Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

baikit muštis mergos biggrin.gif , vistiek matyt kad pasiliksim kiekviena prie savo nuomonės. Išvada viena ir niekieno neginčijama norint siuvinėt foto - reikia jas gerai apdirbti, o vėliau ir pačią schemą dar koreguoti. O dabar visoms ramybės ir taikos tongue.gif
Rimtas klausimas rimtoms siuvinėtojoms: ar bandėte kas siūlų galiukus slėpti gerojoje pusėje po kryžiukais? kažkokiam rusiškam forume mačiau, kad taip slepia, todėl įdomu pasidarė - ar neišlenda nukirpti galiukai iš po kryželių ypač jei 1 siūlu siuvinėji? g.gif Mąstau apie staltiesę ar servetėlę: privalo ne tik gera bet ir bloga pusė būt puiki - taiggi pradžią ir pabaigą tektų slėpti po kryžiukais gerojoje pusėje. O skalbiant ar ilgiau naudojant siūlai pasitampo, pasikraipo ir bac- išlenda kuteliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 18 vasario 2010 - 12:33
Sveikutes,
norejau paklausti.....
sxemoje raso : 938 - coffee brown ul dk (199). tai tas skaicius skliaustuose zymi kiek kryziuliu bus sia spalva, ar ka?! g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Eglužė žiemos,2010 02 18, 13:28]
baikit muštis mergos biggrin.gif , vistiek matyt kad pasiliksim kiekviena prie savo nuomonės. Išvada viena ir niekieno neginčijama norint siuvinėt foto - reikia jas gerai apdirbti, o vėliau ir pačią schemą dar koreguoti. O dabar visoms ramybės ir taikos tongue.gif

Būtent, visiškai sutinku smile.gif Diskutuoti reikia, o prie savo nuomonės likti galim kiekviena smile.gif
Atsakyti
sveikos siuvijėlės, vėl reikia jūsų pagalbos, gal kas siuvinėjot šiuos paveikslėlius, neparašyta ten siūliukų nr, gal kas galit padėti išifruoti g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2010 02 18, 13:05)
sveikos siuvijėlės, vėl reikia jūsų pagalbos, gal kas siuvinėjot šiuos paveikslėlius, neparašyta ten siūliukų nr, gal kas galit padėti išifruoti g.gif

Iš anksto dėkoju  4u.gif

čia spalvos, o nr galima pagal tuos įprastuosius lengvai atsirinkt mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
pagal šių raktus
user posted imageuser posted image
Atsakyti
libaja, labai gražu thumbup.gif

Džeine, o aš šios firmos adatomis nusivyliau, kai viena adata iš rinkinio lūžo tik pradėjus siuvinėt, o kita po kelių dygsniukų nusilupo doh.gif Nors prieš tai tokį patį rinkinį turėjau, tai kuo puikiausios adatos buvo

mege2, labai dailūs darbai thumbup.gif

paukščiuk, koks gražus meškiukas bus wub.gif Spalvos labai mielos thumbup.gif Ir aviukas labai mielas thumbup.gif

zundyte, labai gražios ir įdomios gėlės wub.gif Labai smalsu pamatyt įrėmintą

Peachy_sheila, daili puokštė thumbup.gif

O aš šiandien baigiau A4 formato sąsiuvinį (į paskaitas nešiotis užrašams) aptraukt. Ne itin gerai įtempiau, nes neįvertinau, kad tą padaryti sunkiau, kai formatas didesnis, bet jau pradedu po truputį su priešlapių klijavimu susidraugaut.

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 18, 13:36)
čia spalvos, o nr galima pagal tuos įprastuosius lengvai atsirinkt  mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

g.gif kažkaiptai man per sudėtinga, ne tokia jau aš profė blush2.gif , tuo lb , kad bijau ir suklysti, jei nesunku, gal galite padėti, tuo lb, kad 2 paletėje yra 5 spalvos, o schemutėje tik 4 g.gif . Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 02 18, 13:28)
Rimtas klausimas rimtoms siuvinėtojoms: ar bandėte kas siūlų galiukus slėpti gerojoje pusėje po kryžiukais? kažkokiam rusiškam forume mačiau, kad taip slepia, todėl  įdomu pasidarė - ar neišlenda nukirpti galiukai iš po kryželių ypač jei 1 siūlu siuvinėji? g.gif Mąstau apie staltiesę ar servetėlę: privalo ne tik gera bet ir bloga pusė būt puiki - taiggi pradžią ir pabaigą tektų slėpti po kryžiukais gerojoje pusėje. O skalbiant ar ilgiau naudojant siūlai pasitampo, pasikraipo ir bac- išlenda kuteliai

Aš [pradžias slepiu gerojoj. Už 3 kryžiukų kišu, neišlindo dar niekas.
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2010 02 18, 18:47)
g.gif  kažkaiptai man per sudėtinga, ne tokia  jau aš profė  blush2.gif , tuo lb , kad bijau ir suklysti, jei nesunku, gal galite padėti, tuo lb, kad 2 paletėje yra 5 spalvos, o schemutėje tik 4  g.gif . Iš anksto dėkoju  4u.gif

kad abiejuose po 5 g.gif , na turiu lašą laiko, einu pažiūrėsiu, gal ką sudėliosiu
Atsakyti
Sveikos,
po ilgo ilgo laiko išlendu ir aš į eterį ax.gif
kaip užgriuvo rudens darbai, žiemos šventės ir sesijos tai taip sąžiningai kokius 2 mėn. net artyn nebuvau priėjus prie siuvinuko, vyras jau juokiasi, sako jei ištempsi 9 mėn. galėsi sakyt, kad čia tavo trečia dukra doh.gif lotuliukas.gif
vnž. pradžia buvo lapkričio mėnesį:

user posted image

...dabar tęsinys daromas gal nuo vasario pradžios, bet turiu tokią "pagalbininkę" (1,5 metų), kuri nori viską daryti kartu, kad judu vėžlio žingsniu (tai gal 9 mėnesius ir ištempsiu):

user posted image

turiu tokį pastebėjimą, kad visai neblogai man su ta "Madeira" sekasi, bet man jų siūlų įpakavimas tai iš viso superinis thumbup.gif labai patinka, bet po vieną tai tikrai neužteksiu, nes kai kurios spalvytės jau baiginėjasi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneSena: 18 vasario 2010 - 19:14
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 18, 19:08)
kad abiejuose po 5 g.gif , na turiu lašą laiko, einu pažiūrėsiu, gal ką sudėliosiu

labai, labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2010 02 18, 20:13)
Sveikos,
...

lb grazus procesiukas thumbup.gif ir trecia dukryte bus daili wub.gif
Atsakyti