Pasidalinsiu savo patirtimi ir aš. Nešiojau breketus, po kurių sugalvojau išsibalinti dantukus. Jei jau gražūs, tai tegul iki galo Buvau radusi tuose grupiniuose pirkimuose akciją balinimui kapomis. 200Lt vietoj 400Lt. Parašyta, kad balinimas truks 5 dienas, procedūra - namuose. Tai štai, nuėjau, padarė kapas, davė 1 švirkštą 22%, sakė laikyti per visą naktį.
Po pirmo karto atsirado dantų jautrumas, kuris gana greitai dingo, po antro - užsiliko ilgiau. Todėl padariau pertrauką ir sekančią dieną nebalinau. Vėl užsidėjau praeitą naktį. Vakar jautrumas taip pat buvo, dieną sumažėjo, beveik dingo. Bet va ŠIANDIEN... net pabudau nuo to jausmo. Greitai nubėgau valytis dantų (pirkus buvau jautriems Sensodyne), bet sėdžiu va dabar ir nežinau ko griebtis kaip nemaloniai skauda:/ Nebežinau, balinti toliau ar sustoti, nes atrodo, kad dantys VISAI NEPABALO... priekyje turiu plombytę, tai ji atrodo tokios pat spalvos kaip ir dantys, o juk turėtų jau būti tamsesnė.
Net vaistų nuo skausmo griebiausi, o namie bet koks garsas per dantis eina, brrr... ://
QUOTE(Bonifacija @ 2012 05 07, 06:24)
perskaiciau visa tema, bet atsakymo, kodel balint galima tik po 6men nuemus breketus taip ir neradau. kazkaip nelabai randu loginio paaiskinimo
pas gydytoja eisiu tik menesio pabaigoj, tai buciau dekinga, jei kas atsakytu anksciau
pas gydytoja eisiu tik menesio pabaigoj, tai buciau dekinga, jei kas atsakytu anksciau
Šito dalyko man niekas nesakė, o kai breketus nuėmė tai pati gydytoja dar patarė, kad pirmiau balintis, po to plombuoti (nes reikia pora). Dar ir vakar, kai buvau nuėjusi, minėjau, kad balinuosi jau
Papildyta:
QUOTE(Diamond @ 2012 11 24, 10:09)
Noreciau isbandyti balinima namuose, ka manote apie sia priemone:
http://akcijatau.lt/...rda...B{group}}
http://akcijatau.lt/...rda...B{group}}
Šituo White Light esu bandžiusi balinti, bet efekto jokio. Gal mano dantims kas ne taip, kad nepasiduoda Nes va mano draugei tikrai gerai išbalino, tiesa, jos dantukai gana tamsūs buvo, tai gal todėl taip labai matėsi pokyčiai.
O kita draugė kai balino irgi jokio efekto. Tai va, 1 iš 3 padėjo, gali bandyti laimę