Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 15, 12:32)
gal baigiam ta tema?

Kaip jau pasakysi 4u.gif
Tiesiog dauguma kai cia dedam savo darbelius, laukiam teigiamos ar neigiamos kritikos, is jos mokomes, kad kiti darbeliai tobuletu... Manem, ir Tau to reik 4u.gif
Atsakyti
tai dekui, as siaip ka pradedu visda baigiu bigsmile.gif
pasiliksiu prie savo nuomones ax.gif
Atsakyti
sveikutes, turiu labai labai smulkia medziagele.. net nezinau aida 18, o gal net ir 20.. norejau paklausti su kiek siulo giju reiktu siuvineti? negi su viena? nes siuvinejant su dviem ryskiai per daug atrodo.. doh.gif
Atsakyti
as paveluotai su savo komentarais smile.gif
Rugsėje, oho koks darbas, belieka tik isivaizduoti, kokia bus pabaiga bigsmile.gif idomu kaip Little angel sekasi su pansiai dideliu darbeliu g.gif
Dzeine, tavo mergaites darbai thumbup.gif
Atsakyti
Na pagaliau, merginos, ir jums galiu pristatyti įrėmintus savuosius Dimus:

1. "Achoo!" rinkinukas, 12 spalvų, 2 blendingo spalvelės, siuvinėta ant 14 ct baltos Aidos, siuvinėto paveikslėlio dydis 30 x 25 cm, su rėmuku - 40 x 47 cm.
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

2."Butterfly & Clematis", taip pat originalus rinkinukas, siuvinėtas ant ivory 14ct aidos, 30 spalvų, 12 blendingo spalvyčių, žinoma, gausybė pusinių kryželių...Siuvinuko dydis 17 x 39 cm, o rėmo - 30 x 52 cm.
user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 02 15, 12:16)
gal galit pasakyt, ar normalu, kad siuvinėjant su mažute plona adata labiau plūšija siūlas, o per dvi dienas net kelis kartus adata siūlą nupjovė  unsure.gif
Išsitraukiau pasibandyti 28 nr. adatas, kurias buvau pasiruošusi haedui ant evenweawe siuvinėt. Nusipirkau iš sewandso.co.uk Size 28 Gold Cross Stitch Needles. 20vnt atseit paauksuotų adatų - nusičiupinėjo per dvi dienas  doh.gif
Ar gali būti, kad šššš... nusipirkau? Gal reikėjo būtinai su DMC ženklu pirkti, kad garantuotai geros būtų?

http://www.sewandso.co.uk/ran93-0.html

Aš pirkau DMC paauksuotas. Tas pats ššš. Nusitrynė per kelias dienas. Iš auksinių tapo sidabrinės lotuliukas.gif

O darbeliųųų thumbup.gif Ką čia visus ir prigirsi.

9alicija9
klausyk profių, jei nori gero rezultato.
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 02 15, 19:14)
sveikutes, turiu labai labai smulkia medziagele.. net nezinau aida 18, o gal net ir 20.. norejau paklausti su kiek siulo giju reiktu siuvineti? negi su viena? nes siuvinejant su dviem ryskiai per daug atrodo.. doh.gif

beje viename cm yra 8 kryziukai, tai kokia cia aida galetu buti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~*Besisypsanti*~: 15 vasario 2010 - 19:50
QUOTE(laujus @ 2010 02 15, 19:21)
Na pagaliau, merginos, ir jums galiu pristatyti įrėmintus savuosius Dimus:

Super, liux! Labai grazu wub.gif Ir ireminta labai dailiai. Puikiai tinka.

Beje, rugseje, ant kokio audinio ir keliom gijom siuvineji? Pilnas kryziukas? Labai istrigo Tavo darbelis wub.gif

Mergaites, o ka reiskia blendingas? Dar nesusiduriau, bet labai idomu butu, jei kas paprotintumet. Aciu!
Atsakyti
keliuosi ir as is dabar siuvinejamu darbu i penkmecio darbus .. nes su tokiais siuvinejimo tempais kaip mano .. siuvinesiu turbut ir desimt metu smile.gif

siandien vakare baigiau siuvinet pirma lapa .. o ju yra tik 24 smile.gif

user posted image
atsiprasau uz neryskia foto

baigtas darbas turetu atrodyti taip

user posted image
Atsakyti
Meka ziauriai grazus darbas bus wub.gif , man labai patinka geliu ziedai panasaus tipo, bet pati dar nespejau issiuvinet nieko panasaus doh.gif

aciu mergaites uz gerus zodzius 4u.gif
siuvineju 2 gijom ant 18 aidos.
buvau uzmetus si darba blush2.gif , tiesiog buvau pavargus nuo jo, dabar vel gan smagiai einasi
Atsakyti
Kaip dailu, Meka. Gera pradžia - pusė darbo thumbup.gif

O kiek čia kryželių? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 02 15, 18:39)
Nea. Čia yra 10 spalvų mirksiukas.gif 6 spalvos veidui ir plaukams. Viena bus fonas, dar trys- drugelis.

thumbup.gif dar vienas HAED'as. O tu zadi fona siuvinet? g.gif kad ten fono kaip ir nera, baltai ant baltos medziagos ax.gif

QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 02 15, 20:49)
beje viename  cm yra 8 kryziukai, tai kokia cia aida galetu buti?

Iseitu kad 20ct aida. Siaip tokios dar nesu ciupinejus, bet manyciau kad vienu siuliuku reiktu siuvinet, nes ji labai smulki g.gif
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 02 15, 13:19)
Na, ir aš įmetu savo darbelį, tik aišku jį reikia išskalbti, išlyginti, įrėminti

Labai mielas thumbup.gif
Laujus, laaabai grazu wub.gif ir issiuvineta ir ireminta nepriekaistingai wub.gif
Atsakyti