Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

Džeine, išvertei iš koto swoon.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, bye1.gif

i jusu temute uzsuku ne pirma karta, bet rasau pirmaji blush2.gif
Norejau pagirti visu Jusu darbelius, truksta zodziu kokie jie grazus, kokie tikroviski, tikros auksarankes esat thumbup.gif Vis uzeinu pasigrozeti Jusu kuriniais.
Pussesere neseniai padovanojo geliu pavyzdeli su medziagele ir siuliukais. Pradejau siuvineti is idomumo (pirma karta) ir supratau kiek daug pastangu ir laiko reikia tokiems darbams. Saunuoles Jus visos ir visoms po balionuka mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=i2kas,2010 02 08, 12:18]
4u.gif
Papildyta:
nebemoku foto dėti doh.gif[/QUOTE]

Vau kokie darbeliai bigsmile.gif 4u.gif Labai gražūs. Noriu paklausti kaip darai skirtukus knygoms? Kiek žinau ant plastikinės kanvos kažkaip reikia daryti, bet nežinau kaip... Gal patarsi? 4u.gif

O aš vakar naktį pagaliau baigiau savo pavasarinį paveikslėlį:
user posted image

Nunešiau jau kad įrėmintų, tai dar pasirodysiu su galutiniu variantu šią savaitėlę ax.gif

Sėkmės darbuose thumbup.gif
Atsakyti
i2kas, nepyk, bet škotukę gal perėmink dar kartą, labai jau matos, kad blogai ištemptas darbelis, pagal apatinę ir viršutinę linijas, gal tu čia visai pasporto nedėk? Labai išryškina kreivumą.... blush2.gif

Paukščiuk, nerealus antras metrikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 08, 17:14)
Vau kokie darbeliai bigsmile.gif  4u.gif Labai gražūs. Noriu paklausti kaip darai skirtukus knygoms? Kiek žinau ant plastikinės kanvos kažkaip reikia daryti, bet nežinau kaip... Gal patarsi? 4u.gif

Dėkui 4u.gif aš siuvinėjau ant aidos juostelės štai tokios http://www.kasiulai....imui-p-520.html o kitoje pusėje prisiuvau veltinio lakšto ( http://www.kasiulai....lzit-p-502.html )
ant plastikinės kanvos dar nesu bandžius siuvinėti 4u.gif
P.S. Tavo darbelis laba gražus wub.gif
QUOTE(astisius @ 2010 02 08, 17:24)
i2kas, nepyk, bet škotukę gal perėmink dar kartą, labai jau matos, kad blogai ištemptas darbelis, pagal apatinę ir viršutinę  linijas, gal tu čia visai pasporto nedėk? Labai išryškina kreivumą.... blush2.gif

nepykstu, jau perdaviau draugei, kad dar kartą perdarytų smile.gif

Šiuo metu kaifuoju nuo Mouton rouge avyčių wub.gif
Atsakyti
Labukas. Jau labai grazus jusu visu darbeliai thumbup.gif Noriu ir as kelis savo darbelius ikelti blush2.gif

Pavasaris
user posted image

Kaimas
user posted image

Vakaras
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 08, 13:09)
o kodėl pusiniais? pas mane toje schemoje ,kur AUKSAS IR LEDAS tai pilnu kryžiuku nurodyta siuvinėt ,o ten ta pati serija ...aš tai siuvinėsiu pilnu kryžiuku,kažkaip man gražiau ....

biggrin.gif ir pas mane kryželiu, bet kas man neleidžia daryt taip kaip noriu, a... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 08, 18:34)
biggrin.gif ir pas mane kryželiu, bet kas man neleidžia daryt taip kaip noriu, a...  rolleyes.gif  biggrin.gif

O tai paaiskinkit jus man, tas gobeleninis dygsnelis gerojoj pusej atrodo kaip pusinis kryziukas, bet blogojoj eina siulas skersai per 2 kryzelius? O ar uzsipildo gerai, kaip ir pilnu siuvinejant? ir ar tada reikia imti daugiau siulo giju? na sakykim jei reikia ant 25ct per viena siuliuka, tai imciau 1 gija, o jei tuo gobeleniniu tai gal tada 2 gijom? g.gif Dairausi vis haed'o tai sakau gal reik pabandyt tuo gobeleniniu ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Kol aš tris savaites sėdėjau be interneto, jūs daugiau nei pusantros temos pavarėt. O jau grožybių kiek prikrauta swoon.gif visoms po 4u.gif

Norėjau paklausti, gal matėt kur interneto platybėse Ariadnos spalvų paletę? Praeitoje temoje mačiau nuorodas, bet ten konverteriai į DMC. Pradėjau siuvinėti gražų namelį, apsuptą ružavai raudonos rudeninės lapijos, bet dabar žiūriu, kad pas mane tų ruzavų tonų visai nedaug yra. Atrinkau visus lapijos siūliukus pagal simbolius - dominuoja rusvi-rudi tonai. Spalvų rakte nurodyta pirmiau Ariadnos numeriukai, DMC po jų (siuvinėju su DMC). Gal sakau ten kokia rusų firmos schema (igolki.net ženkliuko nėra tongue.gif ) ir konvertuota iš Ariadnos į DMC, o ne atvirkščiai. Kol kas pradėjau krapštyti paveikslą nuo kito galo ir bandau apsispręsti, ar daryti kaip yra (tai gausis daug tamsesnis), ar prisėdus paderinti šviesesnius tonus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 08, 17:34)
biggrin.gif ir pas mane kryželiu, bet kas man neleidžia daryt taip kaip noriu, a...  rolleyes.gif  biggrin.gif

,ne tai aišku ,darai kaip nori drinks_cheers.gif ,improvizacija irgi geras dalykas thumbup.gif ,kažkaip dar nesu bandžius nieko vien tuo pusiniu siuvinėt,tik pintinės foną ir man atrodo kad neužsipildo medžiaga tuo pusiniu....bet gal tada trimis gijomis siuvinėji,jei tik pusiniu?
Atsakyti
Aš vis jus paskaitinėju, vis pažiūriu į jūsų grožybes, bet pati retai spasirodau. Aišku, mano ir darbeliai kuklesni - kol kas vien atvirutes darau, paveikslėliams dar nepribrendau, nors labai noriu mūsų zodiako ženklus išsiuvinėt ant sienos...

Čia atvirutė tėčio jubiliejui, nelabai 6 į šešis panašus, reikėjo kampa nuimt, bet kažkaip per vėlai pastebėjau, kitą kartą bus geriau wink.gif

user posted image

O čia gal dar nesu rodžius šitų kalėdinių:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Wow kokie darbeliai thumbup.gif

Turiu tokį gan keistoką klausimą: gal kuri bandėt siuvinėti ir atkartoti asmeninės nuotraukos atvaizdą? Pavyzdžiui kokį žmogų ar pan. Žiūriu, kad Jums labai tikroviškai išeina gyvūnėliai ir žmonės, tai galvoju gal labai norint įmanoma išsiuvinėti tarkim artimo žmogaus veidą. Nesijuokit, jei kvailas klausimas, tiesiog šiaip įdomu ar tai realu, o kadangi dar nesidomėjau šia technika ir nieko nežinau, todėl klausiu... g.gif
Atsakyti