Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
sveiki, dantys pabala po atliktu proceduru kiekvienam zmogui individualiai, neimanoma pasakyti, kiek ir ar is viso pabals dantukai. reiskia, tavo dantukai negali pabalti, rezultatas bus vienas ir tas pats kad ir kitus balintumeisi lazeriu, gal pabandyk balintis kapomis, juostelemis, gal atrasi kas individualiai tau pades? proceduros gi atliekamos pagal visus medicininius standartus, pagal lazerio naudojimosi instrukcija, gi pinigai nebuvo pavogti. vieniems dantukai pabala, kitiems ne, vieniems balinanti pasta pabalina dantukus, kitiems jokio efekto, vieniems implantai prigyja, kitiems ne...

QUOTE(Sielovada @ 2010 03 20, 21:40)
Pries procedura tik pasake, kad pabalimo nesimatys iskart po proceduros,bet kad isbals sako neduos garantijos nei vienas stomotologas.Bet mano emalio bukles nieko, nieko nevertino.Iskart "ale" isbalino...  blink.gif  Nu zodziu...
O buvau [COLOR=yellow]Kaune Viadenta,daugiau nesibalinciau nei uz ka, pinigu ismetimas i bala  schmoll.gif

Atsakyti
Prisijungiu ir as prie balinanciu smile.gif vakar padare dantu antspaudus kapoms ir jau netrukus balinsiuos. Tik dar lieka vienas vizitas susitvarkyti dantukus, tuomet pasidaryti valyma ir tuomet balinimas wink.gif labai laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Žadu atsinaujint spalvą, ir pabaigt normaliai apačią išsibalint.
Gal kuri nors turi švirkštų atlikusių?
reiktų 2-3, nuo 10-16 proc. stiprumo.
Labai lauksiu pasiūlymų į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Kadangi dantis su kaomis balinu pirma karta, turiu klausima. Ar jums dilgcioja dantis, kai bunat isideje kapas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 05 01, 20:25)
Kadangi dantis su kaomis balinu pirma karta, turiu klausima. Ar jums dilgcioja dantis, kai bunat isideje kapas?  g.gif

man asmeniškai nedilgčiojo. smile.gif
Bet mano ir šiaip nejautrūs dantys.
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2010 05 01, 22:13)
man asmeniškai nedilgčiojo. smile.gif
Bet mano ir šiaip nejautrūs dantys.

matyt kiekvienam skirtingai. man tai viena, tai kita danti truputi padilgciojo, bet kol kas lyg ir apsiramino. tai net nezinau, ar antra karta balinant laikyti per nakti ar deti kokiom 4-5 val. g.gif
Atsakyti
Jei dantys dilgčioja, geriau ilgai nelaikyti. Beje, kokia balinančios medžiagos koncentracija?
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 05 02, 21:33)
Jei dantys dilgčioja, geriau ilgai nelaikyti. Beje, kokia balinančios medžiagos koncentracija?

Tai as ir nelaikau ilgai: kazkur 4-5 val. vakare palaikau, kad per nakti dantys galetu atsigaut. O koncentracija yra 15 proc. Dar gydytoj dave tokia pasta su kalciu, fosfatai ir fluoridais, bet sake ja naudot po balinimo kurso. Bet as mastau, gal man ja nudot po kiekvienos dienos balinimo g.gif
Atsakyti
Sveikos:) gal zinote kur galima butu pigiai pasidaryti dantu balinimo kapas? smile.gif
Atsakyti
Kokiame mieste ieškot? smile.gif Jei paskaičiusi atsiliepimų neradote naudingos informacijos, manau, kad geriausia būtų paskambinti kelioms odontologijos klinikoms, esančioms arčiausiai ir paklausinėti kiek tai kainuotų.
Atsakyti
Pabaigiau savo balinimo kursa. Naudojau 2 svirkstus po 15 proc. Dantys tapo kiek baltesni, bet nepasakyciau, kad labai stulbinamas rezulatatas. Laikydavau kapas ne per nakti, o po 4-5 val. per diena, nes jausdavosi nemalonus dilgciojimas.

Radau visai idomia balinimo priemone ir gerus atsiliepimus apie ja. Visai mastau, kad gal reiketu isbandyti. O ir kainuoja ne daug - beveik 6 dol.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 14 gegužės 2010 - 10:09