Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 15, 17:05)
pasakykit kas paslapti is kur tokias grazias schemutes gaunat?
g.gif
tokiu niekur neesu macius

tai nueik i tema "ieškau schemos", ten tiek nuorodu merginos ikėlusios, kad 9 gyvenimu bus mažai, kol išsiuvinėsi tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano darbo procesas vyksta cia-->>
http://img522.images...tvaizd0045.jpg/
kaciukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 15, 19:44)
mano darbo procesas vyksta cia-->>

kaciukas  ax.gif

Noriu paklaust, iš kur tu šią schemą gavai? Kažkaip man atrodo, kad ji padaryta neprofesionaliai... g.gif
Atsakyti
nesu profesionale bigsmile.gif
tiesiog taip isejo kad dariau is sitos schemos mozaika su drauge tai taip ir isejo kad jai ja siuvineju atsiminimui , schema daryta pagal programa mirksiukas.gif
strith art easy
Atsakyti
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 15, 19:53)
nesu profesionale  bigsmile.gif
tiesiog taip isejo kad dariau is sitos schemos mozaika su drauge tai taip ir isejo kad jai ja siuvineju atsiminimui , schema daryta pagal programa  mirksiukas.gif
strith art easy

Aš nesiryžtu su šia programa daryt schemos siuvinėjimui. Bijau, kad nesigaus gražiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 02 15, 20:10)
Aš nesiryžtu su šia programa daryt schemos siuvinėjimui. Bijau, kad nesigaus gražiai ax.gif

sakau gal sita ir negrazi, bet tai lyg toks atsiminimas bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 15, 11:05)
pasakykit kas paslapti is kur tokias grazias schemutes gaunat?
g.gif
tokiu niekur neesu macius

As schemu ieskau arba SM schemu paieskose, bet labiausiai patinka is zurnalu, kai kurias atsiuncia drauges. Bet is esmes, labiausiai megstu zurnalus...
Atsakyti
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 15, 19:11)
sakau gal sita ir negrazi, bet tai lyg toks atsiminimas bus  ax.gif

man tai būtų gaila laiko, o ir siūlai nepigūs, kad šiaip "negražų bet tik atsiminimą" siuvinėt blink.gif .
tokia mano nuomonė
Atsakyti
as siulus parenku paprastus pagal spalva ziuriu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 15, 18:19)
as siulus parenku paprastus pagal spalva ziuriu  cool.gif

merginos nori tau padėt, bet jei tave tenkina tavo išsiuvinėti paveikslai, džiugu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 15, 12:19)
as siulus parenku paprastus pagal spalva ziuriu  cool.gif

9alicija9, o Tavoi draugei tai patinka? ar ji nejaus isipareigojimo laikyt ta katina-marsieti pasikabinus ant sienos? Nu bet tikrai - paeiskok internete, daug daug mielu kaciuku schemu galima rast, kuriuos ne geda butu pasikabint.
siulus net sumautoms atvirutesm as perku pagal numeriukus, nebent vaikiskoms kokioms, kur nera svarbi ta spalvu gama, parenku is turimu siulu/atliekuciu... O cia juk paveiksliukas, dovana, manau, reiktu rimciau i sita reikala paziuret blush2.gif
Papildyta:
Uzklausiau paieskos schemoj, bet patersiu eteri ir cia, gal tyrit kazkuri situos zoodiako zenklus iskaitomos kokybes?
Viena is jusu siunte man, atspausdinau, bet daug kur liejas, neiskaitau schemos, o labai noreciau imtis sio darbelio:

user posted image

Atsakyti
nesijaudinkit del manes as schemu ir zurnalu turiu daug, tiesiog norejau padaryti toki ir tiek bigsmile.gif
o ji mate jai patinka
smile.gif

Papildyta:
as nenoriu pyktis man ji tinka ir tiek biggrin.gif
gal baigiam ta tema?
g.gif
4u.gif
Atsakyti