Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas

Sveiki,
As isibalinau vakar dantis lazeriu, visas balinimas truko nepilnai valanda. Ant veido buvo uzdeti akiniai, isnestas mobilus telefonas is kabineto, nes sake kai balina lazeriu negali buti mobiliu telefonu. Dantys buvo tepami kazkokiu geliu poto buvo svieciama su lempa i danti, na sake kad ten lazeris. Po proceduros, dantys jautrus nebuvo, rezultas nulinis unsure.gif , jokiu baltumo nesamate, gyd. paaiskino kad ir neturi matytis, kad dantukas po truputi balsis, sis procesas truks iki savaites tuomet ir pasimatys. Kazkaip taip ir nesuprantu tai ar tas balinimas lazeriu ne is karto turi pasimatyti? blink.gif Gaila pinigeliu.... O beto ir LABAI nusivyliau tikejausi rezultato o isejo Š.... unsure.gif Kazkaip nenoriu tiketis kad savaites laikotarpyje jie pabals. Kavos, arbatos negeriu nerukau... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielovada @ 2010 03 17, 11:43)
  Gaila pinigeliu.... O beto ir LABAI nusivyliau tikejausi rezultato o isejo Š....  unsure.gif  Kazkaip nenoriu tiketis kad savaites laikotarpyje jie pabals. Kavos, arbatos negeriu nerukau...  schmoll.gif

Jei po savaitės nepabals , drąsiai žygiuočiau į kliniką, ir pareikalaučiau grąžinti pinigus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2010 03 18, 18:07)
Jei po savaitės nepabals , drąsiai žygiuočiau į kliniką, ir pareikalaučiau grąžinti pinigus. ax.gif

Abejoju, ar jie taip lengvai sutiktu grazinti,sakys tavo dantu struktura kitokia, ar emalis storesnis ar dar ka panasaus, o jai paliudys jos koelgos kurie irgi isto pinigelius daro, gi varnas varnui akies nekirs. schmoll.gif Nors as manau, kad save gerbianti imone turetu prisiimti atsakomybe uz nesuteiktas paslaugas, deja cia lietuva savi istatymai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielovada @ 2010 03 19, 10:59)
Abejoju, ar jie taip lengvai sutiktu grazinti,sakys tavo dantu struktura kitokia, ar emalis storesnis ar dar ka panasaus, o jai paliudys jos koelgos kurie irgi isto pinigelius daro, gi varnas varnui akies nekirs.  schmoll.gif  Nors as manau, kad save gerbianti imone turetu prisiimti atsakomybe uz nesuteiktas paslaugas, deja cia lietuva savi istatymai...  verysad.gif

O jie prieš pačią procedūrą įspėjo, kad gali ir nepabalti? Vis dėlto jau per konsultaciją privalėjo įvertinti emalio būklę, ir galimybę išbalinti. O jei tik pinigus nulupti rūpi, tai tada ten šaraškino kontora, ne klinika.
Tuomet pasakyk klinikos pavadinimą, manau vis šiokia tokia antireklama. Kokiame mieste?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 19 kovo 2010 - 14:48
QUOTE(auroryte @ 2010 03 19, 15:48)
O jie prieš pačią procedūrą įspėjo, kad gali ir nepabalti? Vis dėlto jau per konsultaciją privalėjo įvertinti emalio būklę, ir galimybę išbalinti. O jei tik pinigus nulupti rūpi, tai tada ten šaraškino kontora, ne klinika.
Tuomet pasakyk klinikos pavadinimą, manau vis šiokia tokia antireklama. Kokiame mieste?

Pries procedura tik pasake, kad pabalimo nesimatys iskart po proceduros,bet kad isbals sako neduos garantijos nei vienas stomotologas.Bet mano emalio bukles nieko, nieko nevertino.Iskart "ale" isbalino... blink.gif Nu zodziu...
O buvau [COLOR=yellow]Kaune Viadenta,daugiau nesibalinciau nei uz ka, pinigu ismetimas i bala schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 03 05, 21:06)
Po breketų nuėmimo patariama palaukti apie pusę metų ir tik tuomet balinti dantis.

man higieniste irgi ta pati patare, tad po breketu tik pasta Velym kol kas naudoju...
Atsakyti
pastebejau skelbimuose dbr atsirado pardaveju, kurie pardavineja komplektus: kapas su svirkstais balinimui. ir kaina lb nedidele palyginus. siaip as visada galvojau, kad kapas galima TIK pas gydytoja uzsisakyti, kad individualiai padarytu g.gif . o kokia jusu nuomone apie tas "universalias" kapas? ir kokio stiprumo turi buti peroksidas? 4u.gif
Atsakyti
Mano nuomonė apie "universalias" kapas nekokia. Taip pat ir apie tas, kur gali patys pacientai pasidaryti namuose ant savo dantų užspausdami pašildytą plokštelę. Tokioms kapoms trūksta tikslumo, ne visur vienodai tiksliai, ir, kur reikia, tampriai, prisispaudžia prie dantų (ypač jei netaisyklinga dantų padėtis), dėl ko galimas balinančios medžiagos nutekėjimas į burnos ertmę.
Atsakyti
As pradejau dantu balinima OPALESCENCE geliu 15%, kursas turetu buti savaite,bet pas amne nemazai plombu yra tad rekomendavo balinti tik 3 -4 naktis. Kapas pagamino individualiai 220lt, 1.2 ml. gelio svirkstas 35lt ir dar fluoro svirksta dave,kad sumazintu dantu jautruma...
Na ka galiu pasakyti , jau po pirmo balinimo man gana ryskus atrodo rezultatas biggrin.gif bet dantys labai jautrus po balinimo pasidare, net vaistu nuo skausmo isgeriau....
Atsakyti
Jei jau toks jautrumas atsirado, reikėtų pristabdyt balinimą. Tą priemonę nuo jautrumo būtinai naudokit.
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Man toks klausimas iškilo,nusipirkau aš kapes su balinimo priemone,parsisiunčiau,bet ten 36procentu gelis,man kažkaip labai jau baisu su tokiu stipriu balintis blink.gif Gal yra kuri mamytė isšbandžiusi?Ir nuo kokio reiktų pradėti,kad dantukai būtų balti?Buvau balinus dantis su juostelėm-efektas geras,bet jas reikia nuolat naudoti ax.gif
Atsakyti
Didelė koncentracija. Dažniau tokie produktai būna skirti profesionaliam naudojimui. Jei namuose naudojama, tai nereikėtų laikyti ilgiau nei 20-30 min. ant dantų.
Atsakyti