Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(Donalita @ 2010 02 09, 13:26)
Apie 4 eurus mokejau - kas nustebino, kad lietuviskas pastas i uzsieni siuncia brangiau nei angliskas.  topsecret.gif ir vis tiek net su brangesniu siuntimu is Lietuvos apsimokejo geriau siustis. Beje, merginos praeitoj temoj minejo, kad kazkurioj lt parduotuvej perkant didelius kiekius (virs 100) siuliuku taikoma nuolaida.

g.gif o medžiagas ir pigiau gaunas iš LT siūstis ?
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 02 09, 14:02)
Dvi, pasigrozejau parase jusu darbeliais, niu tikrai labai kruopstu ir grazu smile.gif

Turiu klausimuka, kur perkate Nimue paveiksleliams tuos smulkius varpelius ir kt priedus? Ar siuvinejat originalius rinkinius? Dabar ruosiuosi Nimue kolekcija pradeti, tai renku info  ax.gif

aciuks.gif
Rinkinių nesiuvinėju, o priedus susirankioju atskirai lietuvos arba užsienio internetinėse parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 09, 13:48)
g.gif o medžiagas ir pigiau gaunas iš LT siūstis ?

Medžiagas pigiau iš užsienio. Pati pirkau ne kartą iš Ebay, tai panašaus dydžio gabalas kainuoja pas mus brangiau. Tiek, kad reikia tikrintis tas kainas - kai ką galima gauti pigiau, kai ko neapsimoka siųstis.

Dėl Sewandso - siuntimas ten dar priklauso nuo siuntinio svorio. Pas mane buvo virš kilogramo, tai lyg apie kelis svarus reikėjo mokėti. Bet tikslios sumos jau nepamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tip tip: 09 vasario 2010 - 14:18
aciu atsakiusioms 4u.gif

buvau tokia tikra, kad sewandso galima atsiskaityti PayPal sistema doh.gif pasirodo ne...
Atsakyti
QUOTE(tip tip @ 2010 02 09, 14:17)
Medžiagas pigiau iš užsienio. Pati pirkau ne kartą iš Ebay, tai panašaus dydžio gabalas kainuoja pas mus brangiau. Tiek, kad reikia tikrintis tas kainas - kai ką galima gauti pigiau, kai ko neapsimoka siųstis.

Dėl Sewandso - siuntimas ten dar priklauso nuo siuntinio svorio. Pas mane buvo virš kilogramo, tai lyg apie kelis svarus reikėjo mokėti. Bet tikslios sumos jau nepamenu.

tai jei kuri klaipėdietė sugalvotu pirkti iš užsienio, šūktelkit 4u.gif , norėčiau prisijungt. nes pati nieko ten nesusigaudau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 02 09, 14:52)
aciu atsakiusioms  4u.gif

buvau tokia tikra, kad sewandso galima atsiskaityti PayPal sistema  doh.gif  pasirodo ne...

Bet jie priima kreditines arba elektronines (kaip Virtuon). Tik ar labai didelis skirtumas, tai nežinau. Paypal'ui juk irgi reikia arba kreditinės, arba elektroninės.
Atsakyti
QUOTE(tip tip @ 2010 02 09, 14:56)
Bet jie priima kreditines arba elektronines (kaip Virtuon). Tik ar labai didelis skirtumas, tai nežinau. Paypal'ui juk irgi reikia arba kreditinės, arba elektroninės.

Teisingai PayPal'ui netinka Visa Electron. Virtuon, Visa Clasic ir Visa Revolving tinka, nors jos ir yra debetinės (čia aš apie SEB banko korteles).
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 09, 15:55)
tai jei kuri klaipėdietė sugalvotu pirkti iš užsienio, šūktelkit 4u.gif , norėčiau prisijungt. nes pati nieko ten nesusigaudau  blush2.gif

norejau parodyti, kokius maiselius siulams laikyti smile.gif manau patogenis (patobulintas variantas):

Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2010 02 09, 16:02)
Teisingai PayPal'ui netinka Visa Electron. Virtuon, Visa Clasic ir Visa Revolving tinka, nors jos ir yra debetinės (čia aš apie SEB banko korteles).

