Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(zundyte @ 2010 02 16, 21:28)

galvojau apsiverksiu ,kai pamačiau blush2.gif  ,visiškai tokią pačią taksytę turėjau,būk gera atsiųsk man schemą,tiesiog sužavėjo taksiukė  manociuja@gmail.com  ..ačiū

dėkui 4u.gif einu mėgint siųst schemutę
Atsakyti
biggrin.gif pažiurėkit ka rusaitės sugalvojo, su programa vyra dadėjo, kad linksmiau moteriškei butu gaudyt, ne tik kulnus matyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 02 16, 21:31)
Mano siuvinejamos rozytes procesas 4u.gif

Is toliau kaip tikra atrodo wub.gif

QUOTE(Džeinė @ 2010 02 16, 22:51)
žinot, kad ir nuo geriausios draugės ar sesės gaučiau tokia "dovana" ji keliautu tik i šiukšliu kibira, nes tikrai nepuoščiau namų su tokios kokybės siuvinėta  foto

na gal ne i siuksliu kibira, bet giliai i spinta, kad pasimirstu visiems biggrin.gif

QUOTE(asta_prot @ 2010 02 16, 23:01)
sveiki, norejau paklausti kokios programos reikia kai po tasko yra xsd

Pattern maker arba Pattern maker viewer. Cia gali parsisiust http://www.hobbyware...m_downloads.htm 4u.gif Viewer'is nemokamas, paprastas PM kiek pamenu nelabai veikia be licenzijos g.gif

QUOTE(Džeinė @ 2010 02 16, 23:47)
biggrin.gif  pažiurėkit ka rusaitės sugalvojo, su programa vyra dadėjo, kad linksmiau moteriškei butu gaudyt, ne tik kulnus matyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif koks vyrukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 02 15, 17:34)
Aš pirkau DMC paauksuotas. Tas pats ššš. Nusitrynė per kelias dienas. Iš auksinių tapo sidabrinės lotuliukas.gif

O nesupratau, tai normalu, kad plona adata pjauna siūlą ir jis kuokštais eina siuvinėjant ar ne? Mečiau aš tą 28nr ir vėl išsitraukiau senąją adatą, likusią man nuo rinkinuko 15 aidai siuvinėti. Jau ta tai palyginus su tom plonosiom tai tikras kuolas, bet vėl siūlas nebedyla, viskas tvarkoj.

Ir dar retorinis klausimas: o kas lieka nučiupinėjus sidabrines arba platinines? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 02 16, 21:45)
nesupyk, bet man labai negražu, veidai kaip raupsais nusėti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man ko gero viena foto siuvinėta (kažkas siuvinėjo tėvų vestuvių nuotrauką) tikrai gražiai atrodė. Visos kitos kol kas matytos schmoll.gif

Atrodo, pasikrovė fotikas. Tuoj įmesiu vyro dovaną man smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 02 17, 09:59)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif man ko gero viena foto siuvinėta (kažkas siuvinėjo tėvų vestuvių nuotrauką) tikrai gražiai atrodė. Visos kitos kol kas matytos  schmoll.gif

Atrodo, pasikrovė fotikas. Tuoj įmesiu vyro dovaną man smile.gif.

Va, pabandžiau su Pssticho programa paveikslėlį pagamint, tai jau kaip baisiai atrodo doh.gif Labai jau reikia mokėti dirbti su tom programom. ax.gif
Laukiam dovanos nuotraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
o štai ir ji smile.gif Kur pasakojau, kad raupsuotieji gavos, nes siuvinėjo su ryyyškiai per stora adata ir dar po 2 kartus siūlą užtraukinėjo pradedant ir baigiant. Bet kai parenki vietą pakabinimui, tai nesimato. user posted image daugiau foto paraše smile.gif

Nuotraukos kokybė - doh.gif nes fotikas visai parėjęs jau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 17 vasario 2010 - 09:11
Libaja, graži dovana thumbup.gif

