QUOTE(astisius @ 2010 02 16, 14:57)
Merkyte, labai atsargiai su siuvinėtom foto, rezultatas gali ir nuvilti, o dar tokiai progai..... kreipkis į sk. ieškau schemos, merginos tau tikrai padės, yra nuostabių shemų, simbolinių ir t.t
Na matai, aš jau du paveikslus esu išsiuvinėjusi iš foto, o pačių schemų jau dariusi nevieną. Todėl manęs tas nebaugina
Mano du išsiuvinėti paveikslai manęs tikrai nenuvylė
Nors pastebėjau, kad daugumai pačių siuvinėtojų nelabai patinka siuvinėtos foto... Nelabai suprantu kodėl?... Man asmeniškai tai labai gražu...
Papildyta:
QUOTE(astisius @ 2010 02 16, 15:14)
, bet jei žmogus mažai siuvinėjęs, dar nepasimokęs su tuo, o čia duoda patarimą, tai ir pasiuvinėt gali. Gaila man visada tokiu atveju, tų, kurie gauna tokias dovanas.
Merkyte, tikrai patarimas, jau geriau tada daryk kokį nuotraukų koliažą, gyvenimo kelią iki vestuvių..... Tik jau nesiuvinėk .
Na, nuotraukų koliažas manau irgi labai graži idėja. Reikės pagalvoti, dėkui už pasiūlymą
Tik niekaip nesuprantu, kodėl gaila tų, kurią gauna dovanų išsiuvinėtą nuotrauką? Aš asmeniškai vieną portretą dovanojau būsimiems uošviams, jie iki šiol yra apakę ir rodo kiekvienam
Na, o kitą paveikslą esu išsisiuvinėjusi sau, savo su būsimuoju. Tai va tuo esu šiek tiek nepatenkinta, nes nelabai gerą nuotrauką pasirinkau. Bet kaip sakoma, iš klaidų mokomasi
Svarbiausia šitame reikale yra pasirinkti labai gerą nuotrauką, ją apsidirbti su photoshopu, o jau tik tada pasitelkti schemų darymo programą, kurią vietomis taip pat reikia pasikoreguoti rankomis
Tada schema tikrai gerai išeina.
Na, o jau kam patinka, kam nepatinka siuvinėtos nuotraukos tai čia jau skonio reikalas. Tik man labai būtų įdomu sužinoti, kodėl daugumai jos nepatinka? Pasidalinkit nuomonėmis