Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas

QUOTE(Young @ 2010 10 17, 14:22)
man greit nuims breketus, ar galima balintis iškart po nuėmimo? Koks būdas geriausias?

Kiek zinau, tai nuemus breketus tik po pusmecio galima balintis.
Atsakyti
Labas vakaras.. Sian gavau du svirkstus Opalescence firmos 20% stiprumo. Gal kuri naudojote?
Kiek laiko reikia laikytiant dantuku? ir keliems kartams jums uztekdavo vieno svirksto?
Atsakyti
Sveikos, mano tema ir komentaras bus naudingas, toms kurios domisi natūraliu dantų balinimu (be visokių peroksidų ir chemijų). Man pačiai ši tema labai aktuali, todėl praleidau tikrai nemažai laiko naršydama internetą ir ieškodama įvairių naujų būdų kaip pasibalinti dantis natūraliu, nekenksmingu būdu. Radau daug įdomių straipsnių, komentarų, tačiau vienas e-book'as mane taip sudomino, kad net ėmiau ir nusipirkau jį smile.gif Toms kurios skaito angliškai su didžiausiu pasitikėjimu galiu pasakyti, kad REKOMENDUOJU šią knygą! Patarimai suformuluoti ir pateikti puikiai, naudingos informacijos tikrai daug. Ir kas svarbiausia, kad visi tie "receptai' (jeigu juos galima tai pavadint) VEIKIA! Mano dantukai akivaizdžiai pabaltėjo. Esu tikrai apstulbusi:). Gailiuosi tik dėl vieno, kad atradau ją tik dabar, prieš tai išleidusi beveik 300lt dantų balinimo rinkiniui su peroksidu ir pieštukui. Prisegu nuorodą į knygą apačioje, pasižiūrėkite pačios. Prisipažinsiu, beskaitant tą jos pirminę informaciją, į viską žiūrėjau šiek tiek skeptiškai (ir dar tas Indas) smile.gif , tačiau surizikavau ir tikrai tuo nesigailiu, priešingai yra sunku patikėt, kad viskas kas buvo žadama iš tiesų veikia:) Nesigadinkim savo dantų balindami juos peroksidu, kai pasaulyje yra tokių puikių knygų. (this is my opinion)

E-book: WebpageNATURAL TEETH WHITENING SECRETS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo formentera: 15 lapkričio 2010 - 20:18
Balinu su saiku, nes negaliu žiūrėti į rudus netvarkingus dantis.
Atsakyti
Šiandien balinausi dantis lazeriu. Rezultatas ne holivudinis, bet žyyymiai geresnis nei buvo user posted image
Atsakyti
Sveiki ir sveikos,
Pateikiu vieną straipsniuką. Tikiuosi jis bus įdomus ir naudingas tiek medikams tiek pacientams. Taigi:
Smulkinto gintaro naudojimas dantų valymui ir datenų masažui

Primename, kad smulkintas gintaras yra puikus sorbentas (sorbeñtas [lot. sorbens (kilm. sorbentis) — siurbiantis], medžiaga, sugerianti kurias nors medžiagas), pasižymintis tiek adsorbcinėmis (adsòrbcija [lot. ad — pas, prie + sorbeo — sugeriu, siurbiu], paviršinis sugėrimas — kokios nors medžiagos kaupimasis skysto ar kieto kūno paviršiuje), tiek absorbcinėmis (absòrbcija [lot. absorptio — sugėrimas]: kai kurių augalų audinių funkcija — vandens ir jame ištirpusių maisto medžiagų sugėrimas) savybėmis, kuris surenka toksines skystos ir dujinės būsenos organines ir neorganines atliekas, o taip pat patologinę mikroflorą ir virusus. Ši savybė leidžia naudoti smulkintą gintarą ne tik kaip miltelius dantims, bet kaip ir dantenų, dantų, burnos gleivinės ir liežuvio masažo priemonę. Šio proceso metu vyksta patologinės burnos ertmės mikrofloros naikinimas, kas puikiai veikia kaip puiki profilaktinė priemonė nuo karieso. Pasikeičia net ir užkietėjusių rūkalių dantų emalio spalva.

Dantenų kraujavimo, dantų išklibimo ir blogo burnos kvapo galima išvengti pirštais masažuojant dantenas smulkintu gintaru. Šios procedūros atlikimui būtina suvilgyti rodomąjį pirštą vandeniu. Po to įbesti jį į smulkintą gintarą ir pamasažuoti dantenas 1-2 minučių eigoje. Parodontozės atveju į smulkintą gintarą būtina įberti sutrintą trichopolio tabletę. Baigę masažą, praskalaukite burnos ertmę vandeniu, kad išplautumėte smulkinto gintaro likučius, kuris adsorbavo visus mikrobus ir toksinus iš burnos ertmės.

