Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas

Veikliosios medžiagos: vandenilio peroksidas ir fosforo rūgštis. g.gif Nerašo kokios koncentracijos. Naudojimo principas kaip: http://www.ivoclarvi...e-paint-on-plus
Privalumas tas, kad galima balinti tam tikrus dantis kur nori ir kada nori, bet persistengti, manau, nereikėtų.

Sky_diver, kai dantys šviesėja palaipsniui, sunkiau pačiam žmogui nustatyti kiek jie pabalo. Geriausiai tai pasakytų aplinkiniai, matę dantis prieš balinimo kursą ir atkreipę dėmesį dabar. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 05 14, 20:25)
Veikliosios medžiagos: vandenilio peroksidas ir fosforo rūgštis.  g.gif Nerašo kokios koncentracijos. Naudojimo principas kaip: http://www.ivoclarvi...e-paint-on-plus
Privalumas tas, kad galima balinti tam tikrus dantis kur nori ir kada nori, bet persistengti, manau, nereikėtų.

Sky_diver, kai dantys šviesėja palaipsniui, sunkiau pačiam žmogui nustatyti kiek jie pabalo. Geriausiai tai pasakytų aplinkiniai, matę dantis prieš balinimo kursą ir atkreipę dėmesį dabar. smile.gif

Penktadieni apsilankysiu pas odontologe ir paziuresiu, kaip dantys pasviesejo. Pries balinima pasiziurejom esama spalva, tad bus labai paprasta dabar nustatytoi smile.gif
Atsakyti
O mane labai atkalbinejo odontologe nuo balinimo,nes jau buvau beveik pasirizusi balintis kapomis ar zoom lempa,bet kai pasake pasekmes baisoka pasidare,istikruju man tereikia pabalinti 1-2 tonais,nes siaip dantys pagal baltumo skale 2-3 vietoj,gal zinot koks minimaliai kenksmingas budas butu pabalinti dantukus?Beje turiu problemele,kad vietomis dantukai turi baltu demyciu schmoll.gif
Gal uztektu tiesiog apsilankymo pas higieniste?
Atsakyti
Padekit help.gif Siandien balinausi dantis su kapomis ir po balinimo atsirado baltu demiu ant dantu doh.gif Kaip jas panaikinti. Balinau su NiteWhite 10% sistema, kapos darytos pas stomatologa. Gal zinot ka dariau ne taip?
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2010 05 15, 23:51)
Padekit help.gif Siandien balinausi dantis su kapomis ir po balinimo atsirado baltu demiu ant dantu  doh.gif Kaip jas panaikinti. Balinau su NiteWhite 10% sistema, kapos darytos pas stomatologa. Gal zinot ka dariau ne taip?

gl nevienodai balinimo priemone buvo pasiskirsciusi? g.gif siaip net nezinau, geriau skambinkit odontologei klaust, kodel taip yra.
Atsakyti
QUOTE(Sielovada @ 2010 03 17, 09:43)
Sveiki,
As isibalinau vakar dantis lazeriu, visas balinimas truko nepilnai valanda. Ant veido buvo uzdeti akiniai, isnestas mobilus telefonas is kabineto, nes sake kai balina lazeriu negali buti mobiliu telefonu. Dantys buvo tepami kazkokiu geliu poto buvo svieciama su lempa i danti, na sake kad ten lazeris. Po proceduros, dantys jautrus nebuvo, rezultas nulinis  unsure.gif , jokiu baltumo nesamate, gyd. paaiskino kad ir neturi matytis, kad dantukas po truputi balsis, sis procesas truks iki savaites tuomet ir pasimatys. Kazkaip taip ir nesuprantu tai ar tas balinimas lazeriu ne is karto turi pasimatyti?  blink.gif  Gaila pinigeliu.... O beto ir LABAI nusivyliau tikejausi rezultato o isejo Š....  unsure.gif  Kazkaip nenoriu tiketis kad savaites laikotarpyje jie pabals. Kavos, arbatos negeriu nerukau...  schmoll.gif

Gal pas jus dantukai ir taip buvo sviesus, todel didelio skirtumo ir nepasimate?

QUOTE(Ievenko @ 2010 05 15, 19:14)
O mane labai atkalbinejo odontologe nuo balinimo,nes jau buvau beveik pasirizusi balintis kapomis ar zoom lempa,bet kai pasake pasekmes baisoka pasidare,istikruju man tereikia pabalinti 1-2 tonais,nes siaip dantys pagal baltumo skale 2-3 vietoj,gal zinot koks minimaliai kenksmingas budas butu pabalinti dantukus?Beje turiu problemele,kad vietomis dantukai turi baltu demyciu  schmoll.gif
Gal uztektu tiesiog apsilankymo pas higieniste?

Mane taip pat labai atkalbinejo ir gasdino, kad nutrupes, bet vistik issibalinau su zoom sistema. Turiu pasidariusi ir kapas, odontologas sake, kad nesugalvociau anksciau nei po metu jas uzsidet
Atsakyti
Laba,
Norejau paklausti ar galima zindymo laikotarpiu balinti dantis? Ar balinamosios medziagos nepatenka i pienuka? Jau senai turiu nusipirkus balinamuosius pleistrus (white crest strips) ir niekaip ju nepanaudoju schmoll.gif
Atsakyti
Audrulle, gali būti ir kad išryškėjo prieš tai buvusios dėmelės. Reikėtų pasirodyti odontologui.

Eveee, nerekomenduojama balinti dantų maitinimo krūtimi laikotarpiu. Dėl to, kad, dėl pakitusios hormonų pusiausvyros, dantys ir dantenos yra gerokai jautresni įvairiems dirgikliams. Rekomenduoju dar luktelėti šiek tiek smile.gif
Atsakyti
Dekui uz atsakyma Kalpana smile.gif
Vadinasi teks dar pakenteti be baltu dantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 05 17, 21:15)
Audrulle, gali būti ir kad išryškėjo prieš tai buvusios dėmelės. Reikėtų pasirodyti odontologui.

Aciu uz atsakyma. Kazkur po paros tos demeles dingo, bet daugiau balinti bijau. Keliausiu pas odontologa.
Atsakyti
Sveikos o gal kas naudojo stai toki dalyka?

user posted image

Gal galeu kas naudojo atskyma atrasyti i az? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 05 14, 11:07)
Pabaigiau savo balinimo kursa. Naudojau 2 svirkstus po 15 proc. Dantys tapo kiek baltesni, bet nepasakyciau, kad labai stulbinamas rezulatatas. Laikydavau kapas ne per nakti, o po 4-5 val. per diena, nes jausdavosi nemalonus dilgciojimas.

Radau visai idomia balinimo priemone ir gerus atsiliepimus apie ja. Visai mastau, kad gal reiketu isbandyti. O ir kainuoja ne daug - beveik 6 dol.

user posted image

Aš irgi labai susidomėjusi šia priemone. smile.gif Jei kas užsisakinėtų, tai gal ir man padėtumėte? Laukčiau AŽ. 4u.gif
Štai nuoroda apie šią priemonę.
http://www.pluswhite...5speedkit.shtml
Atsakyti