QUOTE(mege2 @ 2010 02 09, 12:12)
Sveikos siuvinėtojos
aš čia kaip ir naujokė ir kaip ir nebevisai jau. Seku jus jau senokai, gaudau visokius patarimus ir gudrybes.. Bet va susidūriau su problemėle, į kurią atsakymo neradau, tai kreipiuos į jus, gal kuri galėsite man patarti
Siuvinėjau darbelį ant 14ct aidos iš kasiulai.lt, Anchor lankelį pirkau Trakų. g. Burda parduotuvėje. Darbelis nedidukas, siuvinėjau neilgai, o ir rankas visad plaunu prieš siuvinėdama, tad su švara ir kokybe viskas turėtų būt kaip ir gerai. Bet baigus siuvinėt man jau antrą kartą lieka labai ryškus pilkas ratilas nuo lankelio. Kiek matuoju tai lygtais linija yra toje vietoje, kur medžiaga yra tarp lankelių briaunelių. Taip atsitinka tik su kieta aida, jei siuvinėju ant minkštos siuvinėjimo medžiagos, tokių pilkų ratilų nelieka. Tai va klausimas didysis yra tas, ar gali taip būt, kad žymė lieka grynai nuo lankelio briaunelių (gal mediena dažo?), o gal kažkaip susistumia krakmolas ir patamsuoja toje vietoje kur buvo lankelis?
man irgi ta pati problema, jau norisi ant juodos siuvineti kai taip tepasi balta
pati taip pat galvoju apie tas mongolijas, labai patinka jos man.. tik idomu ar nebutu jos grazesnes ant aida 14 juodos spalvos kanvos su 3 gijom siuvinejant? tiesiog kokia jusu nuomone?
ir ar issiplaus lengvai tas nesvarumas nuo lankelio? siuvineju pirma darbeli, viskas kaip ir sklandziai, bet baltos medziagos nebesinori