Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(zundyte @ 2010 02 20, 21:56)
ačiū merginos už nuomones ir patarimus 4u.gif  nu žodžiu reiks man liniutę nusinešt kitą kartą į dirbtuves ,gal pas mane liniuotė kreiva ,.jei ant 3mm neatitinka skylė,arba meistras girtas...

Kita karta tempk darba is karto, dar pries eidama uzsakineti remo ir pasporto. Tada galima lango dydi atitaikyti idealiai pagal darbo dydi.
Atsakyti
seniai darytas darbelis ir tik pries kelias dienas fotografuotas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgjtaaa: 20 vasario 2010 - 23:45
QUOTE(lotaa @ 2010 02 20, 18:04)
merginos, ar siuvinėjat kas su rusiškai siuvinėjimo siūlais , šiandien vienoj pard radau, kaina 1,4lt, 20 m, spalvų paletė labai didelė, tik kaip konvertuotis spalvas doh.gif

kiek ta didelė??? 80 -100 spalvų??
DMC turi virs 450 spalvų, va tuo ir skirias viskas mirksiukas.gif

QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 20, 18:12)
Labas mirksiukas.gif
Na įrėminau drabelį. Kainavo 30Lt ax.gif  Na man visai gražu blush2.gif
Tikiuosi ir jums gražu ax.gif

bigsmile.gif kaip gražiai išpjautas paspartas bigsmile.gif thumbup.gif ir darbelis liuks thumbup.gif
Atsakyti
Peachy_sheila puikiai įrėminai
Atsakyti
[quote=Džeinė,2010 02 21, 10:32]
kiek ta didelė??? 80 -100 spalvų??
DMC turi virs 450 spalvų, va tuo ir skirias viskas mirksiukas.gif
na tikrai neskaičiavau doh.gif tiesiog tokiom nemažom krūvom pagal spalvas sudėta didžiulė vitrina, ai mažo miestelio parduotuvė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 02 20, 22:43)
Kita karta tempk darba is karto, dar pries eidama uzsakineti remo ir pasporto. Tada galima lango dydi atitaikyti idealiai pagal darbo dydi.

Ačiū Dvi,tai būtų idealiausia ,apie tai galvojau,bet...neturiu kartono tokio dydžio,pirkti yra tik standartiniai A4 lapai ,o darbas nestandartinis ,šone trūksta apie 2cm...tai kai padaro rėmelį tada ten yra toks kartonas kokio reikia ,ant jo ir tempiu
jei turėčiau įvairaus pločio kartono tai nebūtų problemos,,kartoną perku Kaune Daukšos gatvėj popieriaus parduotuvėlėj,bet ten didesnių lapų nei standartiniai niekad nemačiau verysad.gif ,gal kas žinot kur galima nusipirkt didesnių kartono lapų?
Atsakyti
na as jau baigiau savo kaciuka tik neireminau 4u.gif
http://public.fotki....u/image012.html
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 21, 09:32)
bigsmile.gif  kaip gražiai išpjautas paspartas bigsmile.gif  thumbup.gif  ir darbelis liuks  thumbup.gif

Ačiū ax.gif Iš pradžių norėjau pasporto ovalaus, bet patarė tokį rinktis. Turbūt neprašoviau thumbup.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 21, 09:34)
Peachy_sheila puikiai įrėminai

4u.gif
Labai džiaugiuosi, kad jums patiko, nes tai tik antras mano rėmintas darbelis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2010 02 20, 19:04)
merginos, ar siuvinėjat kas su rusiškai siuvinėjimo siūlais , šiandien vienoj pard radau, kaina 1,4lt, 20 m, spalvų paletė labai didelė, tik kaip konvertuotis spalvas doh.gif

Čia siuvinėta ne tik rusiškais, lenkiškais, bet ir visokiais likusiais nuo mokyklos laikų ir netgi močiutės jaunystės keletas likę biggrin.gif o spalvas "konvertuotis" nesudėtinga žiūrint į originalą. Aišku tokiais siūlais nerekomenduočiau siuvinėt paveikslo, kur labai svarbu tikslūs atspalviai, bet tokioms tralialiuškoms tai tinka (ypatingai, jei darbo nereikės skalbt) lotuliukas.gif
Beje kalbant apie tuos rusiškus po 20 metrų (na jeigu čia tie patys) dėl blizgumo tai kai kurios spalvos labai gražiai blizgios, bet kad jie plonesni tai faktas. Ir nors juos lengviau atskirti giją nuo gijos ir mažiau triušta nes yra plonesni ir mažiau bružinasi į medžiagą, bet užtat labiau raizgiojasi...tai va yra keletas pliusų bet minusų taip pat netrūksta..
user posted image user posted image
Atsakyti
sveikos, kadangi esu naujoke sioj srity, tai klausiu gal ir kvailo klausimo, pradejau siuvineti tokius arklius, siulai ri medziaga viskas kaip turi buti, tik nesuprantu tie kryziukai labai maziukai gaunasi, ir praktiskai nesimato kad kryziukas, sakau gal siulus skelti pusiau reikia, jau pirstus paskaudo , o dar tik pradzia, medziaga labai kieta...nu nesuprantu kame suo pakastas
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 02 21, 13:31)
sveikos, kadangi esu naujoke sioj srity, tai klausiu gal ir kvailo klausimo, pradejau siuvineti tokius arklius, siulai ri medziaga viskas kaip turi buti, tik nesuprantu tie kryziukai labai maziukai gaunasi, ir  praktiskai nesimato kad kryziukas, sakau gal siulus skelti pusiau reikia, jau pirstus paskaudo , o dar tik pradzia, medziaga labai kieta...nu nesuprantu kame suo pakastas

o per kelis medžiagos siūlus darai kryžiuką ir su kiek naudoji siūlų gijų siuvinėjimui?
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 02 21, 12:31)
sveikos, kadangi esu naujoke sioj srity, tai klausiu gal ir kvailo klausimo, pradejau siuvineti tokius arklius, siulai ri medziaga viskas kaip turi buti, tik nesuprantu tie kryziukai labai maziukai gaunasi, ir  praktiskai nesimato kad kryziukas, sakau gal siulus skelti pusiau reikia, jau pirstus paskaudo , o dar tik pradzia, medziaga labai kieta...nu nesuprantu kame suo pakastas

o tai su keliais siūliukais tu siuvinėji? g.gif šiaip dažniausiai dviem tereikia
Atsakyti