Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas

QUOTE(tursi @ 2015 11 16, 04:11)
ar kas bandėte BEYOND balinimo sistemą?

Esu bandžiusi. Kadangi iš seniau buvau prigąsdinta, kad dantų balinimo metu gali būti jaučiamas diskomfortas, labai džiaugiausi dėl to, kad procedūra buvo visiškai neskausminga, jos metu ir po buvo jaučiamas minimalus dantų jautrumas. Dėl to, kad rezultatas būtų labiau matomas, balinausi du kartus, abi procedūros truko maždaug valandą laiko. Po pirmojo karto skirtumą mačiau tik aš pati, o po antrojo jau ir artimieji pastebėjo pokyčius smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2016 01 14, 16:49)
Kur pirkti opalescence balinimo geli? Niekaip nerandu, kad kas pardavinetu  g.gif

Šita balinima galite isigyti tik pas odontologa, jie zino kur uzsakyti. Sis balinimas nera pardavinejamas internete ir kur kitur. Tai vienas saugiausiu ir patikimiausiu balinimo sistemu, kuri nekenkia dantukams ,o kaip tik juos sustiprina is vidaus.
Atsakyti
Gal kurį yra išbandžiusi dantų balinimą, štai su tokiu aparačiuku? Rio dantų balinimo prietaisas

Gundausi paprašyti dovanų gimtadienio proga.....Ar efektyvu?
Atsakyti

Nežinau kaip su tuo stiprinimu, bet man pakako 10% opalescence gelio, kad matyčiau rezultatą. Tik nežinau kaip dėl ilgalaikio išsilaikymo, pvz.ofisinis balinimas davė nežymų ir trumpalaikį išbalimą. Tai nurašiau į nuostolius. 

Atsakyti