Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 07, 14:15)
Sveikos,

Jungiuosi aš irgi naujoj temelėj 4u.gif Įkeliu parodyti antrą darbelį mažą - atvirukas vyriui Valentino proga ax.gif

As irgi kazka panasaus ruosiu, gal paaiskinsit kaip padaryti ta atvirute, kaip ta paveiksliuka iklijuoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 02 07, 14:25)
As irgi kazka panasaus ruosiu, gal paaiskinsit kaip padaryti ta atvirute, kaip ta paveiksliuka iklijuoti? ax.gif

Na aš užsisakinėjau iš čia atviruko ruošinį:
http://www.kasiulai....79a9adec9d53496

Bet nesunku manau ir pačiai jį pasidaryti. Tik reikėtų storesnio spalvoto popieriaus, kad jis tvirtesnis būtų. Ji sulankstyti į tris lygias dalis ir vidurinėje iškirpti skylutė kokios nori formos, kad būtų. Tada viena šoninė dalis uždengs tą viduriniąją su darbeliu ir gausis atvirukas ax.gif Aš tik dar priklijavau baltos spalvos lapelį po darbeliu, kad nepersišviestų raudona spalva. Kažkaip pabijojau jį klijuoti su klijais, tai apsiuvau kraštelius su metaliko siūlu. Bet šiaip rekomenduočiau bent jau kraštelius apklijuoti, kad tvirčiau atrodytų.
Tai tiek turbūt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 07, 14:44)
Tai tiek turbūt 4u.gif

Labai aciu, tai bus mano pirmasis bet nepaskutinis darbelis clap_1.gif
Atsakyti
gražus atvirukas, tik reikia truputį šoną įtempti.
pirmi man irgi truputį nekokie gavosi, bet po to įsimiklinau ir vos ne masinė gamyba buvo biggrin.gif
klijavau su dvipuse lipnia juostele su karštu lygintuvu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2010 02 07, 14:20)
Oi merginos net nezinau ka daryt,noriu nusipirkt rema su tais uzspaudziamais spaustukais Easy Clip tik nezinau koki imt,ar ta kur 30x45cm ar ta kur 30x60cm?Kuris patogesnis gal galit patart?Gal kuri turit,kaip jis jums,ar tvirtai medziaga uzsispaudzia? g.gif  blush2.gif

pirk platesnį thumbup.gif ,į platesnį siaurą darbelį visada įdėsi ,o į siaurą ,plataus niekaip nesugrūsi,be to jei paskui sumastytum kojas prie jo pritaisyt,tai tuomet būtų patogiau sėdėt pvz lovoje ,po juo kojas pakišus siuvinėt,nes 60cm plotis kaip tik,bent jau kojų nespaustų,o jei 45cm tai jau er siauras sėdėt prie jo...

QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 07, 14:44)
Na aš užsisakinėjau iš čia atviruko ruošinį:
Bet nesunku manau ir pačiai jį pasidaryti. Tik reikėtų storesnio spalvoto popieriaus, kad jis tvirtesnis būtų. Ji sulankstyti į tris lygias dalis ir vidurinėje iškirpti skylutė kokios nori formos, kad būtų. Tada viena šoninė dalis uždengs tą viduriniąją su darbeliu ir gausis atvirukas ax.gif Aš tik dar priklijavau baltos spalvos lapelį po darbeliu, kad nepersišviestų raudona spalva. Kažkaip pabijojau jį klijuoti su klijais, tai apsiuvau kraštelius su metaliko siūlu. Bet šiaip rekomenduočiau bent jau kraštelius apklijuoti, kad tvirčiau atrodytų.
Tai tiek turbūt 4u.gif

QUOTE(jurginėlis @ 2010 02 07, 16:13)
gražus atvirukas, tik reikia truputį šoną įtempti.
pirmi man irgi truputį nekokie gavosi, bet po to įsimiklinau ir vos ne masinė gamyba buvo biggrin.gif
klijavau su dvipuse lipnia juostele su karštu lygintuvu thumbup.gif

naudokit dvipusę lipnią juostelę ,senukuose yra pirkti tokios baltos ,vokiškos ,labai gera,ir jokių lygintuvų nereikia ,apkirpai darbelį pagal atviruko dydį,ant atviruko ruošinio pakraštukais priklijavai tos juostelės,prispaudi atviruką ant darbelio ir vualia thumbup.gif ,belieka tik dar dvipuse lipnia juostele priklijuot vieną atviruko šoną...atvirukas paruoštas...aš kalėdoms tai 10 jų padariau,pirmasis truko padaryt gal 20minučių ,paskutinysis- vos 5 minutės...patikėkit ,tikrai labai lengva...
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 07, 17:00)
naudokit dvipusę lipnią juostelę ,senukuose yra pirkti tokios baltos ,vokiškos ,labai gera,ir jokių lygintuvų nereikia ,apkirpai darbelį pagal atviruko dydį,ant atviruko ruošinio pakraštukais priklijavai tos juostelės,prispaudi atviruką ant darbelio ir vualia  thumbup.gif ,belieka tik dar dvipuse lipnia juostele priklijuot vieną atviruko šoną...atvirukas paruoštas...aš kalėdoms tai 10 jų padariau,pirmasis truko padaryt gal 20minučių ,paskutinysis- vos 5 minutės...patikėkit ,tikrai labai lengva...

