Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(zundyte @ 2010 02 15, 23:55)
... tiesiog jaučiu malonumą tai darydama wub.gif

thumbup.gif Aš lygiai taip pat. Siuvinėju dėl malonumo, laiko praleidimo ir atsipalaidavimo. Man svarbus pats procesas mirksiukas.gif
Mano namuose kol kas kabo tik vienas darbelis blush2.gif Kiti laukia savo eilės... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 15, 21:14)

čia dar įkišiu savo trigrašį ,nes iš ankstesnių paaiškinimų jei nežinočiau nebūtų aišku blush2.gif  blush2.gif  ,tai pasakysiu kaip aš suprantu..blendingas- tai kai siuvinėti vieną simbolį į adatą veriama dviejų skirtingų  spalvų siūlai,ir gaunasi dviguba siūlo gija,tik iš skirtingų spalvų gijų,tai daroma ,kad išgauti labai subtilius spalvų perėjimus..gal būna ir taip ,kad tris skirtingų spalvų siūlus reikia verti ,bet aš dar su tuo nebuvau susidūrusi blush2.gif

Labai issamus paaiskinimas. Dabar jau aisku. Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2010 02 15, 20:21)
Na pagaliau, merginos, ir jums galiu pristatyti įrėmintus savuosius Dimus:

1. "Achoo.....
2.[b]"Butterfly & Clematis"
, ....

suzaveta wub.gif
dalmantinas wub.gif lb lb myliu wub.gif

QUOTE(Meka @ 2010 02 15, 21:37)
keliuosi ir as is dabar siuvinejamu darbu i penkmecio darbus .. nes su tokiais siuvinejimo tempais kaip mano .. siuvinesiu turbut  ir desimt metu smile.gif

siandien vakare baigiau siuvinet pirma lapa .. o ju yra tik 24 smile.gif

[...atsiprasau uz neryskia foto

baigtas darbas  turetu atrodyti taip

....

niu nieko sau dydis thumbup.gif lb grazi gelyte bus

Atsakyti
Sveiki,

norejau pasiteirauti
kur butu galima isigyti nebrangiai remus siuvinejimui? planuoju didesnius paveikslus siuvienti, o turiu tik paprasta remeli, gan nepatogu
aciu
Atsakyti
QUOTE(gadik @ 2010 02 15, 22:19)
Sveiki,

norejau pasiteirauti 
kur butu galima isigyti nebrangiai remus siuvinejimui? planuoju didesnius paveikslus siuvienti, o turiu tik paprasta remeli, gan nepatogu 
aciu

parašyk Džeinei į až ,jos vyras gamina ,ir tikrai pigiau nei parduotuvėj,beje jos paraše yra reklamėlė rėmams ,pasižiūrėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 15, 23:22)
parašyk Džeinei į až ,jos vyras gamina ,ir tikrai pigiau nei parduotuvėj,beje jos paraše yra reklamėlė rėmams ,pasižiūrėk mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2010 02 15, 20:21)
Na pagaliau, merginos, ir jums galiu pristatyti įrėmintus savuosius Dimus:

Nerealu blink.gif wub.gif blink.gif wub.gif Fantastiškai gražiai atrodo ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Sveikutes, dar norejau paklausti, ar kas nors siuvinejo pagal nuotrauka? Kaip galima apskaiciuoti koks bus dydis nuotraukos? (nes radau programa, su kuria galima padaryti is nuotraukos sxema, bet ten reikia nustatyti kiek kryziuku pagal ilgi ir auksti... o as nezinau kiek rasyti g.gif )
Atsakyti
QUOTE(gadik @ 2010 02 16, 12:58)
Sveikutes, dar norejau paklausti, ar kas nors siuvinejo pagal nuotrauka? Kaip galima apskaiciuoti koks bus dydis nuotraukos? (nes radau programa, su kuria galima padaryti is nuotraukos sxema, bet ten reikia nustatyti kiek kryziuku pagal ilgi ir auksti... o as nezinau kiek rasyti  g.gif )

Apsispręsk kokio dydžio paveikslo maždaug nori. Ir tada pasiskaičiuok, kiek kryžiukų telpa į centimetrą medžiagoje, kurioje siuvinėsi.
Aš jau du paveikslus siuvinėjau pagal nuotrauką, tad jei reikės konsultacijos - rašyk smile.gif
Papildyta:
Sveikutės siuvinėtojos,

turiu tokį klausimėlį, gal ir kvailas pasirodys, na bet vis tiek paklausiu smile.gif Nepabandęs juk negausi jokių patarimų smile.gif

Rugpjūtį išteku ir sumąsčiau, kad vestuvių proga savo kaip atminimą nuo mūsų abiejų (manęs ir būsimo vyro) tėvams bei būsimiems uošviams norėčiau išsiuvinėti kokį nors paveikslą (jiems labai patinka ir jie labai vertina mano siuvinėtus darbus). Bet esmė ta, kad suku suku galvą ir niekaip nesugalvoju, koks paveikslas galėtų tikti tokiai progai... Nenoriu siuvinėti kokių nors peizažų, gėlių ir pan. Man norisi kažko simboliško, netradiciško. Bet niekaip nesugalvoju... sad.gif Gal kuri nors turite kokių idėjų?...

Gal ir kvailas klausimas: sakysite nori siuvinėti, o nežino ką, tai kam tada išvis užsimanė ką nors siuvinėti? g.gif Na bet gal neišvadinsit manęs visai jau kvaila, žinot, kaip moteriškos lyties atstovėms kartais užplaukia - reik kažką padaryt, bet iki galo idėja nesusigeneruoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkyte @ 2010 02 16, 12:33)
Sveikutės siuvinėtojos,
Rugpjūtį išteku ir sumąsčiau, kad vestuvių proga savo kaip atminimą nuo mūsų abiejų (manęs ir būsimo vyro) tėvams bei būsimiems uošviams norėčiau išsiuvinėti kokį nors paveikslą (jiems labai patinka ir jie labai vertina mano siuvinėtus darbus). Bet esmė ta, kad suku suku galvą ir niekaip nesugalvoju, koks paveikslas galėtų tikti tokiai progai... Nenoriu siuvinėti kokių nors peizažų, gėlių ir pan. Man norisi kažko simboliško, netradiciško. Bet niekaip nesugalvoju... sad.gif Gal kuri nors turite kokių idėjų?...

Labas,

Visai ne kvailas klausimas mirksiukas.gif Aš tai iš karto pagalvojau apie jūsų mažų, vaikų foto. Na savo tėvams savo išsiuvinėtą foto, o vyro tėvams - jo foto. Mažo vaiko. Na tipo, kad vistiek visada liksit pas tėvus mažais vaikais ar kažką pan... ax.gif Jei būčiau mama, man labai patiktų tokia dovanėlė thumbup.gif Na čia tik mano siūlymas ax.gif
Atsakyti
user posted imageStai ir man jau nedaug liko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 02 16, 13:40)
Labas,

Visai ne kvailas klausimas mirksiukas.gif Aš tai iš karto pagalvojau apie jūsų mažų, vaikų foto. Na savo tėvams savo išsiuvinėtą foto, o vyro tėvams - jo foto. Mažo vaiko. Na tipo, kad vistiek visada liksit pas tėvus mažais vaikais ar kažką pan... ax.gif Jei būčiau mama, man labai patiktų tokia dovanėlė thumbup.gif  Na čia tik mano siūlymas ax.gif

Aha, tikrai gal visai fainai. Man net nebuvo atėjusi tokia mintis į galvą, bet manau tikrai gražu būtų. labai ačiū tau už idėją smile.gif
Papildyta:
QUOTE(alinaanila @ 2010 02 16, 13:41)
user posted imageStai ir man jau nedaug liko smile.gif

Man šitas paveikslas labai gražus. Mano siuvinėjimo planuose jis irgi yra.

Dar pasižiūrėjau kitus tavo išsiuvinėtus paveikslus - labai graž8s, tokie netradiciniai, rimti. Man tokie labiausiai ir patinka. Gal būtų galima gauti tu Bučinio ir metrikiuko (kūdikio pėdutės) schemeles? Būčiau labai dėkinga wink.gif emerkyte2002@yahoo.com
Atsakyti