LOONA, labai dailu
QUOTE(Mingomi @ 2010 02 19, 20:54)
Niu mergaites, nebegaliu tylet!!!
Jus man paaiskinkit, KADA jus suspejat tuos grozius isiuvineti??? Cia klausimas labiausiai adresuotas pauksciukui, dvi, dzeinei, little angel, zundytei ir dar daugeliui kitu, atleiskit ko nepaminejau... pasisakymu laukiu is visu!!!
Ar jus vaiku neturit? Gal valgyt negaminat? Nemiegat? Nevaikstot, kur karaliai pesti vaiksto??? Ar kaip kazkuri sake turit darbsciuju kinieciu ranku bureli kazkur uzsislepe?
Jus man paaiskinkit, KADA jus suspejat tuos grozius isiuvineti??? Cia klausimas labiausiai adresuotas pauksciukui, dvi, dzeinei, little angel, zundytei ir dar daugeliui kitu, atleiskit ko nepaminejau... pasisakymu laukiu is visu!!!
Ar jus vaiku neturit? Gal valgyt negaminat? Nemiegat? Nevaikstot, kur karaliai pesti vaiksto??? Ar kaip kazkuri sake turit darbsciuju kinieciu ranku bureli kazkur uzsislepe?
QUOTE(Donalita @ 2010 02 19, 21:25)
Pacituosiu vienos rusaitės iš siuvinėtojų forumo parašą: Geras dalykas yra kompiuteris - prisėdai penkioms minutėms ir dingo pusantros valandos
atsakau į klausimus :Vaikų kol kas neturiu(nors tikiuosi,kad dar bus.. ).tai laiko jiems skirti nereikia ,valgau tris kartus per dieną,miegu ne mažiau 7 valandų(čia tai šventas dalykas ,be to siuvinėjimui nakties neskiriu ,nes ir taip beveik akla ),WC aplankomas pagal poreikį,taip sakant ,o kiniečių pasisamdyt neketinu ,nes noriu pati justi kaifą nuo siuvinėjimo ....
kas dėl kompiuterio ,tai labai šiuo atžvilgiu pasitarnavo krizė -dabar prie jo praleidžiu labai nedaug laiko ,nes gaila pinigų jo suvartojamai elektrai apmokėti-taigi šis laiko gaišintojas yra įjungiamas du kartus dienoje ,daugiausiai valandai,apžvelgiamas paštas ,kiti svarbiausi dalykai,pasigiriu čia jums(atsiprašau už tokį akiplėšiškumą ),na ir kai kada žaidimėlis koks sužaidžiamas.....ir turiu pasakyt ,kad siuvinėjimas labai pajudėjo į priekį.....,o ir pinigų susitaupė ..bus siūlams ir adatoms ..žinoma viskas sustos kai pavasaris ateis-sodas suryja daug laiko,o kol kas šita chroniška liga sergu ir nenoriu pasveikti...
QUOTE(ZMama @ 2010 02 19, 19:56)
išcentrinimas kliūva, bet visai neblogai, kaip pirmiem kartam
Jus man paaiskinkit, KADA jus suspejat tuos grozius isiuvineti???
Jus man paaiskinkit, KADA jus suspejat tuos grozius isiuvineti???
Tada ir aš paklausiu, kada eini miegot?
Va šian dar nesiuvinėjau, tuoj su jumi paplepėsiu ir eisiu siuvinėt ir kokios 2 , ar atsakiau
QUOTE(Mingomi @ 2010 02 19, 21:54)
Na as vaiku dar neturiu, valgyt gaminu kartais kas del miego, tai jei zinau kad rytoj nereiks labai anksti keltis tai buna ir panaktineju prie siuvinio man ikvepimas dazniausiai i vakara uzplaukia ir siaip kartais sunku pabaigt..nu dar kryziuka, nu dar eilute O kad kompas daug laiko suryja tai gryna tiesa, bet man kol kas sunkiai sekasi riboti, vis prisedu, o paskui pati ant saves pykstu kad galejau siuvinet per ta laika Bet po truputeli stumiuos i prieki su savo darbeliu
Na tai ta pacia proga pasirodau procesa
pradejau siuvinet gruodzio 20ta, tai jau 2 menesiai liko tik sijonas ir kojos tai dar kokia pora menesiu ir pabaigsiu
kokia grazute feja
QUOTE(Mingomi @ 2010 02 19, 21:54)
Jus man paaiskinkit, KADA jus suspejat tuos grozius isiuvineti??? Cia klausimas labiausiai adresuotas little angel
