Labutis
Gal kuri netyčia yra šiaulietė ir žino, kur rėmina darbelius Šiauliuose?
QUOTE(ZMama @ 2010 02 20, 12:52)
ar kartais nežinot, rėminimo centre su savo rėmeliais rėmina, ar ne
Aš nešiausi savo rėmą tai rėmino su juo Manau ir kitur turėtų taip būti
QUOTE(Saule danguje @ 2010 02 20, 11:34)
Labutis
Dar neteko naudotis rėminimu Šiauliuose, bet jau ne kartą teko girdėt apie firmą "Stiklas" - šalia centrinio turgaus, kad didelis rėmų pasirinkimas ir dailiai daro
Paukščiuk, kaip ten baigės su genealoginiu medžiu mamai? Žiū, kokią idėją radau! Motinų medis...
QUOTE(Sazha @ 2010 02 20, 11:42)
dar neprasidėjo , turiu laiko iki gruodžio, tai viską po truputi dėliojuos. Jau vieną paveikslą nusižiūrėjau, ne medį. Ačiū už pasiūlymą, šį mačiau
QUOTE(SheMe @ 2010 02 20, 11:36)
Aš nešiausi savo rėmą tai rėmino su juo Manau ir kitur turėtų taip būti
AČIŪ , reiks nuvažiuoti
QUOTE(Mingomi @ 2010 02 19, 21:54)
Jus man paaiskinkit, KADA jus suspejat tuos grozius isiuvineti??? Cia klausimas labiausiai adresuotas pauksciukui, dvi, dzeinei, little angel, zundytei ir dar daugeliui kitu, atleiskit ko nepaminejau... pasisakymu laukiu is visu!!!
Ar jus vaiku neturit? Gal valgyt negaminat? Nemiegat? Nevaikstot, kur karaliai pesti vaiksto??? Ar kaip kazkuri sake turit darbsciuju kinieciu ranku bureli kazkur uzsislepe?
As tokia kruva turiu uzsiplanavus, bet visa mano laika suvalgo pypliukas (aisku as tuo labai dziaugiuos ), o kita laiko dalis istirpsta siame forume
Aciu uz demesi
Ar jus vaiku neturit? Gal valgyt negaminat? Nemiegat? Nevaikstot, kur karaliai pesti vaiksto??? Ar kaip kazkuri sake turit darbsciuju kinieciu ranku bureli kazkur uzsislepe?
As tokia kruva turiu uzsiplanavus, bet visa mano laika suvalgo pypliukas (aisku as tuo labai dziaugiuos ), o kita laiko dalis istirpsta siame forume
Aciu uz demesi
Vaikai 3, is ju vienas nedidelis. Darbas nuo 9 iki 19. Valgyt darau, bet daznai grizus po 19 val gaminti jau niekam nerekia. Vasara turiu darza ir sodyba. Miegot miegu, kaip Little angel sake po savim nedarau. Siuvineju iki 1 val. Ir apskritai manau, kad jei kazko nori, rasi kaip tai padaryti. Tiesog reikia IMTI ir DARYTI.
QUOTE(Sazha @ 2010 02 20, 11:42)
Dar neteko naudotis rėminimu Šiauliuose, bet jau ne kartą teko girdėt apie firmą "Stiklas" - šalia centrinio turgaus, kad didelis rėmų pasirinkimas ir dailiai daro
Ačiū labai už info O kur pati rėmini, jei neteko naudotis?
QUOTE(Saule danguje @ 2010 02 20, 13:01)
Ačiū labai už info O kur pati rėmini, jei neteko naudotis?]
Mano siuvinukai funkcionalūs, nerėminami Smulkmė daugiausiai - maišeliai, biskorniu, skirtukai, apvalkaliukai knygutėm, albumam, kišenėlės ir pan. Dabar siuvinėju pirmą, kuris greičiausiai taps paveiksliuku, bet gal irgi dar persigalvosiu Štai, pagaliau patupdžiau pirmąjį nykštuką prie laužo tikiuos, nereik per gilios fantazijos, kad jis pasimatytų
Tai maždaug ketvirtadalis viso siuvinuko... na, gal kiek daugiau o siuvinėju nuo Naujųjų...
A, jei įdomu, tai aida 18, siūliukai DMC.
QUOTE(zundyte @ 2010 02 20, 13:25)
na va,pagaliau įrėminau, visą rytą taikiau,tris kartus pertempinėjau ,nu žodžiu nervų kainavo,ir dabar aišku nėra idealu ,bet...manau kad visai padoriai,kaip pradedančiąjai .... pasparte man per didelę skylę išpjovė,prašiau 18cm,padarė 18.3cm,ir jau taikyt reikėjo...
atiduodu jūsų teismui...
atiduodu jūsų teismui...
na, man asmeniškai norėtųsi, kad pasportas remtųsi į siuvinio kraštus. Bet šiaip tai
mergaitės, gal kas žinot, kaip pjaunami pasportai? Na, kaip meistrai juos išpjauna, kokią įrangą naudoją, kokią techniką ir pan.
QUOTE(zundyte @ 2010 02 20, 13:25)
na va,pagaliau įrėminau, visą rytą taikiau,tris kartus pertempinėjau ,nu žodžiu nervų kainavo,ir dabar aišku nėra idealu ,bet...manau kad visai padoriai,kaip pradedančiąjai .... pasparte man per didelę skylę išpjovė,prašiau 18cm,padarė 18.3cm,ir jau taikyt reikėjo...
atiduodu jūsų teismui...
atiduodu jūsų teismui...
nu rupkės tie meistrai, negali be kliurkų padaryt Taip ir norėtųsi tą tarpelį panaikint. O dviejų pasportų nebėra galimybės sudėt, na po apačia kokį rausvą pakišt
Na o jei nesikabinėjant, labai dailus rėmelis ir gražiai viskas suderinta
Sazha nykštukas matosi
QUOTE(tute28 @ 2010 02 19, 21:53)
Kokie originalūs garai Neatsiginsi su prašymais dabar Tik rėmelis mano manymu nelabai tinkamas.
aciu, na kadangi dar laiko turiu bandysim kazka koreaguoti