QUOTE(Ingius272 @ 2010 02 07, 14:20)
Oi merginos net nezinau ka daryt,noriu nusipirkt rema su tais uzspaudziamais spaustukais Easy Clip tik nezinau koki imt,ar ta kur 30x45cm ar ta kur 30x60cm?Kuris patogesnis gal galit patart?Gal kuri turit,kaip jis jums,ar tvirtai medziaga uzsispaudzia?
pirk platesnį
,į platesnį siaurą darbelį visada įdėsi ,o į siaurą ,plataus niekaip nesugrūsi,be to jei paskui sumastytum kojas prie jo pritaisyt,tai tuomet būtų patogiau sėdėt pvz lovoje ,po juo kojas pakišus siuvinėt,nes 60cm plotis kaip tik,bent jau kojų nespaustų,o jei 45cm tai jau er siauras sėdėt prie jo...
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 07, 14:44)
Na aš užsisakinėjau iš čia atviruko ruošinį:
Bet nesunku manau ir pačiai jį pasidaryti. Tik reikėtų storesnio spalvoto popieriaus, kad jis tvirtesnis būtų. Ji sulankstyti į tris lygias dalis ir vidurinėje iškirpti skylutė kokios nori formos, kad būtų. Tada viena šoninė dalis uždengs tą viduriniąją su darbeliu ir gausis atvirukas
Aš tik dar priklijavau baltos spalvos lapelį po darbeliu, kad nepersišviestų raudona spalva. Kažkaip pabijojau jį klijuoti su klijais, tai apsiuvau kraštelius su metaliko siūlu. Bet šiaip rekomenduočiau bent jau kraštelius apklijuoti, kad tvirčiau atrodytų.
Tai tiek turbūt
QUOTE(jurginėlis @ 2010 02 07, 16:13)
gražus atvirukas, tik reikia truputį šoną įtempti.
pirmi man irgi truputį nekokie gavosi, bet po to įsimiklinau ir vos ne masinė gamyba buvo
klijavau su dvipuse lipnia juostele su karštu lygintuvu
naudokit dvipusę lipnią juostelę ,senukuose yra pirkti tokios baltos ,vokiškos ,labai gera,ir jokių lygintuvų nereikia ,apkirpai darbelį pagal atviruko dydį,ant atviruko ruošinio pakraštukais priklijavai tos juostelės,prispaudi atviruką ant darbelio ir vualia
,belieka tik dar dvipuse lipnia juostele priklijuot vieną atviruko šoną...atvirukas paruoštas...aš kalėdoms tai 10 jų padariau,pirmasis truko padaryt gal 20minučių ,paskutinysis- vos 5 minutės...patikėkit ,tikrai labai lengva...