As turiu dvipuse, bet pas mane stora ji tokia, tai turbut nelabai tiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 02 07, 17:04)
As turiu dvipuse, bet pas mane stora ji tokia, tai turbut nelabai tiks rolleyes.gif

tai stora matyt kilimams klijuot prie grindų ,yra ir visiškai plonos,priklijavus ją prie atviruko nusilupa tokia plonas baltas popieriukas ir lieka tik tokia skaidri kaip celofanas juostelė lipni,prie jos labai gerai prisiklijuoja medžiaga...aš pirkau 5 mm pločio tai kaip tik ,kol nebuvau bandžiusi daryt tai neįsivaizdavau kokios reikia ,nusipirkau ir 8 cm pločio ,tai tokios tikrai nereikia ,pakanka 0.5cm,nes įsivaizduokit,kiek pločio yra nuo atviruko langelio iki sulenkimo ,ten ne daugiau 1cm ax.gif ,tai platesnės niekaip neįklijuosit...žodžiu stora netiks,reikia plonos ir siauros,tada viskas bus OK

ps .o vadinasi ta juostelė ,tiksliau firma ...TESA..,ten 10m yra ,tai padariau 11 atvirukų ir dar jos yra keliems ,tai tikrai....kainuoja apie 10 litų man rodos,tiksliai neatsimenu ,rudenį pirkau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 07 vasario 2010 - 17:17
QUOTE(zundyte @ 2010 02 07, 17:14)
nes įsivaizduokit,kiek pločio yra nuo atviruko langelio iki sulenkimo ,ten ne daugiau 1cm ax.gif  ,tai platesnės niekaip neįklijuosit...žodžiu stora netiks,reikia plonos ir siauros,tada viskas bus OK

o aš tai ta lipnia juostele apklijuoju visą siuvinėlį, tada jis būna geriau prisitvirtinęs prie atviruko, nes kitaip ta dalis tokia "kabanti" lieka. pirmą kai dariau, tai man nepatiko, jis toks laisvas tapo, tai kitus jau klijavau pinai 4u.gif

tikiuos, suprato kas nors, ko čia prirašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2010 02 07, 17:32)
o aš tai ta lipnia juostele apklijuoju visą siuvinėlį, tada jis būna geriau prisitvirtinęs prie atviruko, nes kitaip ta dalis tokia "kabanti" lieka. pirmą kai dariau, tai man nepatiko, jis toks laisvas tapo, tai kitus jau klijavau pinai  4u.gif

tikiuos, suprato kas nors, ko čia prirašiau  biggrin.gif

aš irgi klijavau iš visų pusių,iš šonų dvi ir iš viršaus ir apačios ,žodžiu apklijuojamas visas langelis,ir net iš visų pusių klijavau ir tą atviruko dalį ,kurią reikia priklijuot kad darbelio nesimatytų,ir gautųsi tikras atvirukas
Atsakyti
Pasirodysiu su savo procesu "ugnis ir ledas" ax.gif

user posted image

6 lapai išsiuvinėti, 4 dar liko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 07, 18:16)
Pasirodysiu su savo procesu "ugnis ir ledas"  ax.gif

6 lapai išsiuvinėti,  4 dar  liko  smile.gif

Labai gražu. wub.gif

O ten šalia kokybės vertintojas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 07, 15:15)
Jungiuosi aš irgi naujoj temelėj 4u.gif Įkeliu parodyti antrą darbelį mažą - atvirukas vyriui Valentino proga ax.gif

Koks jis man idomus, toks modernistinis. Tik is pradziu nesupratau ar ten apsiuti krastai dygsniais ar prisegiota tu..na kur sasiuviniai susegti buna blush2.gif bet gerai mano manymu atrodo thumbup.gif

QUOTE(zundyte @ 2010 02 07, 18:14)
ps .o vadinasi ta juostelė ,tiksliau firma ...TESA..,ten 10m yra ,tai padariau 11 atvirukų ir dar jos yra keliems ,tai tikrai....kainuoja apie 10 litų man rodos,tiksliai neatsimenu ,rudenį pirkau blush2.gif

na va..o as jau 2 ar 3 kartus senukus isnarsiau ir niekaip nerandu plonos juosteles doh.gif turiu tik 5 cm plocio, tai is bedos atsikerpu daug juosteliu plonu, ir po kelias klijuoju aplink, bet nepatogu, bandysiu vel ieskot biggrin.gif

QUOTE(Džeinė @ 2010 02 07, 19:16)
Pasirodysiu su savo procesu "ugnis ir ledas"  ax.gif

Nu ir greit procesas juda bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti