QUOTE(gadik @ 2010 02 16, 12:58)
Sveikutes, dar norejau paklausti, ar kas nors siuvinejo pagal nuotrauka? Kaip galima apskaiciuoti koks bus dydis nuotraukos? (nes radau programa, su kuria galima padaryti is nuotraukos sxema, bet ten reikia nustatyti kiek kryziuku pagal ilgi ir auksti... o as nezinau kiek rasyti
)
Apsispręsk kokio dydžio paveikslo maždaug nori. Ir tada pasiskaičiuok, kiek kryžiukų telpa į centimetrą medžiagoje, kurioje siuvinėsi.
Aš jau du paveikslus siuvinėjau pagal nuotrauką, tad jei reikės konsultacijos - rašyk
Papildyta:
Sveikutės siuvinėtojos,
turiu tokį klausimėlį, gal ir kvailas pasirodys, na bet vis tiek paklausiu
Nepabandęs juk negausi jokių patarimų
Rugpjūtį išteku ir sumąsčiau, kad vestuvių proga savo kaip atminimą nuo mūsų abiejų (manęs ir būsimo vyro) tėvams bei būsimiems uošviams norėčiau išsiuvinėti kokį nors paveikslą (jiems labai patinka ir jie labai vertina mano siuvinėtus darbus). Bet esmė ta, kad suku suku galvą ir niekaip nesugalvoju, koks paveikslas galėtų tikti tokiai progai... Nenoriu siuvinėti kokių nors peizažų, gėlių ir pan. Man norisi kažko simboliško, netradiciško. Bet niekaip nesugalvoju...
Gal kuri nors turite kokių idėjų?...
Gal ir kvailas klausimas: sakysite nori siuvinėti, o nežino ką, tai kam tada išvis užsimanė ką nors siuvinėti?
Na bet gal neišvadinsit manęs visai jau kvaila, žinot, kaip moteriškos lyties atstovėms kartais užplaukia - reik kažką padaryt, bet iki galo idėja nesusigeneruoja