Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(zundyte @ 2010 02 20, 14:25)
na va,pagaliau įrėminau,

o gal gali tas porą eilučių pasiuvinėt, nes tikrai norėtųs, kad į pasportą remtųs g.gif
šviesus, gaivus darbas thumbup.gif ir pats rėmas labaiii fainas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 20 vasario 2010 - 15:28
na va,pagaliau įrėminau, doh.gif visą rytą taikiau,tris kartus pertempinėjau doh.gif ,nu žodžiu nervų kainavo,ir dabar aišku nėra idealu ,bet...manau kad visai padoriai,kaip pradedančiąjai blush2.gif .... pasparte man per didelę skylę išpjovė,prašiau 18cm,padarė 18.3cm,ir jau taikyt reikėjo...
atiduodu jūsų teismui... blush2.gif  blush2.gif

O čia pabaigtas darbelis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 02 19, 20:54)

Ar jus vaiku neturit? Gal valgyt negaminat? Nemiegat? Nevaikstot, kur karaliai pesti vaiksto??? Ar kaip kazkuri sake turit darbsciuju kinieciu ranku bureli kazkur uzsislepe?  ax.gif

Vaikų neturiu ir greičiausiai neturėsiu. verysad.gif Valgyt gaminu, nes namiškiai bus nevalgę. Į WC einu pagal poreikį. Siuvinėju darbe ypač naktim ir savaitgaliais, kai nėra valdžios, o darbe ir interneto nėra. Nors dabar kažkaip tempai sulėtėjo, nu dangus- tai kaip visada...

Labai gražių darbelių prisiuvinėjot. wub.gif
Atsakyti
Zundyte, man tiesą pasakius kažko trūksta šitam paveiksliukui. Na, toks lyg neužbaigtas g.gif:. Gal tikrai aprėmint iki pasparto reiktų kryžiukais. O dydis tai nemažas, jei paspartas 18 cm?
Atsakyti
na va,pagaliau įrėminau,

QUOTE(jurginėlis @ 2010 02 20, 16:26)
o gal gali tas porą eilučių pasiuvinėt, nes tikrai norėtųs, kad į pasportą remtųs g.gif
šviesus, gaivus darbas thumbup.gif  ir pats rėmas labaiii fainas biggrin.gif

O man čia viskas labai gražu ir taip turi būti thumbup.gif Mano nuomone nereikia čia nieko dasiuvinėti - juk ne visada, ne viskas turi būti idealiai proporcinga ir lygu. O man labai gražu thumbup.gif Šaunuolė
Atsakyti
merginos, ar siuvinėjat kas su rusiškai siuvinėjimo siūlais , šiandien vienoj pard radau, kaina 1,4lt, 20 m, spalvų paletė labai didelė, tik kaip konvertuotis spalvas doh.gif
Atsakyti
Sveikute aš tai nesu siuvinėjusi rusiškais siulais(tikDMC,Anchor) , tik esu girdėjusi atsiliepimų, kad buna , jog tie pigesni siūlai blunka ir kad kokybe nekokia .Man tai patarė jei jau tiek darbo idedi tai jau geriau rinktis kokybiškus siulus .Čia mano nuomonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgasveik: 20 vasario 2010 - 18:08
Labas mirksiukas.gif
Na įrėminau drabelį. Kainavo 30Lt ax.gif Na man visai gražu blush2.gif
Tikiuosi ir jums gražu ax.gif
user posted image

Atsakyti
Aciu visoms mergaites uz atsakymus 4u.gif
Visoms po birthday.gif

Einu siuvineti savo obuoliuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2010 02 20, 19:04)
merginos, ar siuvinėjat kas su rusiškai siuvinėjimo siūlais , šiandien vienoj pard radau, kaina 1,4lt, 20 m, spalvų paletė labai didelė, tik kaip konvertuotis spalvas doh.gif

Aš tokiais siuvineju smile.gif Bet kolkas mnao darbeliai pernelyg primityvūs, kad investuočiau didelius pinigus į tai. Nes vis dar kartais atrodo, kad persirgsiu šita "liga". O dar viena priežastis - kad mano "kaime" nėra normalios parduotuvės siuvinėjimo siūlų ir pan., tektų į Vilnių važiuoti pirkti, bet.. g.gif Net ir pačiam Vilniuje reikia žinoti vietas, kur pirkti, o aš jų nežinau.. blush2.gif
O kažko gero ar kažko blogo negaliu pasakyti, nes tiesiog, neturiu su kuo palyginti smile.gif Bet manau, kad tokios spalvos kaip juoda, raudona ar balta - visada yra reiklaingos ir tikrai susinaudoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2010 02 20, 18:04)

Aš esu siuvinėjus, ir dabar siuvinėju - paabejojau kurį laiką, ir nusprendžiau vis gi pataliukus savo naujagimėm būtent jais siuvinėt. Bet kalbu apie darbelius iš kelių spalvų, nedidelius, ne apie tokius GRAND projektus, kaip čia moterys kad siuvinėja. Beje, Šiauliuose tie siūliukai 60ct tekainuoja mirksiukas.gif Tiesa, jie plonesni, maizgosi labiau, blizga mažiau... Kad bluktų nepastebėjau, ir kiek teko kitų klausinėt, irgi girdėt neteko.
Va, nykštukams DMC siūliukus net negalvojus ėmiau, nors ten tik 30 spalvų. Kažkaip nepasitikiu aš savo akies jautrumu spalvoms... O dirbt ir paskui gaut kreivą rezultatą būtų visai apmaudu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sazha: 20 vasario 2010 - 18:42
QUOTE(lotaa @ 2010 02 20, 19:04)

o koks ant siuliuku pavadinimas..vistiek kazkas ant etiketes parasyta..
tiesa siuvineju ir as su pigesniais..nes kitu sunku prigaut,o beto brangus...o krize.... unsure.gif
Atsakyti