Prieš pora savaičių 2mėn. sūnelį skiepijo(skiepas kompleksinis) į šlaunytę.Šlaunytė buvo patinusi, dabar tinimas praėjęs, tačiau glostant jaučiasi sukietėjimas. Ar tai normalu, ar skubėti kreiptis pas gydytoją?
Dėkoju.
Sukietėjimas laikysis dar ilgai. Daryti nieko nereikia.
Jei jau nekarščiuoja- galima.
Dukrelė po Pent Act-Hib1 skiepo karščiuoja jau trys dienos. Temperatūra svyruoja nuo 37 iki 37,7 laipsnių. Ar normalu, kad reakcija trunka taip ilgai? Mergaitė vakarais tampa irzli, verksminga. Ypač prastai jautėsi pirmą vakarą po skiepo. Ar vartoti kokius nors vaistus esant tokiai temperatūrai? Temperatūra lyg ir neaukšta, bet vaiko savijauta prasta.
Dėkoju už atsakymą.
Dėkoju už atsakymą.
Tris dienas trunkantis karščiavimas dažniausia nėra susijęs su skiepu. O ar tai pirmas skiepas?
Laba diena. Labai noriu suzinoti, vakar paskiepinom savo 6 men. dukryte. Skiepinom mokama vakcina. Ir as dabar jau nebesusigaudau, kai gydytoja anksciau aiskino pliusus del mokamo skiepo tai minejo ir tai,kad jei renkames mokama tai vietoj dvieju duriu daromas vienas. O vakar kai skiepino dure i abi kojytes. Reakcija buvo,mergyte vakare 2 valandas verke is skausmo. Kai skiepinom 1 men. su nemokamu irgi buvo tokia pati reakcija,tai nuo to laiko skiepinom su mokamais ir iki sio skiepo reakcijos nebuvo. Man pasidare itaru,ar galejo mus apgauti ir sumokejus pinigus suleisti nemokama? Man niekas nerode pakuotes. Ar gali jei anksciau nuo mokamu reakcijos nebuvo dabar buti? Ir ar gali buti du duriai? Man labai idomu,notreciau isisaiskinti. Labai aciu!
Nieko nenoriu komentuoti, nes vakcinų yra įvairių. Reikia išsiaiškinti , kai vaiką skiepija. O reakcija ir nuo mokamų skiepų būna.
Ne , tai normalu ir nieko daryti nereikia.
kazkur tai 2- 3 men tuberkuliozes skiepuko vieta buvo labai ziauriai uzpuliavusi. tik sugijus, ta vieta pradejo pleiskanoti, susidare tokie kaip sasiukai. ir dabar rankyteje toje vietoje yra 5 cnt monetos dydzio besilupinejantis plemas. man neramu, nes toks vaizdas, kad jis vis pleciasi.
Laba diena,
Norėčiau sužinoti, ar gali buti reakciją - temp. 39 - kitą dieną po skiepo. Darėm vasario 02 d. nuo tymų - kiaulytės - raudonukės. Vasario 03 d. pakilo temp.39, laikėsi visą naktį ir dieną. Įdurimo vieta atrodo gražiai, po skiepo nemaudėm. Nuo temperaturos vartojame Ibufen'o.
Ačiū.
Norėčiau sužinoti, ar gali buti reakciją - temp. 39 - kitą dieną po skiepo. Darėm vasario 02 d. nuo tymų - kiaulytės - raudonukės. Vasario 03 d. pakilo temp.39, laikėsi visą naktį ir dieną. Įdurimo vieta atrodo gražiai, po skiepo nemaudėm. Nuo temperaturos vartojame Ibufen'o.
Ačiū.