1. Ar jus vaiku neturit?
2. Gal valgyt negaminat?
3. Nemiegat?
4. Nevaikstot, kur karaliai pesti vaiksto???
5. Ar kaip kazkuri sake turit darbsciuju kinieciu ranku bureli kazkur uzsislepe?
1. Ar jus vaiku neturit?
2. Gal valgyt negaminat?
3. Nemiegat?
4. Nevaikstot, kur karaliai pesti vaiksto???
5. Ar kaip kazkuri sake turit darbsciuju kinieciu ranku bureli kazkur uzsislepe?
Labas rytas,
Atsakysiu papunkčiui, kad būtų aiškiau ir kad nieko nepraleisčiau
1. Vaikų neturiu, manau dar ne laikas, o i noro jiems nėra kol kas. Tačiau yra faunos kampelis -jorkas ir du degu; na aišku ir vyras na tai laiko biški duodu
2. Valgau kartą paroje (čia nesigilinkit) - vakare, grįžusi po darbo apie penktą valandą. Ir vsio.
3. Miegoti miegu, net labai mėgstu pamiegoti, bet pramiegoti viso gyvenimo nesinori, tad kasdieną einu miegoti jau po dvyliktos, nes keltis reikia truputis po šešių. Būna ir užsinaktinėju. Savaitgaliais, kadangi pasiuvinėju dieną, tai vakarais kitaip laiką leidžiu (TV, namų ruoša ir panašiai)
4. Na kadangi valgau vakare tai nelabai yra ko į tą WC vaikščiot Nu o jei rimtai, tai kai reikia, tai ir nueinu, po savimi nedarau
5. Kiniečių tikrai neturiu, nes nebūtų kur jų laikyt
Bet pas mane sistema yra:
1. Kompiuteris būna draugas pagrinde darbe laisvu metu, o va namie jau jo nejungiu, nebent paštą pažiūrėt. Tai laiko tsknt susitaupo.
2. Grįžtu iš darbo, iškart vakarienė, po to namų ruoša būtiniausia ir tada laikas sau
3. Siuvinėju su pertraukėlėm ir kai nesinori pe prievartą nesėdžiu
Bet vat nuo Haed'o atsiplėšt negaliu, vakar vos prisiverčiau miegot eit, nes kaip ir Dantistė minėjo, tai dar vieną spalvytę, po to dar vieną ir žiū jau trečdalis trečio lapo yra Nu bet pažiūriu į laikrodį, pamatau, kad jau pirma, realiai paskaičiuoju, kad miegui laiko jau ir taip mažai ir einu gult
O kita vertus, kai yra noro, atsiranda ir laiko
QUOTE(Dantiste @ 2010 02 19, 22:36)
Na tai ta pacia proga pasirodau procesa
pradejau siuvinet gruodzio 20ta, tai jau 2 menesiai liko tik sijonas ir kojos tai dar kokia pora menesiu ir pabaigsiu
kokios jos man gražios
QUOTE(LOONA_ @ 2010 02 19, 21:48)
parodau ka siandien uzbaigiau mamai dovanele
Labai gražus darbelis, ir idomūs garai Aš irgi planavau kažką tokio išsiuvinėti, tik kiek pamenu neturiu geros kokybės tokių garų schemos Ten kiek žinau jų yra gal 4 variantai
vaikus turiu net 4,dar katinas kambary, 3 šinčiliukai, ir dar ūkis yra
valgyt darau 2-3 kartus per diena, i wc tikrai užeinu, gal ne taip dažnai kaip norėtus, bet lankausi
kiniečius tikrai laikyčiau, bet rusio neturiu kur jiem slėptis
o siuvinėju diena, kol vaikai mokykloj, ir vakare nuo 20 val iki 23 val. nu dar kartais buna +- kokios 2-3 val.
niu va, ataskaita atiduota
As taip pat turiu tris mazylius, tai kol vyresnelis darzelyje, mazosios diena gerai miega, tai ir laiko atsiranda pasiuvinet... namu ruosos darbus darau tada kai vyras grysta is darbo ir pabuna su vaikais...bet va savaitgaliais siuvinet ner laiko... prie kompo irgi stengiuos kuo maziau sedet...
tuo paciu visoms siuvinetojoms po uz grazius, ka ten grazius tiesiog nuostabius darbelius
tuo paciu visoms siuvinetojoms po uz grazius, ka ten grazius tiesiog nuostabius darbelius
QUOTE(astisius @ 2010 02 19, 21:51)
Zmama, darbeliai gražūs, bet jau įrėminai tai.... aš tavo vietoj 20* kartų rėminčiau, kol idealiai gautųsi, nes visai nesižiūri, o juk tiek darbo įdėta. lupk lauk, ir trauk per naujo.
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 19, 22:20)
išcentrinimas kliūva, bet visai neblogai, kaip pirmiem kartam
ar kartais nežinot, rėminimo centre su savo rėmeliais rėmina, ar ne
juba, Paukščiuk, aciu