o atsiskaitant Visa electron nebus nuskaiciuojamas per nelyg didele suma uz pavedima? o kaip Virtuon atsiskaityti, jei si kortele priregistruota PayPal sistemoje? atsiprasau uz gal kvailus klausimus blush2.gif kai su PayPal tai viskas aisku ir paprasta.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 02 09, 15:09)
o atsiskaitant Visa electron nebus nuskaiciuojamas per nelyg didele suma uz pavedima? o kaip Virtuon atsiskaityti, jei si kortele priregistruota PayPal sistemoje? atsiprasau uz gal kvailus klausimus  blush2.gif  kai su PayPal tai viskas aisku ir paprasta.

Aš neturiu PayPal, esu pirkus su Visa Clasic vaistus iš britų. Ten reikia įvesti kortelės numerį, galiojimo laiką ir saugos kodą. Ten būna parašyta ko reikia ir pinigai rezervuojami, vėliau nuskaitomi. Sesuo turi Revolwing tai naudoja ir PayPal ir ne tik. Nes pvz. perkant lėktuvo bilietus ar rezervuojant viešbutį Paypal nereikalinga. g.gif Už pavedimą reikia mokėti, kai tu iš savo sąskaitos pervedi į firmos sąskaitą, o kai moki įvedant kortelės numerį, pavedimo mokesčio nėra.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 02 09, 16:17)
Aš neturiu PayPal, esu pirkus su Visa Clasic vaistus iš britų. Ten reikia įvesti kortelės numerį, galiojimo laiką ir saugos kodą. Ten būna parašyta ko reikia ir pinigai rezervuojami, vėliau nuskaitomi. Sesuo turi Revolwing tai naudoja ir PayPal ir ne tik. Nes pvz. perkant lėktuvo bilietus ar rezervuojant viešbutį Paypal nereikalinga. g.gif Už pavedimą reikia mokėti, kai tu iš savo sąskaitos pervedi į firmos sąskaitą, o kai moki įvedant kortelės numerį, pavedimo mokesčio nėra.

dekui uz paprotinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 02 09, 12:12)
Sveikos siuvinėtojos smile.gif aš čia kaip ir naujokė ir kaip ir nebevisai jau. Seku jus jau senokai, gaudau visokius patarimus ir gudrybes.. Bet va susidūriau su problemėle, į kurią atsakymo neradau, tai kreipiuos į jus, gal kuri galėsite man patarti smile.gif
Siuvinėjau darbelį ant 14ct aidos iš kasiulai.lt, Anchor lankelį pirkau Trakų. g. Burda parduotuvėje. Darbelis nedidukas, siuvinėjau neilgai, o ir rankas visad plaunu prieš siuvinėdama, tad su švara ir kokybe viskas turėtų būt kaip ir gerai. Bet baigus siuvinėt man jau antrą kartą lieka labai ryškus pilkas ratilas nuo lankelio. Kiek matuoju tai lygtais linija yra toje vietoje, kur medžiaga yra tarp lankelių briaunelių. Taip atsitinka tik su kieta aida, jei siuvinėju ant minkštos siuvinėjimo medžiagos, tokių pilkų ratilų nelieka. Tai va klausimas didysis yra tas, ar gali taip būt, kad žymė lieka grynai nuo lankelio briaunelių (gal mediena dažo?), o gal kažkaip susistumia krakmolas ir patamsuoja toje vietoje kur buvo lankelis?

man irgi ta pati problema, jau norisi ant juodos siuvineti kai taip tepasi balta doh.gif pati taip pat galvoju apie tas mongolijas, labai patinka jos man.. tik idomu ar nebutu jos grazesnes ant aida 14 juodos spalvos kanvos su 3 gijom siuvinejant? tiesiog kokia jusu nuomone? smile.gif ir ar issiplaus lengvai tas nesvarumas nuo lankelio? siuvineju pirma darbeli, viskas kaip ir sklandziai, bet baltos medziagos nebesinori verysad.gif
Atsakyti
Astulia, kažkaip įsivaizdavau,kad tau patinka ne žirgas rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti