Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(Citrinukė @ 2010 02 15, 18:20)

Mergaites, o ka reiskia blendingas? Dar nesusiduriau, bet labai idomu butu, jei kas paprotintumet. Aciu!

Kai kelių spalvų siūliukais reik siuvinėt. Maišyt spalvas.
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 02 15, 22:55)
thumbup.gif dar vienas HAED'as. O tu zadi fona siuvinet? g.gif kad ten fono kaip ir nera, baltai ant baltos medziagos ax.gif

Dėl fono dar mąstau. Siūlų nepirkau. Matysiu koks bus vaizdas kai viską išsiuvinėsiu. Kažkaip man akis bado medžiagos skylutės, o norisi vientiso vaizdo... g.gif
Papildyta:
Labai dailūs darbeliai, laujus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2010 02 15, 19:21)
Na pagaliau, merginos, ir jums galiu pristatyti įrėmintus savuosius Dimus:

jau gallery .ru mačiau vakar ,fantastiški darbai thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Citrinukė @ 2010 02 15, 20:20)

Mergaites, o ka reiskia blendingas? Dar nesusiduriau, bet labai idomu butu, jei kas paprotintumet. Aciu!

čia dar įkišiu savo trigrašį ,nes iš ankstesnių paaiškinimų jei nežinočiau nebūtų aišku blush2.gif blush2.gif ,tai pasakysiu kaip aš suprantu..blendingas- tai kai siuvinėti vieną simbolį į adatą veriama dviejų skirtingų spalvų siūlai,ir gaunasi dviguba siūlo gija,tik iš skirtingų spalvų gijų,tai daroma ,kad išgauti labai subtilius spalvų perėjimus..gal būna ir taip ,kad tris skirtingų spalvų siūlus reikia verti ,bet aš dar su tuo nebuvau susidūrusi blush2.gif

QUOTE(Meka @ 2010 02 15, 20:37)
keliuosi ir as is dabar siuvinejamu darbu i penkmecio darbus .. nes su tokiais siuvinejimo tempais kaip mano .. siuvinesiu turbut  ir desimt metu smile.gif

siandien vakare baigiau siuvinet pirma lapa .. o ju yra tik 24 smile.gif

labai gražu bus thumbup.gif ,ir aš suprantu kodėl merginos imasi siuvinėt tokius didelius darbus ,nes juos pabaigus žymiai didesnė palaima apima wub.gif wub.gif ,pati ant savęs tai patyriau....

QUOTE(rugsėjė @ 2010 02 15, 20:53)
buvau uzmetus si darba  blush2.gif , tiesiog buvau pavargus nuo jo,

va ,būtent ,aš irgi pavargstu nuo didelio darbo ,tuomet ką nors greito pasiuvinėju ir vėl traukia nežmoniškai ,ir tada jau greitai einasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 02 15, 19:18)
Dzeine, tavo mergaites darbai  thumbup.gif

ačiū 4u.gif

Laujus wub.gif
Atsakyti
O man gali būt ir didelis, jei žinau kad siuvinėju artimam žmogui, tai visai nesunku ir nenuobodu... Žinau, jog tas darbas labai laukiamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 02 15, 18:53)
Kaip dailu, Meka. Gera pradžia - pusė darbo thumbup.gif

O kiek čia kryželių? bigsmile.gif

400*400 65 spalvos.. ant 16 aidos siuvineju

lauja tavo dalmantinas fantastiskas... as siuvinejau daugiausiai tik geles, metrikiukus
gyvunai kazkaip man nepatiko o vat tavo sitas darbelis ziauriai suzavejo.. ir beviek sugunde siuvinet kazka panasaus i viaku kambari smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 02 15, 21:18)
O man gali būt ir didelis, jei žinau kad siuvinėju artimam žmogui, tai visai nesunku ir nenuobodu... Žinau, jog tas darbas labai laukiamas mirksiukas.gif

na tai ir man nei sunku ,nei nuobodu mirksiukas.gif ,tiesiog mėgstu paįvairint kasdienybę,kita vertus ,ir nesigauna kitaip lotuliukas.gif ..reikia gimtadieniams dovanų ,kalėdos praūžė irgi atvirukai buvo siuvinėjami,žodžiu gyvenimas sukasi ax.gif ,visada turiu viena didelį darbą pradėjusi ,o tarpuose jo siuvinėjimo ,padarau dar kelis mažesnius darbus,taip jau išeina......dabar namuką toliau siuvinėju...
Atsakyti
laujus delmantinas kerintis wub.gif
Atsakyti
laujus
dalmantinas toks realus, toks panašus į gyvą thumbup.gif
turiu su kuom palygint - namuose dičkis laksto lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei aš paimčiau siuvinėt kelis darbus, tai liktų kažkuris nepabaigtas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 02 15, 21:43)
Jei aš paimčiau siuvinėt kelis darbus, tai liktų kažkuris nepabaigtas...  blush2.gif

na ,pas mane kol kas visi pabaigti,jei pradedu tai būtinai baigiu mirksiukas.gif ,tiesiog nagai niežti baigti lotuliukas.gif ...iš 23 didesnių ir mažesnių ar visai mažų darbų, kuriuos siuvinėjau,22 -baigti,vienas -dar siuvinėjamas...tik tiek ,kad pas mane namuose tik du kabo lotuliukas.gif ,visi kiti išdovanoti blush2.gif blush2.gif ,tiesiog jaučiu malonumą tai darydama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 02 15, 20:58)
Kai kelių spalvų siūliukais reik siuvinėt. Maišyt spalvas.

Oho, geras. Aciu labai uz atsakyma.
Atsakyti