Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme", 2 tema

Nors gyvenu Vilniuje, bet sioje parduotuveje dar nesilankiau blush2.gif Siaip mane atstumia kvepalu parduotuves, pvz. Kristiana, Sarma. Labai nejaukiai jauciuosi, todel pagrinde perku kvepalus internete. Nemegstu kvepalu parduotuviu, ne viena karta teko susidurti su gana nemaloniu pardaveju poziuriu verysad.gif Atrodo, kad jeigu jau uzejai tai turi butinai nupirkti... Labai tikiuosi, kad si parduotuve bus kitokia ir pasikeis mano poziuris i kvepalu parduotuves. Gal cia mano asmeniniai kompleksai .... Leksiu kita savaite pasizvalgyti bigsmile.gif Viena karta Sarmoje paprasiau pauostyti gana brangiu kvepalu - norejau dovana issirinkti brangiam zmogui ir man pardaveja pasake: "O kam jums reikia? pirkti norite ar siaip?" blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvaKuz: 11 balandžio 2010 - 12:31
QUOTE(EvaKuz @ 2010 04 11, 13:27)
....Viena karta Sarmoje paprasiau pauostyti gana brangiu kvepalu - norejau dovana issirinkti brangiam zmogui ir man pardaveja pasake: "O kam jums reikia? pirkti norite ar siaip?"  blink.gif  blink.gif  blink.gif

lotuliukas.gif cia geras, 10 balu tokiai pardavejai thumbup.gif
Atsakyti
Manęs taip pat kartais paklausia ar ieškau sau, ar dovanai. Jei kažkas netenkina, visuomet galima kalbėti jų kalba ir jų tonu, o ne "stradalinti", kad kažkas ne taip pasižiūrėjo, ne tokį klausimą uždavė ar dar kažkas ne taip. Dar nebuvo taip, kad atėjus į parduotuvę bandytų iš jos išgrūsti atvirais metodais. Subtilių ir netaktiškų klausimų buvo, bet tam turiu visą rinkinį atsakymų. biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif Aš taip pat esu iš tų, kurios žino kliento pozicija biggrin.gif biggrin.gif
Dažnai užėjus į Douglas ar Kristianą prišoka su klausimu "gal padėti" - aš tuomet tiesiog atsakau "ačiū, bet pati savarankiškai mėgstu testuoti ir rinktis kvepalus, jei kils klausimų - paklausiu jūsų". Visada atšoka po šių žodžių. Žinoma aš tai pasakau maloniai ir jokių problemų. Douglas'e kitaip - ten jau labai lenda į akis...tiesiog sekioja iš paskos. NA bet aš stengiuos tiesiog nekreipti dėmesio. Tegul galvoja ką nori...o aš turiu pilną teisę atėjusi į parduotuvę testuoti, ir kad nors ir valandą ten tupinėti prie tų kvepalų. Negi ims ir išvys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Beje matau daug taip darančių, netgi nugirtsu, kad dabar dauguma ateina tik patestuoti, o perka ten kur pigiau - dažnai internetu. Ir čia jau kiekvieno pasirinkimo reikalas.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 04 12, 09:23)
biggrin.gif  biggrin.gif Aš taip pat esu iš tų, kurios žino kliento pozicija  biggrin.gif  biggrin.gif
Dažnai užėjus į Douglas ar Kristianą prišoka su klausimu "gal padėti" - aš tuomet tiesiog atsakau "ačiū, bet pati savarankiškai mėgstu testuoti ir rinktis kvepalus, jei kils klausimų - paklausiu jūsų". Visada atšoka po šių žodžių. Žinoma aš tai pasakau maloniai ir jokių problemų. Douglas'e kitaip - ten jau labai lenda į akis...tiesiog sekioja iš paskos. NA bet aš stengiuos tiesiog nekreipti dėmesio. Tegul galvoja ką nori...o aš turiu pilną teisę atėjusi į parduotuvę testuoti, ir kad nors ir valandą ten tupinėti prie tų kvepalų. Negi ims ir išvys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Beje matau daug taip darančių, netgi nugirtsu, kad dabar dauguma ateina tik patestuoti, o perka ten kur pigiau - dažnai internetu. Ir čia jau kiekvieno pasirinkimo reikalas.

drinks_cheers.gif as lygiai taip pat darau, nors vis vien erzina ju vaiksciojimas uz nugaros, bet ka padarysi - kiekvienas atlieka savo darba. 4u.gif
Atsakyti
Domina ELLISFAAS kosmetikos kainos smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(larisas @ 2010 04 12, 12:01)
Domina ELLISFAAS kosmetikos kainos  smile.gif    ax.gif

89-155 Lt
Atsakyti
QUOTE(EvaKuz @ 2010 04 11, 13:27)
Gal cia mano asmeniniai kompleksai ....

Ir jusu kompleksai, ir LT parduotuviu kultura. Kazkaip kaip tik neseniai su vyru kalbam, jog uzeinam i parde ir nepasisveikina.. nors gal as pirma tureciau? Idomu, pagal etiketa, iejus i parde kas turi paslabinti? g.gif Na, nesvarbu.. Tai mes priejom tokios isvados, kad (ne apie sarmas kalbu) daliai pardaveju tiesiog geda savo darbo... Daliai - nusi... ant kliento, nes neva man moka grasius, dar as cia stengiuos.. ir tt.
Bet is tiesu tai reikia eiti iskelus galva.. man su laiku atejo pasitikejimas. Gal kai mama tapau unsure.gif Dabar tai visos pardavejos labiau ne i mane ziuri, o i mano vaika, kuris baisiai atkreipti demesi megsta i save.. Tai joms labiau tas vaikas rupi, o ne as.. lotuliukas.gif
Atsakyti
o man del blizgesio niekas kainos nepasakys? smile.gif
tai tiek to, kitur nusipirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2010 04 12, 17:52)
o man del blizgesio niekas kainos nepasakys? smile.gif
tai tiek to, kitur nusipirksiu smile.gif

Apie koki blizgi tamsta klausia parfumerijos subforume?? Uzeikit i kosmetikos subforuma ten manau jum atsakys.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 04 12, 18:56)
Apie koki blizgi tamsta klausia parfumerijos subforume?? Uzeikit i kosmetikos subforuma ten manau jum atsakys.

apie ta, kuris butent sioje parduotuveje parduodamas
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2010 04 12, 18:30)
apie ta, kuris butent sioje parduotuveje parduodamas

O tai jus nepastebejot kad toje parduotuveje seip ir kvepalus parduoda. Tai va cia kalbama tik apie kvepalus, eikit i kosmetikos subforuma ir klauskit ten apie blizgius.
Atsakyti