Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(etaeta @ 2010 02 19, 13:52)
Cia reikejo zydra audini imti  4u.gif

... reikėjo doh.gif mega_shok.gif Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2010 02 18, 21:13)
Sveikos,
po ilgo ilgo laiko išlendu ir aš į eterį  ax.gif
kaip užgriuvo rudens darbai, žiemos šventės ir sesijos tai taip sąžiningai kokius 2 mėn. net artyn nebuvau priėjus prie siuvinuko, vyras jau juokiasi, sako jei ištempsi 9 mėn. galėsi sakyt, kad čia tavo trečia dukra  doh.gif  lotuliukas.gif
vnž. pradžia buvo lapkričio mėnesį:

user posted image

...dabar tęsinys daromas gal nuo vasario pradžios, bet turiu tokią "pagalbininkę" (1,5 metų), kuri nori viską daryti kartu, kad judu vėžlio žingsniu (tai gal 9 mėnesius ir ištempsiu):

user posted image

turiu tokį pastebėjimą, kad visai neblogai man su ta "Madeira" sekasi, bet man jų siūlų įpakavimas tai iš viso superinis  thumbup.gif  labai patinka, bet po vieną tai tikrai neužteksiu, nes kai kurios spalvytės jau baiginėjasi .

Man tai ziauriai grazi sita mergyte  bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(garuolyte @ 2010 02 19, 12:20)
Matau ir tokius siūliukus čiupinėjat, tai gal patarsit kuris DMC pereinantis nors šiek tiek būtų panašus į Caron 121, bandžiau surast didesnio vaizdo paletę, kad palyginti, bet nepavyko.

is DMC tai nieko panasaus nera pereinanciu spalvu schmoll.gif (cia apie silkini Caron klausi siuliuka?) siulyciau daryt blendinga maisyt 2 spalvyciu po gija ,
manyciau gal 561 ir 924 kazkas panasaus turetu gautis (panosej DMC palete pasidejus ziurejau)
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 02 19, 17:52)
is DMC tai nieko panasaus nera pereinanciu spalvu  schmoll.gif (cia apie silkini Caron klausi siuliuka?)  siulyciau daryt blendinga  maisyt 2 spalvyciu po gija ,
manyciau gal 561 ir 924 kazkas panasaus turetu gautis (panosej DMC palete pasidejus ziurejau)

dėkui, bandysiu kas gausis
Atsakyti
o čia mano įrėminti darbeliai (rėminau pati, dėl to kokybės nežiūrėkit blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
parodau ka siandien uzbaigiau biggrin.gif mamai dovanele smile.gif
user posted image
Atsakyti
Niu mergaites, nebegaliu tylet!!!

Jus man paaiskinkit, KADA jus suspejat tuos grozius isiuvineti??? Cia klausimas labiausiai adresuotas pauksciukui, dvi, dzeinei, little angel, zundytei ir dar daugeliui kitu, atleiskit ko nepaminejau... pasisakymu laukiu is visu!!!

Ar jus vaiku neturit? Gal valgyt negaminat? Nemiegat? Nevaikstot, kur karaliai pesti vaiksto??? Ar kaip kazkuri sake turit darbsciuju kinieciu ranku bureli kazkur uzsislepe? ax.gif

As tokia kruva turiu uzsiplanavus, bet visa mano laika suvalgo pypliukas (aisku as tuo labai dziaugiuos smile.gif ), o kita laiko dalis istirpsta siame forume blush2.gif

Aciu uz demesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 02 19, 18:54)
o kita laiko dalis istirpsta siame forume  blush2.gif

Pacituosiu vienos rusaitės iš siuvinėtojų forumo parašą: Geras dalykas yra kompiuteris - prisėdai penkioms minutėms ir dingo pusantros valandos lotuliukas.gif

Kai visai neseniai tris savaites netyčia teko sėdėti be interneto, mano siuvinėjamas darbas labai stipriai pasistūmėjo į priekį biggrin.gif

Taip pat prisitaikyk frazę iš mano parašo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 19 vasario 2010 - 21:27
QUOTE(Mingomi @ 2010 02 19, 20:54)
o kita laiko dalis istirpsta siame forume  blush2.gif

nu va, tą kitą dalį ir skirk siuvinėjimui ir pavyks tau mirksiukas.gif . O šiaip aš dabar siuvinėjau pasiėmusi 2 sav atostogas (irr apribojusi lankymasi SM), nes jau tokios lomkės buvo siuvinėjimui, kad nebegalėjau laukti biggrin.gif , o kada dabar vėl siuvinėsiu nebežinau, tikrai laiko trūkumas, tik lb gailiuosi, kad per tą laiką kaip su vaikasis sėdėjau namuose, nieko nesiuvinėjau, nes užsikabliavau siuvinėjimu tik sav likus iki sugrįžimo į darbą doh.gif verysad.gif , taip, kad neprarask ir tu šio malonumo, jei tik noro yra mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Donalita,2010 02 19, 22:25]
Pacituosiu vienos rusaitės iš siuvinėtojų forumo parašą: Geras dalykas yra kompiuteris - prisėdai penkioms minutėms ir dingo pusantros valandos lotuliukas.gif

clap_1.gif
Atsakyti
Zmama, darbeliai gražūs, bet jau įrėminai tai.... aš tavo vietoj 20* kartų rėminčiau, kol idealiai gautųsi, nes visai nesižiūri, o juk tiek darbo įdėta. lupk lauk, ir trauk per naujo.
Atsakyti
QUOTE(LOONA_ @ 2010 02 19, 18:48)
parodau ka siandien uzbaigiau biggrin.gif mamai dovanele smile.gif

Kokie originalūs garai thumbup.gif Neatsiginsi su prašymais dabar bigsmile.gif Tik rėmelis mano manymu nelabai tinkamas.
Atsakyti