QUOTE(Dantiste @ 2010 02 08, 18:10)
O tai paaiskinkit jus man, tas gobeleninis dygsnelis gerojoj pusej atrodo kaip pusinis kryziukas, bet blogojoj eina siulas skersai per 2 kryzelius? O ar uzsipildo gerai, kaip ir pilnu siuvinejant? ir ar tada reikia imti daugiau siulo giju? na sakykim jei reikia ant 25ct per viena siuliuka, tai imciau 1 gija, o jei tuo gobeleniniu tai gal tada 2 gijom?
Dairausi vis haed'o tai sakau gal reik pabandyt tuo gobeleniniu
nežinau, kaip jis tiksliai daros, bet aš darau kaip ir pusini, eini i viena gala, o poto turėtum gryšti ir butu kryžiukas, bet negryštu...
štai kaip iš arčiau atrodo kita arklio pusė
QUOTE(zundyte @ 2010 02 08, 20:30)
,ne tai aisku ,darai kaip nori
,improvizacija irgi geras dalykas
,kazkaip dar nesu bandzius nieko vien tuo pusiniu siuvinet,tik pintines fona ir man atrodo kad neuzsipildo medziaga tuo pusiniu....bet gal tada trimis gijomis siuvineji,jei tik pusiniu?
matai, aš siuvinėju ant 16 ct, o be to juoda, ir tamsios spalvos, jokio švietimosi nelieka 2 siulais, butu balta medžiaga, reiktu 3 siulu, kad nesišviestu
QUOTE(Egluze ziemos @ 2010 02 09, 11:38)
o siuvinejant vien pusiniais-gobeleniniu medziaga neprades skersuot? Matai viena paveiksliuka taip siuvinejau (kanva nelabai tvirta-kieta) tai ziauriai susiskersavo
, nepadejo nei skalbimai nei lyginimai
tikrai ne, beto medžiaga itemta ant rėmo pas mane, tai tikrai neturi kur skersuotis