Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

Na pradejau ziurinet as jusu darbelius ir nebegaliu iseit is sito forumo... :)tik isjungiu ir vel po poros minuciu prisijungiu... taip idomu ir grazu ax.gif
Siuo metu tris geišas siuvineju, tai jau norisi mest i shona, ir naują kokį darbelį pradėt.. nes čia tokių grožybių ir idėjų prisižiūrėjau thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 17, 12:22)
taip ,čia baigtas,man irgi pasirodė toks ne visai įprastas ,ir siuvinėjimo nedaug ir gražu blush2.gif  ,dar manau rėminimas turėtų priduot solidumo ,pasirodysiu kai bus baigtas iki galo...

čia DFEA dizainas?

Peachy_sheila gražus darbukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 17, 12:28)
Peachy_sheila gražus darbukas 4u.gif

ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
lb graziu darbeliu uzderejo thumbup.gif
o as niekaip metrikiuko neiveikiu su Vini r jo draugu doh.gif niu nieka kaip nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2010 02 17, 13:27)
Na pradejau ziurinet as jusu darbelius ir nebegaliu iseit is sito forumo... :)tik isjungiu ir vel po poros minuciu prisijungiu... taip idomu ir grazu ax.gif
Siuo metu tris geišas siuvineju, tai jau norisi mest i shona, ir naują kokį darbelį pradėt.. nes čia tokių grožybių ir idėjų  prisižiūrėjau  thumbup.gif

Nemesk, nemesk mirksiukas.gif geriau pasirodyk, kaip einasi

na čia jau paskutinis šiandien. Nabagėlis čia mano, kuris nukentėjo nuo lankelio pilkųjų ratilų
user posted image user posted image
Atsakyti
oi kiek graziu darbeliu,ziuriu ir labai miela darosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 02 17, 12:40)
Nemesk, nemesk  mirksiukas.gif geriau pasirodyk, kaip einasi

na čia jau paskutinis šiandien. Nabagėlis čia mano, kuris nukentėjo nuo lankelio pilkųjų ratilų

bigsmile.gif wub.gif kiek dar ten grožių pasislėpus turi? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 17, 13:45)
bigsmile.gif  wub.gif kiek dar ten grožių pasislėpus turi?  thumbup.gif

Tai kad va tik dabar sugalvojau juos į dienos šviesą iškelti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 02 17, 13:40)
Nemesk, nemesk  mirksiukas.gif geriau pasirodyk, kaip einasi

...
...

lb mielas paukstukas wub.gif
niu man tai iki tokios antros puses toli toli tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 02 17, 14:19)
lb mielas paukstukas  wub.gif
niu man tai iki tokios antros puses toli toli  tongue.gif

Čia dovanų draugei bus, buvau prisižadėjus, kad ką nors išsiuvinėsiu smile.gif dabar tik įrėmint beliko

Iki tobulos antros pusės ten dar toli... Bet vis tiek ačiū, o tu nenusimink, nes tavoji antroji pusė gal be pilkų ratilų bent jau gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 02 17, 14:24)
Iki tobulos antros pusės ten dar toli... Bet vis tiek ačiū, o tu nenusimink, nes tavoji antroji pusė gal be pilkų ratilų bent jau gaunasi  mirksiukas.gif

Mano antroji pusė visada negraži blush2.gif Kad ir kaip bandžiau vis tiek gražiai nesigauna unsure.gif
Atsakyti
Mini darbukas, norėjau prijuostę mažiui pasiūt su kišene, bet buvo griežtai pareikalauta įrėminti biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti