Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

Peachy_sheila, super, tiesiog super bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labai labai daug gražių darbelių wub.gif Šaunuolės 4u.gif
Na pasirodysiu ir aš su savo mažaisiais, mėgėjiškais darbeliais blush2.gif Pirmosios atvirutės. Žinoma nemanau,kad galiu lygintis su Jūsų darbais, bet vis tiek, patinka man šis užsiėmimas, labai ramina ax.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2010 02 20, 18:47)
Peachy_sheila, super, tiesiog super  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ačiū blush2.gif

QUOTE(sauluzee @ 2010 02 20, 19:03)
Labai labai daug gražių darbelių wub.gif  Šaunuolės 4u.gif

Tavo darbeliai irgi labai gražūs wub.gif Labai šilti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 20, 20:15)
Ačiū  blush2.gif
Tavo darbeliai irgi labai gražūs  wub.gif Labai šilti thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Stengiuosi ir tikiuosi tobulėti ax.gif Bet vis tiek, su Jūsų grožiais nesulyginsi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 02 20, 19:37)
o koks ant siuliuku pavadinimas..vistiek kazkas ant etiketes parasyta..
tiesa siuvineju ir as su pigesniais..nes kitu sunku prigaut,o beto brangus...o krize.... unsure.gif

rusiški - muline, na nežinau noriu jau tokį rimtesnį paveikslą išsiuvinėt, tai gal geresnius rinktis, šiaip dabar pradžiai, keliems paprastiems paveiksliukams nusipirkau kinietiškus daug spalvų 100 matkelių po 8 metrus, spalvos labai ryškios - 40 lt.
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2010 02 20, 21:01)
rusiški - muline, na nežinau noriu jau tokį rimtesnį paveikslą išsiuvinėt, tai gal geresnius rinktis, šiaip dabar pradžiai, keliems paprastiems paveiksliukams nusipirkau kinietiškus daug spalvų 100 matkelių po 8 metrus, spalvos labai ryškios - 40 lt.

as siuvineju su muline tik gaila kad,turiu spalvytes paveiksleliui derint pati...o pas mus kitokiu negaunu,beto jie pigesni...o siuvinet tai norisi...o siuliukai man visai patinka,prikibt neturiu prie ko...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 20 vasario 2010 - 20:24
pas mane rusisku siuliuku like dar nuo studiju(apie 20 m. jiem) :)tik tada siuvinejau serveteles ant uzuolaidinio tiulio,ir per tiek laiko jie nei nubluko nei pasikete,galjie ir be blizgesio bet tikrai nera jau labai blogi.Dabar as suj ais nesiuvineju kadangi jau schemos yra su siuliuku numeriukais o kol siuvinius rinkdavausi is zurnalu tada siuvinedavau tik su jais ir su lenkiskais,zinoma spalvas taip ziurint i paveiksliuka yra sudetinga atsirinkti,bet viskas ymanoma.
Atsakyti
sveikos, gal kas internetu uzsisakineja siuliukus?
jei taip tai gal gali keleta nuorodeliu pameteti ax.gif ax.gif buciau begalo dekinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 02 20, 14:21)
na, man asmeniškai norėtųsi, kad pasportas remtųsi į siuvinio kraštus. Bet šiaip tai

mergaitės, gal kas žinot, kaip pjaunami pasportai? Na, kaip meistrai juos išpjauna, kokią įrangą naudoją, kokią techniką ir pan.

QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 20, 14:35)
nu rupkės tie meistrai, negali be kliurkų padaryt  doh.gif Taip ir norėtųsi tą tarpelį panaikint. O dviejų pasportų nebėra galimybės sudėt, na po apačia kokį rausvą pakišt

Na o jei nesikabinėjant, labai dailus rėmelis ir gražiai viskas suderinta

Sazha nykštukas matosi 

QUOTE(jurginėlis @ 2010 02 20, 15:26)
o gal gali tas porą eilučių pasiuvinėt, nes tikrai norėtųs, kad į pasportą remtųs g.gif
šviesus, gaivus darbas thumbup.gif  ir pats rėmas labaiii fainas

QUOTE(akacijaorama @ 2010 02 20, 15:32)
O čia pabaigtas darbelis?

QUOTE(libaja @ 2010 02 20, 15:50)
Zundyte, man tiesą pasakius kažko trūksta šitam paveiksliukui. Na, toks lyg neužbaigtas g.gif:. Gal tikrai aprėmint iki pasparto reiktų kryžiukais. O dydis tai nemažas, jei paspartas 18 cm?

QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 02 20, 17:43)
O man čia viskas labai gražu ir taip turi būti  thumbup.gif  Mano nuomone nereikia čia nieko dasiuvinėti - juk ne visada, ne viskas turi būti idealiai proporcinga ir lygu. O man labai gražu  Šaunuolė

ačiū merginos už nuomones ir patarimus 4u.gif ,kažkas klausė ar baigtas darbelis tai taip jis baigtas ,toks koks pagal schemą,man tuo ir žavus kad nestandartinis blush2.gif ,o dėl rėminimo tai bus taip :ryt padovanosiu ir žiūrėsiu ,ką būsimoji šeimininkė sakys ,jei nutarsim ,kad reikia dar kokį paspartą antrą pakišt tai ir padarysim ,užsakysim dar vieną ir perdėsim ,dasiuvinėt tai neturint schemos ,ne mano nosiai,nesu dar tiek atkalus ranką ,kad iš akies siuvinėčiau..be to jau tiek kartų pertempinėjau kol atitaikiau ,kad vien mintis dar kartą viską ardyt pykina....tai belieka paspartą dar vieną dėti.....turėtų jis tilpti ,nes šį kartą ieškojau jau gilesnio rėmelio ,kas ne taip paprasta,net masyvūs rėmai yra vos 5mm gylio,tai apie du paspartus net kalbos negali būti...nu žodžiu reiks man liniutę nusinešt kitą kartą į dirbtuves ,gal pas mane liniuotė kreiva ,.jei ant 3mm neatitinka skylė,arba meistras girtas...

QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 20, 18:12)
Labas mirksiukas.gif
Na įrėminau drabelį. Kainavo 30Lt ax.gif  Na man visai gražu blush2.gif
Tikiuosi ir jums gražu ax.gif

labai gražu 4u.gif

QUOTE(sauluzee @ 2010 02 20, 19:03)
Labai labai daug gražių darbelių wub.gif  Šaunuolės 4u.gif
Na pasirodysiu ir aš su savo mažaisiais, mėgėjiškais darbeliais blush2.gif Pirmosios atvirutės. Žinoma nemanau,kad galiu lygintis su Jūsų darbais, bet vis tiek, patinka man šis užsiėmimas, labai ramina ax.gif

labai mielos atvirutės ,Velykom pakvipo wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos. iskilo problemyte. dabar siuvinejo ir teko sustoti ir pas jus uzsukti. turiu siulus mulina ariadna firma. gaminta lenkijoje. turiu schema ten parasyta sviesi kuno ir tamsi bet pardaveja neziurejo i joki kataloga tiesiog padave. dabar nezinau kokia kur siuvineti. padekit. kur man galima pasiziureti . yra 2 numeriai pvz 6544 it po apacia parasyta lot 0525

654 lot 0525
625 lot 0744
679 lot 1025
655 lot 0338

jei galit kuo griciau atsakykis
visoms aciu
Atsakyti
QUOTE(asta_prot @ 2010 02 20, 22:21)
sveikos. iskilo problemyte. dabar siuvinejo ir teko sustoti ir pas jus uzsukti. turiu siulus mulina  ariadna firma. gaminta lenkijoje. turiu schema ten parasyta sviesi kuno ir tamsi bet pardaveja neziurejo i joki kataloga tiesiog padave. dabar nezinau kokia kur siuvineti. padekit. kur man galima pasiziureti . yra 2 numeriai pvz 6544 it po apacia parasyta lot 0525

654 lot 0525
625 lot 0744
679 lot 1025
655 lot 0338

jei galit kuo griciau atsakykis
visoms aciu

Radau viena popiereli nuo ariadnos siulo, tai ten yra abu nr ir parasyti, col. tai spalvos ir tas lot. tai manau turetu atitikti abu nr pagal siulomus schemoj. na jei col.nr (t.y.spalvos nr.) 654 tai lot.nr turetu buti 0525..na as taip manau. o siaip tai nezinau ka tas lot. reiskia g.gif ant madeiros irgi yra po 2 numerelius. gal kas nors geriau zinos 4u.gif

na va, apsiziurejau madeira, tai ten yra kad siulu nr skiriasi, na spalvos tarkim melsva ir tamsiai zalia, o lot.nr vienodas. siaip manau reiketu ta pirma numereli ziureti, nes jis nurodo butent spalva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 20 vasario 2010 - 22:10
QUOTE(cyrulis @ 2010 02 20, 20:42)
sveikos, gal kas internetu uzsisakineja siuliukus?
jei taip tai gal gali keleta nuorodeliu pameteti  ax.gif  ax.gif  buciau begalo dekinga  4u.gif  4u.gif

Sveika,
Aš užsakinėju daug ką iš www.kasiulai.lt
Ten yra "prekės siuvinėjimui" tongue.gif
Atsakyti