Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

[nezinau ar tu visada taip siuvineji,bet kai anksciau as taip lapais siuvinedavau tai likdavo zymes tarp lapu sujungimo paskui nieko neina padaryti dodel dabar jau susidedu du lapus ir nors kelis kryziukus padarau kad nesimatytu
Atsakyti
Man neteko siuvinėti iš daug lapų. Daugiausia buvo keturi- tai buvau juos suklijavusi, nes nuolat painiojausi schemoj.
Atsakyti
QUOTE(Merkyte @ 2010 02 16, 17:50)

Na, o jau kam patinka, kam nepatinka siuvinėtos nuotraukos tai čia jau skonio reikalas. Tik man labai būtų įdomu sužinoti, kodėl daugumai jos nepatinka? Pasidalinkit nuomonėmis smile.gif

Todėl, kad čia mačiau įdėtą ne vieną baisų darbą, ta prasme baisų, kad labai nesuderinta, viskas nuėję lopais ir t.t. Taip yra pas rusaites labai gražių opadarytų iš nuotraukų darbelių, bet jau ten profesonaliai daryta. Ir dar atkreipkit dėmesį, kad va ir šitoj kur prieš tai įdėta, yra tik veidai, fono nėra, o pas mus bent kiek buvo dėta tai su visu lapsusiniu fonu.....
Merkyte, tikrai būtų labai įdomu pamatyt išsiuvinėtus tavo darbeliu iš foto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 02 15, 09:44)
aciu mergaites uz gerus zodzius ir wub.gif ...
taip cia HAED "Revelation", dydis kryzeliais 400*540

Na ir pavarai wub.gif blink.gif Labai gražus darbas bus. O beje kiek laiko jau siuvinėji ir kada planuoji baigti? ax.gif Aš tai turiu vieną tokį didelį, kurį labai noriu išsiuvinėti, bet jau labai ilgai reikės siuvinėt, tad niekaip nesiryžtu schmoll.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2010 02 15, 15:01)
visada galima ne tik remint darbelius, ypac mazesnius  mirksiukas.gif , labai miela pagalvele butu, galima graziai apsiut ir kabint , galima krepsi, maiseli pasiut ir tai nera supersudetinga.
pasiuk vyrui prijuoste  thumbup.gif  , gales sau reikstis rytais su kava tongue.gif

bigsmile.gif O čia nebloga mintis, turiu keletą nedidelių darbelių, spintoje gulinčių, tik va, kaip gražiai tą pagalvę pasiūti? g.gif Su siuvimu aš nedraugauju. g.gif

Zuzanele, o bus labai gražus paveikslas, toks visai nematytas... wub.gif

Laujus, gražūs ir mieli darbeliai thumbup.gif

Meka, linkiu daug kantrybės, darbelis bus labai gražus 4u.gif

Čia ko tai dauguma nemažais paveikslais užsikrėtė, gal ir man užsikrėst hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2010 02 16, 21:08)
Todėl, kad čia mačiau įdėtą ne vieną baisų darbą, ta prasme baisų, kad labai nesuderinta, viskas nuėję lopais ir t.t. Taip yra pas rusaites labai gražių opadarytų iš nuotraukų darbelių, bet jau ten profesonaliai daryta. Ir dar atkreipkit dėmesį, kad va ir šitoj kur prieš tai įdėta, yra tik veidai, fono nėra, o pas mus bent kiek buvo dėta tai su visu lapsusiniu fonu.....
Merkyte, tikrai būtų labai įdomu pamatyt išsiuvinėtus tavo darbeliu iš foto.  4u.gif

Štai, mano du darbeliai iš nuotraukų.

Pirmu aš nelabai patenkinta, nes negerą nuotrauką pasirinkau. O antruoju šiaip esu patenkinta, nors aišku, dabar, po metų, jau matau, ką pakeisčiau smile.gif Bet kadangi čia buvo pirmas toks darbas, tai aš manau, kad tikrai gerai išėjo. Svarbiausia, kad tam, kam dovanojom, labai patiko ir grožisi iki šiol smile.gif

http://img714.images...i/dscf3637.jpg/

http://img689.images.../dscf3475k.jpg/

O dėl fono tai tikrai sutinku - būtina jį pašalinti, nes jisai grožio tikrai nesuteikia.

Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 16, 12:40)
Labas,
Visai ne kvailas klausimas mirksiukas.gif Aš tai iš karto pagalvojau apie jūsų mažų, vaikų foto.

