Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas

Sveikos merginos smile.gif

Pasidalinsiu savo patirtimi ir aš. Nešiojau breketus, po kurių sugalvojau išsibalinti dantukus. Jei jau gražūs, tai tegul iki galo biggrin.gif Buvau radusi tuose grupiniuose pirkimuose akciją balinimui kapomis. 200Lt vietoj 400Lt. Parašyta, kad balinimas truks 5 dienas, procedūra - namuose. Tai štai, nuėjau, padarė kapas, davė 1 švirkštą 22%, sakė laikyti per visą naktį.
Po pirmo karto atsirado dantų jautrumas, kuris gana greitai dingo, po antro - užsiliko ilgiau. Todėl padariau pertrauką ir sekančią dieną nebalinau. Vėl užsidėjau praeitą naktį. Vakar jautrumas taip pat buvo, dieną sumažėjo, beveik dingo. Bet va ŠIANDIEN... net pabudau nuo to jausmo. Greitai nubėgau valytis dantų (pirkus buvau jautriems Sensodyne), bet sėdžiu va dabar ir nežinau ko griebtis kaip nemaloniai skauda:/ Nebežinau, balinti toliau ar sustoti, nes atrodo, kad dantys VISAI NEPABALO... priekyje turiu plombytę, tai ji atrodo tokios pat spalvos kaip ir dantys, o juk turėtų jau būti tamsesnė.
Net vaistų nuo skausmo griebiausi, o namie bet koks garsas per dantis eina, brrr... ://

QUOTE(Bonifacija @ 2012 05 07, 06:24)
perskaiciau visa tema, bet atsakymo, kodel balint galima tik po 6men nuemus breketus taip ir neradau. kazkaip nelabai randu loginio paaiskinimo  g.gif 
pas gydytoja eisiu tik menesio pabaigoj, tai buciau dekinga, jei kas atsakytu anksciau  ax.gif

Šito dalyko man niekas nesakė, o kai breketus nuėmė tai pati gydytoja dar patarė, kad pirmiau balintis, po to plombuoti (nes reikia pora). Dar ir vakar, kai buvau nuėjusi, minėjau, kad balinuosi jau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Diamond @ 2012 11 24, 10:09)
Noreciau isbandyti balinima namuose, ka manote apie sia priemone:
http://akcijatau.lt/...rda...B{group}}

Šituo White Light esu bandžiusi balinti, bet efekto jokio. Gal mano dantims kas ne taip, kad nepasiduoda biggrin.gif Nes va mano draugei tikrai gerai išbalino, tiesa, jos dantukai gana tamsūs buvo, tai gal todėl taip labai matėsi pokyčiai.
O kita draugė kai balino irgi jokio efekto. Tai va, 1 iš 3 padėjo, gali bandyti laimę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2012 11 24, 10:09)
I
Noreciau isbandyti balinima namuose, ka manote apie sia priemone:
http://akcijatau.lt/...rda...B{group}}

Iš čia pirkti neverta, gėriau tokį patį užsisakyti iš ebay
Atsakyti
O balinimas pas odontologą: ar verta? Kiek laiko lieka efektas? Labai jau norisi holivudinės šypsenos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emissaa @ 2012 12 08, 19:41)
O balinimas pas odontologą: ar verta? Kiek laiko lieka efektas? Labai jau norisi holivudinės šypsenos  biggrin.gif