Mokslas jau įrodė susmulkinto gintaro naudojimo efektyvumą ir tikslingumą kompleksiniame šių susirgimų gydyme:
Burnos ertmės negalavimai (paviršutinis dantenų, dantų, burnos gleivinės masažas ryte ir vakare rodomuoju pirštu, naudojant smulkintą gintarą):

* Parodontozė;
* Parodontitas;
* Ėduonis;
* Dantenų kraujavimas;
* Burnos gleivinės negalavimai;
* Dantų balinimas, įskaitant ir chroninius rūkalius: susmulkintą gintarą naudoti kaip dantų miltelius.
Atsakyti
QUOTE(formentera @ 2010 11 15, 21:15)
Sveikos, mano tema ir komentaras bus naudingas, toms kurios domisi natūraliu dantų balinimu (be visokių peroksidų ir chemijų). Man pačiai ši tema labai aktuali, todėl praleidau tikrai nemažai laiko naršydama internetą ir ieškodama įvairių naujų būdų kaip pasibalinti dantis natūraliu, nekenksmingu būdu. Radau daug įdomių straipsnių, komentarų, tačiau vienas e-book'as mane taip sudomino, kad net ėmiau ir nusipirkau jį smile.gif Toms kurios skaito angliškai su didžiausiu pasitikėjimu galiu pasakyti, kad REKOMENDUOJU šią knygą! Patarimai suformuluoti ir pateikti puikiai, naudingos informacijos tikrai daug. Ir kas svarbiausia, kad visi tie "receptai' (jeigu juos galima tai pavadint) VEIKIA! Mano dantukai akivaizdžiai pabaltėjo. Esu tikrai apstulbusi:). Gailiuosi tik dėl vieno, kad atradau ją tik dabar, prieš tai išleidusi beveik 300lt dantų balinimo rinkiniui su peroksidu ir pieštukui. Prisegu nuorodą į knygą apačioje, pasižiūrėkite pačios. Prisipažinsiu, beskaitant tą jos pirminę informaciją, į viską žiūrėjau šiek tiek skeptiškai (ir dar tas Indas) smile.gif , tačiau surizikavau ir tikrai tuo nesigailiu, priešingai yra sunku patikėt, kad viskas kas buvo žadama iš tiesų veikia:) Nesigadinkim savo dantų balindami juos peroksidu, kai pasaulyje yra tokių puikių knygų. (this is my opinion)

E-book: WebpageNATURAL TEETH WHITENING SECRETS

Gal ir visai įdomu, tik gaila kad knyga ne LT kalba... smile.gif O gal galėtum mums atskleisti keletą šios knygos taip vadinamų "receptų"? mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau šiandien pas savo stomatologę, ir lyg tarp kitko paklausiau, ką ji mano apie dantų balinimą. Atsakymas buvo KATEGORIŠKAS NE schmoll.gif pradėjau klausinėti, kodėl ji taip mano, o ji teatsakė: "tokia mano nuomonė, o jūs galit darytis ką norit, bet tai tikrai kenksminga dantims..." g.gif Kažkaip daug tuo nesidomėjau, be ar tikrai tai taip kenksminga? Kuo tai pasireiškia? Dantys greičiau iškris senatvėj? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
Turejau du White crest premium juosteliu meginukus. Kadangi merginos pasakojo,kad jau po pirmo karto matosi rezulatatas- nusprendziau pabandyti jas sunaudoti.O gal ir dvieju uzteks?
Cia tos amerikietiskos,stiprios, ant pakuotes nerase stiprumo procentu, bet laikiau 30 minuciu. Ta pati vakara jauciausi puikiai,visiskai nieko nesijaute. O nakti prabudau nuo stipraus dantuku maudimo.Atsikelus ryte vis dar jautesi maudimas, ta pati ora ikvepiant skaudeno. Dabar arbata juoda geriu, karsta- labai jautru,dilgcioja, Tai cia tik po vieno karto, kas butu po viso kurso?
Mano dantys nera jautrus paprastai.

Velgi griztu prie tu paciu dalyku.Jei negalima nei kavos,nei juodos arbatos,nei,kaip kas rase,ir zalios, tai ka gerti- karsta vandeni? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pelyte_M @ 2011 02 23, 12:12)
Velgi griztu prie tu paciu dalyku.Jei negalima nei kavos,nei juodos arbatos,nei,kaip kas rase,ir zalios, tai ka gerti- karsta vandeni? smile.gif

O kodėl gi ne, vanduo žymiai sveikesnis už visas arbatas 4u.gif
Atsakyti
Neisivaizduoju saves ryte geriancios vandens stiklines vietoj arbatos ar kavos. Taip,as vandens stikline geriu kasdien,bet ji stovi salia arbatos puodelio.Skaiciau,kad atsigerus siek tiek arbatos reikia atsigerti ir vandens,praskalauti,liezuviu patrint dantis.Tikrai maziau dantys geltones,rudes ar pilkes biggrin.gif Nes tai savaime suprantama, kavos puodelis blogai plaunamas pasidaro rudas.Jei ji plauni is karto isgerus kavos, jis nesunkiai nusiplauna, pasidaro baltas. Su dantim irgi tas pats.Daugelis isgere kavos nieko i burna nebeima ilga laika.Tai aisku,kad dantys igys nenorima atspalvi.
Aisku, tai gal neidealiausias pasiulymas,bet visgi geriau nei nieko.

Ir isvis as neisivazduoju savo gyvenimo geriant tik vandeni.Isivaizduokit: visi ryute geria kava,arbata, o tu- vandeni.Per pietus kas sulciu,kas cola, o tu vel vandeni.Vakare- kas alaus,vyno, brendzio, o tu vel vandeni! Asketizmas kazkoks. Reikia visuomet balanso gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Pelyte_M @ 2011 03 04, 18:09)

Ir isvis as neisivazduoju savo gyvenimo geriant tik vandeni.Isivaizduokit: visi ryute geria kava,arbata, o tu- vandeni.Per pietus kas sulciu,kas cola, o tu vel vandeni.Vakare- kas alaus,vyno, brendzio, o tu vel vandeni! Asketizmas kazkoks. Reikia visuomet balanso gyvenime.

Nemanau, ka reikalingi krastutinumai. smile.gif
Atsakyti