Na pradejau ziurinet as jusu darbelius ir nebegaliu iseit is sito forumo... :)tik isjungiu ir vel po poros minuciu prisijungiu... taip idomu ir grazu
Siuo metu tris geišas siuvineju, tai jau norisi mest i shona, ir naują kokį darbelį pradėt.. nes čia tokių grožybių ir idėjų prisižiūrėjau
QUOTE(zundyte @ 2010 02 17, 12:22)
taip ,čia baigtas,man irgi pasirodė toks ne visai įprastas ,ir siuvinėjimo nedaug ir gražu ,dar manau rėminimas turėtų priduot solidumo ,pasirodysiu kai bus baigtas iki galo...
čia DFEA dizainas?
Peachy_sheila gražus darbukas
lb graziu darbeliu uzderejo
o as niekaip metrikiuko neiveikiu su Vini r jo draugu niu nieka kaip nors
o as niekaip metrikiuko neiveikiu su Vini r jo draugu niu nieka kaip nors
QUOTE(Weronica @ 2010 02 17, 13:27)
Na pradejau ziurinet as jusu darbelius ir nebegaliu iseit is sito forumo... :)tik isjungiu ir vel po poros minuciu prisijungiu... taip idomu ir grazu
Siuo metu tris geišas siuvineju, tai jau norisi mest i shona, ir naują kokį darbelį pradėt.. nes čia tokių grožybių ir idėjų prisižiūrėjau
Nemesk, nemesk geriau pasirodyk, kaip einasi
na čia jau paskutinis šiandien. Nabagėlis čia mano, kuris nukentėjo nuo lankelio pilkųjų ratilų
oi kiek graziu darbeliu,ziuriu ir labai miela darosi
QUOTE(mege2 @ 2010 02 17, 12:40)
na čia jau paskutinis šiandien. Nabagėlis čia mano, kuris nukentėjo nuo lankelio pilkųjų ratilų
kiek dar ten grožių pasislėpus turi?
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 17, 13:45)
kiek dar ten grožių pasislėpus turi?
Tai kad va tik dabar sugalvojau juos į dienos šviesą iškelti
QUOTE(mege2 @ 2010 02 17, 13:40)
...
...
...
...
lb mielas paukstukas
niu man tai iki tokios antros puses toli toli
QUOTE(Višniukė @ 2010 02 17, 14:19)
Čia dovanų draugei bus, buvau prisižadėjus, kad ką nors išsiuvinėsiu dabar tik įrėmint beliko
Iki tobulos antros pusės ten dar toli... Bet vis tiek ačiū, o tu nenusimink, nes tavoji antroji pusė gal be pilkų ratilų bent jau gaunasi
QUOTE(mege2 @ 2010 02 17, 14:24)
Iki tobulos antros pusės ten dar toli... Bet vis tiek ačiū, o tu nenusimink, nes tavoji antroji pusė gal be pilkų ratilų bent jau gaunasi
Mano antroji pusė visada negraži Kad ir kaip bandžiau vis tiek gražiai nesigauna