Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas

QUOTE(leksyra @ 2010 05 22, 14:00)
Aš irgi labai susidomėjusi šia priemone. smile.gif Jei kas užsisakinėtų, tai gal ir man padėtumėte? Laukčiau AŽ. 4u.gif
Štai nuoroda apie šią priemonę.
http://www.pluswhite...5speedkit.shtml

as jau uzsakiau sia priemone. Dabar lieka sulaukti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 05 22, 15:42)
as jau uzsakiau sia priemone. Dabar lieka sulaukti wink.gif

Čia visai ne į temą, bet kaip jūs užsakinėjat iš užsienio? Niekad neteko, tai ir įdomu.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2010 05 22, 17:29)
Čia visai ne į temą, bet kaip jūs užsakinėjat iš užsienio? Niekad neteko, tai ir įdomu.. doh.gif  lotuliukas.gif

labai paprastai - per tarpininkes wink.gif
Atsakyti
Sveiki! labai noriu isbalinti dantys, kad matytusi efektas ir kad kuo maziau pakenkti dantims, gal kas patars kokiu budu geriausia balinti?
Atsakyti
Reikėtų kreiptis į gydytoją odontologą konsultacijai. Reikia, kad nustatytų spalvą, įvertintų dantų būklę ir parinktų optimaliausią balinimo metodą, atsižvelgiant į dantų, restauracijų (plombos, vainikėliai) būklę ir norimus balinimo rezultatus bei laiką, per kurį norėtumėte tuos rezultatus pasiekti.
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif ,
norečiau pasiteirauti..gal kam iš jūsų yra tekę susidurti su dantuku balinimu sodapūte?Nes mane domina kiek tai yra efektyvu smile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estella88 @ 2010 06 24, 22:35)
Laba mirksiukas.gif ,
norečiau pasiteirauti..gal kam iš jūsų yra tekę susidurti su dantuku balinimu sodapūte?Nes mane domina kiek tai yra efektyvu smile.gif
Ačiū 4u.gif

Dantu emalio su sodapute jus nepabalinsit, tik pasalinsit apnasa, susidariusi nuo kavos, rukymo, ar arbatos.
Atsakyti
Kodėl maitinančioms nepatartina balintis dantis?
Atsakyti
Dėl hormonų pokyčių dantys ir dantenos gerokai jautriau reaguoja į įvairius dirgiklius, prie kurių galima būtų priskirti ir balinimo medžiagas. Didesnė komplikacijų tikimybė.
Atsakyti
pas odontologa pasigaminau kapas ir vakar pirma kart bandziau namie balint dantis.
Balinau su 22% RxWhite Smile
jau uzsidejus dantys eme tvilkcioti, bet galvojau kad tai normalu g.gif
veliau tvinkciojimas praejo.
Laikiau 1.5 val ryte ir 1.5 val vakare.
Visa nakti jauciau kaip dantys "tvinksi" atsikelus net oro itraukt negaliu - dantis gelia doh.gif
Pasiskambinau odontologui, tai sake paziures kokia galima priemone panaudot, kad nuramint dantis. Balinima liepe nutraukt.
Ka patartumet?
Atsakyti
Ar kas nors esate baline su 22%? Kokie pojuciai? Kiek laiko galima laikyti? Vinas dantistas sake kad tik valanda, bet man noretusi ilgiau... biggrin.gif
Atsakyti
man greit nuims breketus, ar galima balintis iškart po nuėmimo? Koks būdas geriausias?
Atsakyti