Manau, kad verta, o kiek laiko jis isliks, tai priklaus tik nuo zmogaus, jo valgymo iprociu, kavos rukymo smile.gif Ir ziurint koks dantu balininimas jums priimtinas smile.gif
Atsakyti
A kas esat bandziusias dantu balinima lazeriu?
Atsakyti
as bandysiu kita savaite, nusipirkau su kuponu pigiau, pirmad einu burnos higienai, ketvirtad balinimui. beje mano dantukai plombuoti (kruminiai) tai zinau kad skirtumas matysis, bet tiek placiai nesisypsau, tai gal viskas bus normaliai. sake uztruks apie 1 val,su pasiruosimu gal iki 1,5 val. na tai ziuresim kas bus,labai tikiuosi gero efekto nes eisiu pirma karta,o dantukai tikrai linke gelsti,nors kavos visai negeriu ir nerukau sad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jus man pasakykite,kokio procento imti dantu balinimo sistema ?smile.gif susigundziau opalasence 10 % mano pacios dantys nera labai geltoni. Ar bus efektas ? 4u.gif
Atsakyti
Apie dantu balinima.
Nezinau a sits psl buva idets jusu temoj, bet beieskodama info atkasiau ji, tai sakau pasidalinsiu.
Atsakyti
na zodziu balinausi as dantis su ta beyond lempa odontologijos klinikoj. uztruko apie valanda,su pasiruosimu apie 1,5val. tepe dantukus tris kartus,laikem po 10 min. pasviesejimas buvo, taciau ne toks kokio tikejausi... reklamose (ju paciu) ir vaizdinej medziagoj visur sudeta balti dantukai, o mano vos pasviesejo. aisku klinikoje kai pasiziurejau i veidrodi tikrai balti atrodo (matyt del ju sudetu lempu),apsidziaugiau, laiminga islekiau namo, laikiausi visu nurodymu, para negalima to, dvi savaites ano, esu nerukanti, kavos is viso negeriu jokios... namuose prie normalios sviesos pasiziurejau i veidrodi ir ne ka ten pasvieseje sad.gif tas tas pasviesejimas toks pats kaip po kokios higienos atlikimo, pinigai i bala.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3wa: 15 sausio 2013 - 18:02
QUOTE(*NeiDa* @ 2013 01 06, 18:53)
Sveikos  4u.gif  Jus man pasakykite,kokio procento imti dantu balinimo sistema ?smile.gif susigundziau opalasence 10 % mano pacios dantys nera labai geltoni. Ar bus efektas ?  4u.gif

Labas,

neimk didelio koncentrato, nes iškart padidės dantenų jautrumas, gali pradėti skaudėti. 6% stiprumas yra pats tas.

QUOTE(3wa @ 2013 01 15, 18:01)
na zodziu balinausi as dantis su ta beyond lempa odontologijos klinikoj. uztruko apie valanda,su pasiruosimu apie 1,5val. tepe dantukus tris kartus,laikem po 10 min. pasviesejimas buvo, taciau ne toks kokio tikejausi... reklamose (ju paciu) ir vaizdinej medziagoj visur sudeta balti dantukai, o mano vos pasviesejo. aisku klinikoje kai pasiziurejau i veidrodi tikrai balti atrodo (matyt del ju sudetu lempu),apsidziaugiau, laiminga islekiau namo, laikiausi visu nurodymu, para negalima to, dvi savaites ano, esu nerukanti, kavos is viso negeriu jokios... namuose prie normalios sviesos pasiziurejau i veidrodi ir ne ka ten pasvieseje sad.gif tas tas pasviesejimas toks pats kaip po kokios higienos atlikimo, pinigai i bala.

Matai, čia priklauso nuo to, kokios spalvos dantukai buvo prieš tai. Tau gali vieno karto neužtekti, gali būt, kad tavo norimam rezultatui pasiekti reikės dar bent poros apsilankymų. Šiaip keista, kad jeigu nerūkanti esi, kavos negeri - vienas kartas nepadėjo. Gal jie kokį prastą gelį naudojo, nes čia jame esmė, o ne lazeryje, lazeris tik aktyvuoja gelyje esančius kristaliukus. Nesakė kokį gelį naudojo?
Atsakyti
ne,nesake, esme kad jie lyg ir pabalo, bet tik tam kartui, vos po poros savaiciu vel buvo tokie pat.... matyt tikrai gelyje esme, bet pinigai tai i bala... antra karta tikrai neiciau ir napatariu. o dar tas gelimas dantu visa para ohmy.gif ojoi....
Atsakyti
O kas jūsų nuomone geriau - balainimas ar estetinis dantu protezavimas? Vilnius didelis, kur geriau kreiptis?
Atsakyti