Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

QUOTE(LEEja @ 2010 04 12, 17:30)
apie ta, kuris butent sioje parduotuveje parduodamas

Bet tema ne apie blizgius, ir net ne apie kosmetiką...
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2010 04 12, 17:52)
o man del blizgesio niekas kainos nepasakys? smile.gif
tai tiek to, kitur nusipirksiu smile.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Tik nereikia jau taip jautriai reaguoti huh.gif
Jei nesulaukiate atsakymo, visada galima jį pakartoti, o netgi paskambinti į parduotuvę ir pasiteirauti.
Dabar perverčiau kelis puslapius, radau jūsų klausimą ir vis tiek negaliu atsakyti, nes netgi neparašėte, koks blizgis jus domina.

1. Tema apie Creme de la Creme kosmetiką
2. Tema apie Ellis Faas kosmetiką
3.Tema apie Korres kosmetiką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 12 balandžio 2010 - 18:02
šiandien testavau (1 pšyką ant rankos) Parfum d`Empire Wazamba - wub.gif net numirt galima kaip patiko. Jei norai nepasikeis vietomis ar neatsiras naujų ar stipresnių, jis bus antras pirkinys šią vasarą. Nuostabus smilkalų, sandalmedžio kvapas. Aišku, visiškai nemoku gražiai aprašinėti kokie kvapai vienas kitą keičia, skleidžiasi. Kvapas asocijuojasi su ažūrine sandalmedžio dėžute, bažnytiniais smilkalais, lyg medžio lako užuominos išlenda. Namiškiams patiko, kai pasakiau kad bažnytiniais smilkalais kvepia, tėvas sako: davatkom blink.gif . Gal ir davatkom bet vistiek visiems patiko lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(BlackDee @ 2010 04 12, 19:59)
doh.gif  lotuliukas.gif
Tik nereikia jau taip jautriai reaguoti  huh.gif
Jei nesulaukiate atsakymo, visada galima jį pakartoti, o netgi paskambinti į parduotuvę ir pasiteirauti.
Dabar perverčiau kelis puslapius, radau jūsų klausimą ir vis tiek negaliu atsakyti, nes netgi neparašėte, koks blizgis jus domina.

aciu. nepaziurejau pavadinimo kazkodel, nejautriai reaguoju, tiesiog labai skubiai reikia. bet kadangi cia apie tai uzdrausta kalbeti, tai ka padarysi, bala nemate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2010 04 13, 09:00)
bet kadangi cia apie tai uzdrausta kalbeti, tai ka padarysi, bala nemate  4u.gif

Nu moteriške, taigi BlackDee jums net nuorodas į temas įdėjo. Į temas, kuriose diskutuojama apie dekoratyvinę kosmetiką, parduodamą šioje parduotuvėje. Viską ten rasit: atspalvius, sudėtį, kainas ir bla bla bla, viską, kas domina. Ką - sunku pelę spustelėt ir paskaityt?
Galų gale kokiu būdu čia kas nors gali jums į klausimą apie kainas atsakyt jei net pavadinimo to savo lūpdažio nepamenat?
Kažkaip žmonės kartais ima ir susireikšmina. rolleyes.gif
Atsakyti
Creme de la Creme jau atsirado nauji Byredo kvepalai La Tulipe
Viršutinės natos: rabarbaras, ciklamenas, frezijos
Vidurinės natos: tulpės
Bazinės natos: mediena, vetiveris
Man nosiai kvepia pakalnutėm, frezijom ir tulpėm smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 04 13, 13:47)

NEGUNDYK g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 04 13, 14:47)

Oj kaip gerai, as jau ju laukiau. Kaip tik rytoj planuoju ten uzsukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 04 13, 14:47)
Viršutinės natos: rabarbaras, ciklamenas, frezijos
Vidurinės natos: tulpės
Bazinės natos: mediena, vetiveris
user posted image

Dievas yra-tik vakar pagalvojau,kaip noreciau kvepeti tulpemis,ir stai,prasom ax.gif
Atsakyti
Aš tai nepasakyčiau, kad jie kvepia grynom tulpėm, bent jau ne tokiom, kurias aš uosčiau smile.gif Mano uostytos tulpės visada turėdavo tokį nepaaiškinamą "tamsų" akcentą, kažką iš lelijų repertuaro.... O šie kvepalai labai šviesūs, labiau kvepia frezijom nei tulpėm, toks nuotaikingas pavasario kvapas.
Atsakyti
prieš tai buvusiame puslapyje persiskaičiau atsiliepimus apie konsultante Sarome ir Kristianose. Taip lygis ten visoks... Bet, deje, ir CDC ne geresnis schmoll.gif
užėjau žiemą į parduotuvę (tiesiog slankiojau savaitgalį panoramoj), be manęs ten buvo storas dėdė, jo stora piniginė ir jo pypsė blondinė (moterimi, kažkaip (liežuvis nesiverčia pavadinti biggrin.gif ) mano metų kažkur. Tai kol apie tą pypsę šokinėjo (ji, mat norėjo išskirtinai charakteringo aromato) aš turėjau absoliučią ramybę - galėjau netrukdoma uostyti ir žiūrinėtis.
Kai galiausiai charakteringoji porelė išėjo, priėjo prei manęs...Geriau jau nebūtų varginusis...Kai paklausė kokius kvapus mėgstu, reaktyviai aplėkė per pardę surinko, suvardino ir atnešė - nespėjau nei tinkamai įsidėmėt nei iš kurios vietos atnešė, nei pavadinimų nei kvapų doh.gif
ir su paniekinančia veido išraiška "vistiek neįpirksi" išsiviepusi kaip blešinė paklausė "tai ar išsirinkot" doh.gif

po tokio aptarnavimo dabar kvepalus renkuosi vdk, o norimus byredo ir nasomato parsisiunčiau internetu bigsmile.gif

nesakau, kad daugiau ten kojos nekelsiu, bet tikrai turės praeiti šiek tiek laiko...

Atsakyti
QUOTE(orile @ 2010 04 17, 16:42)
ir su paniekinančia veido išraiška "vistiek neįpirksi" išsiviepusi kaip blešinė paklausė "tai ar išsirinkot"  doh.gif

O ko turėjo paklaust? g.gif
Atsakyti