Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

aš naudoju štai šias trumpas bukas adatikes, super man jos thumbup.gif nei siulo pjauna, nei dyla, nei juoduoja... thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 02 15, 16:08)
Na, dėl prijuostės mintis gal ir nebloga, bet šiaip vistiek planuotas jis buvo į virtuvę kabintin. Reiks pamąstyti alternatyvų smile.gif Ačiū už idėjas  thumbup.gif

Tikrai nebloga ta prijuostės idėja mirksiukas.gif MB pareiškė norą išmokti gaminti valgyt, tad tokia valentino dovanėlė buvo labai į temą.
bandau vadovautis instrukcijomis, kaip kelti paveiksliuką, pirmą kartą tai darau, tai nepykit jei kas bus netaip
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 17, 10:34)
aš naudoju štai šias trumpas bukas adatikes, super man jos  thumbup.gif  nei siulo pjauna, nei dyla, nei juoduoja...  thumbup.gif

user posted image

drinks_cheers.gif va šitas ir aš naudoju thumbup.gif

QUOTE(mege2 @ 2010 02 17, 10:49)
Tikrai nebloga ta prijuostės idėja  mirksiukas.gif  MB pareiškė norą išmokti gaminti valgyt, tad tokia valentino dovanėlė buvo labai į temą.
bandau vadovautis instrukcijomis, kaip kelti paveiksliuką, pirmą kartą tai darau, tai nepykit jei kas bus netaip

wub.gif liuksiška prijuostė wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 17, 12:05)
wub.gif liuksiška prijuostė  wub.gif  wub.gif

dėkuj dėkuj blush2.gif

va dar kitas darbelis, kurį marinavau nuo rugsėjo, prisiskaičius apie BaiSujį BieSą vis niekaip neprisiruošdavau, bet kai pabandžiau tai visai patiko, be to rėmą reikėjo atsilaisvinti, tad labai smagiai tas BS ėjos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 02 17, 11:27)
dėkuj dėkuj  blush2.gif

va dar kitas darbelis, kurį marinavau nuo rugsėjo, prisiskaičius apie BaiSujį BieSą vis niekaip neprisiruošdavau, bet kai pabandžiau tai visai patiko, be to rėmą reikėjo atsilaisvinti, tad labai smagiai tas BS ėjos

bigsmile.gif koks linksmas ir spalvingas darblis wub.gif kas čia bus, nes kraštam mažai palikus?

kontrastas ryškumui, aš siuvinėju pastelinėm ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 02 17, 11:27)
dėkuj dėkuj  blush2.gif

wow... labai nuotaikingas ir linksmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 17, 12:32)
bigsmile.gif koks linksmas ir spalvingas darblis  wub.gif  kas čia bus, nes kraštam mažai palikus?

kontrastas ryškumui, aš siuvinėju pastelinėm ax.gif

A kaip ir neplanavau nieko, siuvinėjau, nes man smagu siuvinėti, prieš tai siuvinėjau juodai baltą, tad norėjosi kažko spalvoto. Kaip sakant vyko įvairių liekanų likvidavimas biggrin.gif man labiau malonumo teikia ne rezultatas, bet pats procesas.

O tavajam darbelyje čia taip turi būti ar netyčia kai kurie kryželiai žiūri į kitą pusę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 02 17, 11:44)
A kaip ir neplanavau nieko, siuvinėjau, nes man smagu siuvinėti, prieš tai siuvinėjau juodai baltą, tad norėjosi kažko spalvoto. Kaip sakant vyko įvairių liekanų likvidavimas  biggrin.gif man labiau malonumo teikia ne rezultatas, bet pats procesas.

O tavajam darbelyje čia taip turi būti ar netyčia kai kurie kryželiai žiūri į kitą pusę  mirksiukas.gif

taip turi būt, ten pusiniai kryžiukai, su BS viskas išryškės smile.gif
Atsakyti
štai ,nešiu šiandien rėmint ,arba rėmelių užsakyt ,kaip išeis greičiau...
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Labai gražūs jūsų darbeliai thumbup.gif
O aš pabaigiau vyro mamai siuvinėt aguonas iš jau visoms turbūt gerai žinomos serijos (kur rožės, kalijos ir aguonos yra). Jas pasirinkau nes vyro mamai lauko gėlės labiausiai patinka, kaspiną paėmiau iš rožių schemos, o skaičiukus - šiaip internete kažkur radau... Na ryt tikriausiai įrėminsiu, dar pasirodysiu su galutiniu rezultatu ax.gif
user posted image
user posted image

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 17, 12:04)
štai ,nešiu šiandien rėmint ,arba rėmelių užsakyt ,kaip išeis greičiau...

bigsmile.gif čia jau baigtas? kaip originalu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 17, 12:14)
bigsmile.gif čia jau baigtas? kaip originalu  wub.gif

taip ,čia baigtas,man irgi pasirodė toks ne visai įprastas ,ir siuvinėjimo nedaug ir gražu blush2.gif ,dar manau rėminimas turėtų priduot solidumo ,pasirodysiu kai bus baigtas iki galo...
Atsakyti