, deje, ir CDC ne geresnis  schmoll.gif
užėjau žiemą į parduotuvę (tiesiog slankiojau savaitgalį panoramoj), be manęs ten buvo storas dėdė, jo stora piniginė ir jo pypsė blondinė (moterimi, kažkaip (liežuvis nesiverčia pavadinti  biggrin.gif ) mano metų kažkur. Tai kol apie tą pypsę šokinėjo (ji, mat norėjo išskirtinai charakteringo aromato) aš turėjau absoliučią ramybę - galėjau netrukdoma uostyti ir žiūrinėtis.
Kai galiausiai charakteringoji porelė išėjo, priėjo prei manęs...Geriau jau nebūtų varginusis...Kai paklausė kokius kvapus mėgstu, reaktyviai aplėkė per pardę surinko, suvardino ir atnešė - nespėjau nei tinkamai įsidėmėt nei iš kurios vietos atnešė, nei pavadinimų nei kvapų  doh.gif
ir su paniekinančia veido išraiška "vistiek neįpirksi" išsiviepusi kaip blešinė paklausė "tai ar išsirinkot"  doh.gif

po tokio aptarnavimo dabar kvepalus renkuosi vdk, o norimus byredo ir nasomato parsisiunčiau internetu  bigsmile.gif

nesakau, kad daugiau ten kojos nekelsiu, bet tikrai turės praeiti šiek tiek laiko...

blink.gif kiek kartu lankiausi CDC (o buvau ten tikrai daaaug kartu), visada zavejausi aptarnavimu. Na, gal vyrukas karta buvo ne nuotaikoj, bet man netrukde. Paprasciau reiktu i viska ziureti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voxi: 18 balandžio 2010 - 11:50
QUOTE(JVana @ 2010 04 18, 03:24)
Oi, ne. Tikrai daugiau neikit ten. Padarysit paslauga smile.gif

Na, gal dar tik tuo atveju pabandykit uzeiti, kai isaugsit is vaikisku kelnyciu ir susitaikysit su kompleksais.

Ai, dar pridursiu apie etiketes smile.gif

Bendram isprusimui smile.gif Gal kiek praples akirati?

Atsakyti
orile, bet tu ir keistuolė rolleyes.gif Kuo užkliuvo kiti klientai, kurie reik manyt perka ir reik manyt galbūt dažnai ir daug. Tu matai storą dėdę su pinigų maišu su "pypse", o aš matau, net per atstumą, du gerus klientus, kurie gali sau leisti pirkti ir rinktis kiek nori, ir kiek "užpypins". Matyt netrukdė tai, kad juos aptarnavo biggrin.gif Sutrukdė tau mėgautis aromatais? Tai niekas liežuvio nenukirpo, galima taktiškai atsisakyti pasiūlymų, ten niekas pasiguldęs ant fotelio neprievartauja šiaip jau. Tau konsultantė išsiviepusi, o aš kiek mačiau, jos maloniai šypsosi ir net gi sveikinasi iš tolo. Net jei nieko tuo momentu neperkam, o tik "trinamės" ir pažindinamės su asortimentu.

Kita vertus, visos tos patirtos "traumos" nesutrukdė pasinaudoti parduotuve, kad sužinotum kaip kvepia minėtieji nišiniai kvepalai tongue.gif
Atsakyti
Tulpės Byredo La Tulipe labai gražios, toks ryškus ir ganėtinai mono kvapas, laikosi labai stipriai. Po to nušvelnėja ir labiau jaučiama švelni frezija. Vasariškas kvapas ir vertas dėmesio. Turėtų būti neblogas gėliškas šleifas. smile.gif
Atsakyti
Sutinku su frezijom ir kad kvapas svelnus - gelinis. Bent ant manes labai mazai laikesi. Jokio sleifo. Tiesa sakant truputi net nusivyliau, nes noretusi kad geriau issilaikytu kvapas. Bet vistiek labai noreciau suos kvepalius tureti.
Atsakyti
Creme de la Creme atsirado Comme des Garcons kartu su Undercover 2 nauji kvapai:
Holygrapie
user posted image
ir Holygrace
user posted image

Be to, po ilgos pertraukos vėl sugrįžo Comme des Garcons Palisander ir Sequoia bei The Different Company Sublime Balkiss smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 26 balandžio 2010 - 13:15
Į Creme de la Creme atvyko nauja kvepalų linija Eau d'Italie smile.gif
user posted image
Atsakyti
O CdC neturi tokios vizijos, kaip galimybė apsipirkinėti online? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 04 27, 17:06)
O CdC neturi tokios vizijos, kaip galimybė apsipirkinėti online?  rolleyes.gif

Būtų labai sveikintinas žingsnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 04 27, 17:38)
Būtų labai sveikintinas žingsnis  thumbup.gif

Aš kaip provincialė ir retai būnanti Vilniuje labai mielai įmerkčiau nosį į CdC asortimentą, tegu ir virtualiai. Manau susigundyčiau kažką įsigyti, o dabar belieka grožėtis tik virtualia parduotuvės aplinka unsure.gif
Atsakyti