Aš tai jau keletą metų pažiūriu, pasigrožiu šiuo paveikslu ir vėl padedu doh.gif
user posted image
man jis toks gražus, su kažkokiu gėriu asocijuojasi wub.gif (tik va, dar galvoju kaip koks kelias į dangų, išsiuvinėsiu ir numirsiu dar... ) schema eina per 15 lapų, dydis 350x274 kryžiukų, dar ne toks didelis, čia ir didesnius siuvinėjate. Spalvų 93 blink.gif doh.gif . Vis mąstau, kad geriau keli ir nedideli, negu daugiau nei pusę metų vieną siuvinėt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 02 17, 02:37)
O nesupratau, tai normalu, kad plona adata pjauna siūlą ir jis kuokštais eina siuvinėjant ar ne? Mečiau aš tą 28nr ir vėl išsitraukiau senąją adatą, likusią man nuo rinkinuko 15 aidai siuvinėti. Jau ta tai palyginus su tom plonosiom tai tikras kuolas, bet vėl siūlas nebedyla, viskas tvarkoj.

Visai neseniai nusipirkau DMC buką 28 nr adatą ir negaliu atsidžiaugti, kaip smagu ja siuvinėti. Nei vieno siūliuko dar nenupjovė smile.gif maniškė nepaauksuota tad niekas dar nenusitrynė biggrin.gif
O siūliukai tai bent jau kiek pastebėjau tai kartais triušta nuo zulinimosi į medžiagytės skylutes, tad dabar nebkerpu labai ilgo siūlo, gaunasi, kad tas pats siūlelis trumpesnį laiką zulinasi ir nieks nebetriušta
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 02 17, 09:10)
o štai ir ji smile.gif Kur pasakojau, kad raupsuotieji gavos, nes siuvinėjo su ryyyškiai per stora adata ir dar po 2 kartus siūlą užtraukinėjo pradedant ir baigiant. Bet kai parenki vietą pakabinimui, tai nesimato. [img]
Nuotraukos kokybė -  doh.gif nes fotikas visai parėjęs jau sad.gif

Broko nesimato tik saldus bučinys wub.gif biggrin.gif

pirmiau naudodavau planytes, geltonais viršais adatas doh.gif , lūžo, linko ir buvo nesmagu siuvinėt. Dabar nusipirkau truputi storesnes adatas, firmos nepamenu, lyg geltonoj pakuotėj, tai negaliu atsidžiaugt thumbup.gif O siūlas, kaip minėjo, triūšta nuo medžiagos, kirpkite trumpesnį siūlą 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, ziuriu ziuriu taip ir nieko nerandu. noriu i miegamaji paveikslo bet niekaip nieko nerandu. gal kas ka galit pasiulyti. buciau labai dekinga. sienos zalsvos tai noretusi kad kazkas atsispindetu su zaliu. buvau sumascius afrikietes taciau kai atsispausdinau tai zr kad schemos labai blogos.
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 02 17, 01:37)

QUOTE(mege2 @ 2010 02 17, 10:03)
Visai neseniai nusipirkau DMC buką 28 nr adatą ir negaliu atsidžiaugti, kaip smagu ja siuvinėti. Nei vieno siūliuko dar nenupjovė smile.gif maniškė nepaauksuota tad niekas dar nenusitrynė  biggrin.gif
O siūliukai tai bent jau kiek pastebėjau tai kartais triušta nuo zulinimosi į medžiagytės skylutes, tad dabar nebkerpu labai ilgo siūlo, gaunasi, kad tas pats siūlelis trumpesnį laiką zulinasi ir nieks nebetriušta

vakar dvi adatas susiuvinėjau-nulūžo ąselės,ir adatos tai 28 DMC,neauksuotos,ir siūlas nuo jų plūšijo daugiau..tai gal čia ne taisyklė,gal tiesiog adatų brokas ,nes vakar paėmiau naują pakuotę,ankstesnės tiesiog [pajuoduodavo ir nebelysdavo į audinį,tai padėtos atskirai,,o kad siūlą reikia neilgą imti tai jau faktas,pasimokiau jau anksčiau ,mučindavausi su ilgu doh.gif ,mazgus narpliodavau,dabar ,kai imu trumpesnį viskas gerai
Atsakyti