Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(akacijaorama @ 2010 02 08, 23:21)
Turiu tokį gan keistoką klausimą: gal kuri bandėt siuvinėti ir atkartoti asmeninės nuotraukos atvaizdą?

Viskas šitam gyvenime įmanoma, bet ne visada verta tai daryti. Esu siuvinėjus ir aš vieną nuotrauką, baigtą darbą gali pamatyti paraše. Bet... jau ne vieną kartą sakau - prieš siuvinėjant nuotrauką reikia labai gerai pasverti, nes rezultatas gali neatitikti lūkesčių. O internetas pilnas nerealiai gražių schemų, kurios džiugins akį.
Atsakyti
Katu lb grazus atvirukai wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif

Vos neistiko infarktas - nudaigojau USB atmintine, kurioje jau spejau sukaupti gera kruva schemu doh.gif doh.gif Dali zinoma susirasiu, bet labai noriu paprasyti, bet nebezinau kieno g.gif ar Zundytes, ar Pauksciuko, o gal Dvi???
Gerai - as trumpai: kazkuri siuntete man jorko schemas dvejas, tad labai prasau, kas padarete toki gera darba - pakartokite, busiu labai dekinga. Ir atsiprasau, kad parasiau ne i schemu paieska, tiesiog praeita karta kalba buvo cia. blush2.gif emal: zanetalab@gmail.com
Atsakyti
Dvi na as paziurejau tavo siuvineta nuotraukyte,man tai labai super darbas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Mano planuose irgi kada nors isiuvineti is nuotraukos,tik nezinau nei kiek geriausia butu pasirinkti spalvu
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2010 02 08, 22:48)

Svikutes. Iledu paskaitau, pasigroziu jusu darbais ir nebeparasau. blush2.gif
Noriu paklausti su kuo priklijuojate siuvineli ant atviruko?
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 08, 14:43)
matai, aš ji pusiniais (gobeleniniu dygsniu) siuvinėju, tai todėl greit einas :

o siuvinėjant vien pusiniais-gobeleniniu medžiaga nepradės skersuot? Matai vieną paveiksliuką taip siuvinėjau (kanva nelabai tvirta-kieta) tai žiauriai susiskersavo doh.gif , nepadėjo nei skalbimai nei lyginimai
Atsakyti
Sveikos siuvinėtojos smile.gif aš čia kaip ir naujokė ir kaip ir nebevisai jau. Seku jus jau senokai, gaudau visokius patarimus ir gudrybes.. Bet va susidūriau su problemėle, į kurią atsakymo neradau, tai kreipiuos į jus, gal kuri galėsite man patarti smile.gif
Siuvinėjau darbelį ant 14ct aidos iš kasiulai.lt, Anchor lankelį pirkau Trakų. g. Burda parduotuvėje. Darbelis nedidukas, siuvinėjau neilgai, o ir rankas visad plaunu prieš siuvinėdama, tad su švara ir kokybe viskas turėtų būt kaip ir gerai. Bet baigus siuvinėt man jau antrą kartą lieka labai ryškus pilkas ratilas nuo lankelio. Kiek matuoju tai lygtais linija yra toje vietoje, kur medžiaga yra tarp lankelių briaunelių. Taip atsitinka tik su kieta aida, jei siuvinėju ant minkštos siuvinėjimo medžiagos, tokių pilkų ratilų nelieka. Tai va klausimas didysis yra tas, ar gali taip būt, kad žymė lieka grynai nuo lankelio briaunelių (gal mediena dažo?), o gal kažkaip susistumia krakmolas ir patamsuoja toje vietoje kur buvo lankelis?
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 02 08, 18:10)
O tai paaiskinkit jus man, tas gobeleninis dygsnelis gerojoj pusej atrodo kaip pusinis kryziukas, bet blogojoj eina siulas skersai per 2 kryzelius? O ar uzsipildo gerai, kaip ir pilnu siuvinejant? ir ar tada reikia imti daugiau siulo giju? na sakykim jei reikia ant 25ct per viena siuliuka, tai imciau 1 gija, o jei tuo gobeleniniu tai gal tada 2 gijom?  g.gif Dairausi vis haed'o tai sakau gal reik pabandyt tuo gobeleniniu  ax.gif

nežinau, kaip jis tiksliai daros, bet aš darau kaip ir pusini, eini i viena gala, o poto turėtum gryšti ir butu kryžiukas, bet negryštu...
štai kaip iš arčiau atrodo kita arklio pusė
user posted image user posted image

QUOTE(zundyte @ 2010 02 08, 20:30)
,ne tai aisku ,darai kaip nori drinks_cheers.gif  ,improvizacija irgi geras dalykas  thumbup.gif ,kazkaip dar nesu bandzius nieko vien tuo pusiniu siuvinet,tik pintines fona ir man atrodo kad neuzsipildo medziaga tuo pusiniu....bet gal tada trimis gijomis siuvineji,jei tik pusiniu?

matai, aš siuvinėju ant 16 ct, o be to juoda, ir tamsios spalvos, jokio švietimosi nelieka 2 siulais, butu balta medžiaga, reiktu 3 siulu, kad nesišviestu mirksiukas.gif

QUOTE(Egluze ziemos @ 2010 02 09, 11:38)
o siuvinejant vien pusiniais-gobeleniniu medziaga neprades skersuot? Matai viena paveiksliuka taip siuvinejau (kanva nelabai tvirta-kieta) tai ziauriai susiskersavo doh.gif , nepadejo nei skalbimai nei lyginimai

tikrai ne, beto medžiaga itemta ant rėmo pas mane, tai tikrai neturi kur skersuotis smile.gif
Atsakyti
Mergaites, pagelbekit!!! kiek kainuoja siuntimas is www. sewandso.co.uk?
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 02 09, 01:16)
Viskas šitam gyvenime įmanoma, bet ne visada verta tai daryti. Esu siuvinėjus ir aš vieną nuotrauką, baigtą darbą gali pamatyti paraše. Bet... jau ne vieną kartą sakau - prieš siuvinėjant nuotrauką reikia labai gerai pasverti, nes rezultatas gali neatitikti lūkesčių. O internetas pilnas nerealiai gražių schemų, kurios džiugins akį.

Dvi, pasigrozejau parase jusu darbeliais, niu tikrai labai kruopstu ir grazu smile.gif

Turiu klausimuka, kur perkate Nimue paveiksleliams tuos smulkius varpelius ir kt priedus? Ar siuvinejat originalius rinkinius? Dabar ruosiuosi Nimue kolekcija pradeti, tai renku info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 02 09, 10:54)
Mergaites, pagelbekit!!!  kiek kainuoja siuntimas is www. sewandso.co.uk?

Apie 4 eurus mokejau - kas nustebino, kad lietuviskas pastas i uzsieni siuncia brangiau nei angliskas. topsecret.gif ir vis tiek net su brangesniu siuntimu is Lietuvos apsimokejo geriau siustis. Beje, merginos praeitoj temoj minejo, kad kazkurioj lt parduotuvej perkant didelius kiekius (virs 100) siuliuku taikoma nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 02 09, 14:02)
Dvi, pasigrozejau parase jusu darbeliais, niu tikrai labai kruopstu ir grazu smile.gif

...

drinks_cheers.gif man irgi lb grazus
Atsakyti