Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(patrica @ 2010 02 08, 10:28)
Gal kas galit patarti kur patalpinti info, kad turiu 2 naujus rinkinius siuvinejimui. Per klaida parsisiunciau 2 vienodus siuntinukus  blush2.gif

tai čia parodyk ,kokius atsisiuntei ,gal kam patiks ,tai per AŽ susitarsite ir nupirks iš taves
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2010 02 08, 09:41)
Gyte, labai grazu. Ir as jau ta pirma issiuvinejau. Labai susibiesinau, kad sviecisi balta medziaga po juodais siulais. Siuvinejau is dvieju siuliuku, galvoju, gal reikejo siuvineti trimis siulais? g.gif

o man gal netgi ir graziau kai truputeli sveiciasi,atrodo lyg nuotrauka
Papildyta:
user posted imagestai mano siuvinetos pedutes blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima.

Turiu 2 naujus rinkinius siuvinejimui is Lanarte:
Ballet Music (38x45)
Calla (50x60)

Niekaip nesigauna paveiksleliu idet blush2.gif

Jei kam idomu rasykit i AZ, gal kazkaip mailu persiusciau...
Atsakyti
QUOTE(patrica @ 2010 02 08, 11:00)
Aciu uz patarima.

Turiu 2 naujus rinkinius siuvinejimui is Lanarte:
Ballet Music (38x45)
Calla (50x60)

Niekaip nesigauna paveiksleliu idet  blush2.gif

Jei kam idomu rasykit i AZ, gal kazkaip mailu persiusciau...

Pabandysiu padėt, suradau interneto platybėse, pasakyk ar šie:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Taip, sitie, nu be galo esu tau dekinga smile.gif
Atsakyti
Visų gražūs darbai. Nevardinsiu atskirai, bet visom po 4u.gif
Džeine patarimas - raudoną spalvą keisk į mėlyną, gal ne iš eilės lapai siuvinėjimui gausis, bet pailsės akys nuo ryškaus kontrasto - juoda/raudona biggrin.gif

Pas mano brolį taip pat kabo lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tai kas pamato vis kiša nosį žiūrėt kokia technika NUPIEŠTA lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
nebemoku foto dėti doh.gif

tai va, tik ką baigta ir nuo lankelio nuimta fėja
user posted image
wub.gif
Knygų skirtukas, nugulęs į skaitomą knygą
user posted image

Škotukės galutnis vaiantas (kelis kartus perrėmint teko doh.gif )
user posted image

Na ir vienas iš Kalėdinių atviručių
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo i2kas: 08 vasario 2010 - 12:29
QUOTE(tiesiog3 @ 2010 02 08, 08:32)
Sveikos, mergnos  smile.gif
Dzeine, tu kiba su masina varai?  g.gif  g.gif nu tempai gi pas tave tai kazkas nerealaus  unsure.gif \

biggrin.gif nea, ne mašina... rankom biggrin.gif
matai, aš ji pusiniais (gobeleniniu dygsniu) siuvinėju, tai todėl greit einas biggrin.gif ax.gif

QUOTE(astulia @ 2010 02 08, 09:46)
Dzeine, nu super grazu, bus nuostabus paveikslas  wub.gif pas mano broli irgi toks jau kabo, tai niekaip negaliu i ji atsiziuret  biggrin.gif

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 08 vasario 2010 - 12:44
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 08, 12:43)
biggrin.gif  nea, ne mašina... rankom  biggrin.gif
matai, aš ji pusiniais (gobeleniniu dygsniu) siuvinėju, tai todėl greit einas  biggrin.gif  ax.gif
wub.gif

o kodėl pusiniais? pas mane toje schemoje ,kur AUKSAS IR LEDAS tai pilnu kryžiuku nurodyta siuvinėt ,o ten ta pati serija ...aš tai siuvinėsiu pilnu kryžiuku,kažkaip man gražiau ....
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2010 02 08, 09:32)

Gyte, tu irgi kokia spartuole!!!  thumbup.gif sias magnolijas ir as nuzisiurejus ...kodel sakai, kad nesi patenkinta darbeliu?  g.gif

Erzina kai sviecia balti tarpeliai tarp juodu kryziuku. Nors cia tikiuosi tik laikinas erzinimasis- kai kabes- taip labai nesimatys. Ir dar labai tikiuosi, kad grozis atsiskleis kai visi 4 bus issiuti, o ne po viena ziurint..... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sela:) @ 2010 02 08, 10:41)
Gyte, labai grazu. Ir as jau ta pirma issiuvinejau. Labai susibiesinau, kad sviecisi balta medziaga po juodais siulais. Siuvinejau is dvieju siuliuku, galvoju, gal reikejo siuvineti trimis siulais? g.gif

blink.gif is mano schemos siuvai ar anksciau pradejai....? blink.gif Nu ir tu spartuole.....
Nuraminsiu- ir man nepatinka kai svieciasi, bet 3 gijom manau bus per stora......
Atsakyti
Šian užsiėmus rėminimu ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2010 02 08, 09:32)
Visu pirma praeitos temos darbelis - roziu puokste ...berods Cacuko buvo  bigsmile.gif nerealiai grazus siuvinys, o remo grozis tai be zodziu is viso  doh.gif tikriausiai pirma karta maciau toki dailu rema  thumbup.gif

Ačiukas 4u.gif Rėmelį išrinko rėminimo centro pardavėja, mes neblogai sutariam, tai patarė šiuo rėminti, dar iš pradžių abejojau ar tiks, bet kiek ji yra patarusi - tai niekada nenuvylė thumbup.gif Dar toks pat rėmas yra, tik ne raudonas aplinkui, o žalias. Ir palyginus nebrangus tas rėmas, esu pirkusi ir brangesnių. ax.gif
Atsakyti