Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

Labutis smile.gif

Gal kuri netyčia yra šiaulietė ir žino, kur rėmina darbelius Šiauliuose? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2010 02 20, 12:52)
ar kartais nežinot, rėminimo centre su savo rėmeliais rėmina, ar ne  g.gif

Aš nešiausi savo rėmą tai rėmino su juo biggrin.gif Manau ir kitur turėtų taip būti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2010 02 20, 11:34)
Labutis smile.gif

Gal kuri netyčia yra šiaulietė ir žino, kur rėmina darbelius Šiauliuose?  ax.gif

Dar neteko naudotis rėminimu Šiauliuose, bet jau ne kartą teko girdėt apie firmą "Stiklas" - šalia centrinio turgaus, kad didelis rėmų pasirinkimas ir dailiai daro ax.gif
Paukščiuk, kaip ten baigės su genealoginiu medžiu mamai? bigsmile.gif Žiū, kokią idėją radau! Motinų medis...
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2010 02 20, 11:42)

Paukščiuk, kaip ten baigės su genealoginiu medžiu mamai?  bigsmile.gif Žiū, kokią idėją radau! Motinų medis...

dar neprasidėjo biggrin.gif , turiu laiko iki gruodžio, tai viską po truputi dėliojuos. Jau vieną paveikslą nusižiūrėjau, ne medį. Ačiū už pasiūlymą, šį mačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 02 20, 11:36)
Aš nešiausi savo rėmą tai rėmino su juo biggrin.gif Manau ir kitur turėtų taip būti bigsmile.gif

AČIŪ 4u.gif , reiks nuvažiuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 02 19, 21:54)
Jus man paaiskinkit, KADA jus suspejat tuos grozius isiuvineti??? Cia klausimas labiausiai adresuotas pauksciukui, dvi, dzeinei, little angel, zundytei ir dar daugeliui kitu, atleiskit ko nepaminejau... pasisakymu laukiu is visu!!!

Ar jus vaiku neturit? Gal valgyt negaminat? Nemiegat? Nevaikstot, kur karaliai pesti vaiksto??? Ar kaip kazkuri sake turit darbsciuju kinieciu ranku bureli kazkur uzsislepe?  ax.gif

As tokia kruva turiu uzsiplanavus, bet visa mano laika suvalgo pypliukas (aisku as tuo labai dziaugiuos smile.gif ), o kita laiko dalis istirpsta siame forume  blush2.gif

Aciu uz demesi  4u.gif

Vaikai 3, is ju vienas nedidelis. Darbas nuo 9 iki 19. Valgyt darau, bet daznai grizus po 19 val gaminti jau niekam nerekia. Vasara turiu darza ir sodyba. Miegot miegu, kaip Little angel sake po savim nedarau. Siuvineju iki 1 val. Ir apskritai manau, kad jei kazko nori, rasi kaip tai padaryti. Tiesog reikia IMTI ir DARYTI.
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2010 02 20, 11:42)
Dar neteko naudotis rėminimu Šiauliuose, bet jau ne kartą teko girdėt apie firmą "Stiklas" - šalia centrinio turgaus, kad didelis rėmų pasirinkimas ir dailiai daro  ax.gif

Ačiū labai už info aciuks.gif O kur pati rėmini, jei neteko naudotis?
Atsakyti
na va,pagaliau įrėminau, doh.gif visą rytą taikiau,tris kartus pertempinėjau doh.gif ,nu žodžiu nervų kainavo,ir dabar aišku nėra idealu ,bet...manau kad visai padoriai,kaip pradedančiąjai blush2.gif .... pasparte man per didelę skylę išpjovė,prašiau 18cm,padarė 18.3cm,ir jau taikyt reikėjo...
atiduodu jūsų teismui... blush2.gif blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 20 vasario 2010 - 13:58
QUOTE(Saule danguje @ 2010 02 20, 13:01)
Ačiū labai už info aciuks.gif O kur pati rėmini, jei neteko naudotis?]

Mano siuvinukai funkcionalūs, nerėminami ax.gif Smulkmė daugiausiai - maišeliai, biskorniu, skirtukai, apvalkaliukai knygutėm, albumam, kišenėlės ir pan. Dabar siuvinėju pirmą, kuris greičiausiai taps paveiksliuku, bet gal irgi dar persigalvosiu ax.gif Štai, pagaliau patupdžiau pirmąjį nykštuką prie laužo biggrin.gif tikiuos, nereik per gilios fantazijos, kad jis pasimatytų g.gifuser posted image
Tai maždaug ketvirtadalis viso siuvinuko... na, gal kiek daugiau blush2.gif o siuvinėju nuo Naujųjų... blush2.gif
A, jei įdomu, tai aida 18, siūliukai DMC.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sazha: 20 vasario 2010 - 14:06
QUOTE(zundyte @ 2010 02 20, 13:25)
na va,pagaliau įrėminau, doh.gif visą rytą taikiau,tris kartus pertempinėjau doh.gif ,nu žodžiu nervų kainavo,ir dabar aišku nėra idealu ,bet...manau kad visai padoriai,kaip pradedančiąjai blush2.gif .... pasparte man per didelę skylę išpjovė,prašiau 18cm,padarė 18.3cm,ir jau taikyt reikėjo...
atiduodu jūsų teismui... blush2.gif  blush2.gif

na, man asmeniškai norėtųsi, kad pasportas remtųsi į siuvinio kraštus. Bet šiaip tai wub.gif

mergaitės, gal kas žinot, kaip pjaunami pasportai? Na, kaip meistrai juos išpjauna, kokią įrangą naudoją, kokią techniką ir pan.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 20, 13:25)
atiduodu jūsų teismui... blush2.gif  blush2.gif

nu rupkės tie meistrai, negali be kliurkų padaryt doh.gif Taip ir norėtųsi tą tarpelį panaikint. O dviejų pasportų nebėra galimybės sudėt, na po apačia kokį rausvą pakišt g.gif

Na o jei nesikabinėjant, labai dailus rėmelis ir gražiai viskas suderinta thumbup.gif 4u.gif

Sazha nykštukas matosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 20 vasario 2010 - 14:35
QUOTE(tute28 @ 2010 02 19, 21:53)
Kokie originalūs garai thumbup.gif Neatsiginsi su prašymais dabar bigsmile.gif Tik rėmelis mano manymu nelabai tinkamas.

aciu, na kadangi dar laiko turiu bandysim kazka koreaguoti smile.gif
Atsakyti