QUOTE(tute28 @ 2010 02 16, 15:01)
Nu nenuvilkit pradedančiųjų taip iš karto. Nuotrauka irgi gali labai gražiai atrodyti, tik reikia ne pačiai daryt schemą, o kas moka.

būtent visos čia ne kaip žiūri į siuvinėtas nuotraukas,nes 95% rezultatas yra tragiškas,o darbo tai vistiek daug verysad.gif ...ir tiesiog gaila darbo ir pinigų, ir laiko ,kai baigusi negali džiaugtis verysad.gif ...man asmeniškai labai patiktų siuvinėt nuotrauką ,vien jau dėl to ,kad tai ne įprastas fotografijos dauginimas ,o ypatingas,ne kiekvienas sugebėtų blush2.gif ,bet pasisėmus čia patirties iš daugiau žinančių ,vis dar susilaikau ,nes nemoku padoriai paruošti nuotraukos būtent siuvinėjimui,kai sugebėsiu tai padaryt ,tada jau manęs niekas nesulaikys lotuliukas.gif ...o tau Merkyte ,jei jau esi specas šioje srityje ir tave rezultatai tenkina tai aišku siuvinėk,manau ,tėvai bus patenkinti thumbup.gif ..tiesa labai norėčiau pamatyt,kokias nuotraukytes esi išsiuvinėjusi,gal dar labiau susigundysiu lotuliukas.gif

QUOTE(mazge1979 @ 2010 02 16, 16:27)

šiaip įkeliu, įdomu sulaukt pastabų. 4u.gif  darbelis mano ir mano sesutės, skubant darėm kartu. spalvos ne pagal duotus kodus

galvojau apsiverksiu ,kai pamačiau blush2.gif ,visiškai tokią pačią taksytę turėjau,būk gera atsiųsk man schemą,tiesiog sužavėjo taksiukė manociuja@gmail.com ..ačiū

Atsakyti
Mano siuvinejamos rozytes procesas 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Merkyte @ 2010 02 16, 20:26)
Štai, mano du darbeliai iš nuotraukų.

Pirmu aš nelabai patenkinta, nes negerą nuotrauką pasirinkau. O antruoju šiaip esu patenkinta, nors aišku, dabar, po metų, jau matau, ką pakeisčiau smile.gif Bet kadangi čia buvo pirmas toks darbas, tai aš manau, kad tikrai gerai išėjo. Svarbiausia, kad tam, kam dovanojom, labai patiko ir grožisi iki šiol smile.gif

http://img714.images...i/dscf3637.jpg/

http://img689.images.../dscf3475k.jpg/

O dėl fono tai tikrai sutinku - būtina jį pašalinti, nes jisai grožio tikrai nesuteikia.

blink.gif
nesupyk, bet man labai negražu, veidai kaip raupsais nusėti.

QUOTE(Kiskute @ 2010 02 16, 20:31)
Mano siuvinejamos rozytes procesas 4u.gif

puikus procesas wub.gif
Atsakyti
Seniai nebuvau užsukus, tai dabar tiek nuostabių darbelių radau wub.gif wub.gif wub.gif Visos šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
[quote=paukščiukas,2010 02 16, 21:45]
blink.gif
nesupyk, bet man labai negražu, veidai kaip raupsais nusėti.

Tikrai nepykstu, juk čia skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkyte @ 2010 02 16, 16:50)
Svarbiausia sitame reikale yra pasirinkti labai gera nuotrauka, ja apsidirbti su photoshopu, o jau tik tada pasitelkti schemu darymo programa, kuria vietomis taip pat reikia pasikoreguoti rankomis smile.gif Tada schema tikrai gerai iseina.

štai pati ir atsakei ko labiausiai reikia smile.gif

neužtenka parsisiut programa ir padaryt bet ka iš jos ...darant nuotrauka, nors ir 100x100 kryžiuku, reikia rinktis mažiausiai 60 spalvų, nes iš tu pasirinktu 15 spalvų tik didelis Š.... gaunas

žinot, kad ir nuo geriausios draugės ar sesės gaučiau tokia "dovana" ji keliautu tik i šiukšliu kibira, nes tikrai nepuoščiau namų su tokios kokybės siuvinėta foto

čia tik mano nuomonė, ir niekam ji asmenioškai NETAIKOMA
Atsakyti
sveiki, norejau paklausti kokios programos reikia kai po tasko yra xsd
Atsakyti