aš irgi siuvinėju tik su lankeliu arba rėmu ,jau didesnį darbą siuvinėt su lankeliu man sunku ,ranka paskausta lankelį su nelengva medžiaga laikyt,be to galiu siuvinėt tik viena ranka ,lėtai einasi ,todėl naudoju didelį rėmą,ir negaliu siuvinėt kai medžiaga kabo laisva ,kryželiai kaip girti gaunasi ,o kai įtempimas geras ,tai rodos kaip per sviestą eina ..vienas malonumas...tiesiog kaifą gaudau
na va, vos ne 50/50 kas su lankeliu, kas be jo... Kaip sakiau, man kuo smarkiau, tuo smagiau, ypac darbelio pradzioje, kai nereikia deti lanko/remo ant jau issiuvinetu kryziuku...
As tai noriu pasidziaugti, kas mane siandien vel aplanke siuvinejimo muza po dvieju savaiciu beadatystes... Drauge jau pagimde, lialius auga, dovanos reikia... Nors ir siaip pripirksiu visokio kudikisko gerio pries LT keliaujant.
As tai noriu pasidziaugti, kas mane siandien vel aplanke siuvinejimo muza po dvieju savaiciu beadatystes... Drauge jau pagimde, lialius auga, dovanos reikia... Nors ir siaip pripirksiu visokio kudikisko gerio pries LT keliaujant.
QUOTE(Toli @ 2010 02 07, 01:27)
as tai rimtai esu sedus "ant adatos" nei dienos be kryzeliu o tai dovana bus metrikas gal? as irgi pasizadejau kaimynei metrikiuka, tai abi galesim siut o ka drauge turi?
QUOTE(zundyte @ 2010 02 06, 21:35)
aš irgi siuvinėju tik su lankeliu arba rėmu ,jau didesnį darbą siuvinėt su lankeliu man sunku ,ranka paskausta lankelį su nelengva medžiaga laikyt,be to galiu siuvinėt tik viena ranka ,lėtai einasi ,todėl naudoju didelį rėmą,ir negaliu siuvinėt kai medžiaga kabo laisva ,kryželiai kaip girti gaunasi ,o kai įtempimas geras ,tai rodos kaip per sviestą eina ..vienas malonumas...tiesiog kaifą gaudau
O as anksciau irgi tik su lankeliu siuvinedavau. Bet irgi ranka labai vargo su juo dirbt pabandziau be lankelio ir super dabar i jo puse net ziuret nenoriu
Ale ir grozybiu cia pridejot, mergiotes... nera net ka isskirt- visu labai grazus ir darbeliai, ir procesai. Kyla noras ir man pasitempt
Taigi rodausi su magnolijos procesu
tik labai jau foto prasta, nemoku as procesu fotkint...... "gyvas" geriau atrodo, tik vis vien nesu labai juo patenkinta kol kas.... ziuresim kas bus toliau.......
Siandien ryte susibraiziau antraji jau, renkuosi siulus, galvoju nuo kurio kampo pradet....o gi ziuriu, kad viskas atvirksciai virsus-apacia, kaire desine viskas sukeista ot ziople..... teko isplaut markeri.... dabar dziusta.... na ka gi- lyginsim ir is naujo braizysim......
QUOTE(Meka @ 2010 02 07, 09:42)
rodau savo metrikiuka... ikisau paziuret kaip remuose atrodytu .. na pasporto kito reiks paieskot
Labas rytas, merginos Rengistruojuos naujuose namučiuose su vėlyva rytine kava
O metrikiukas tai super Gal pasakytum kur schemute galima būtų gauti?
Sveikutes o kur gaunate nestandartiniu remeliu?
Labutis, gražiai darbuojatės.
QUOTE(FoxLady @ 2010 02 07, 12:34)
Sveikutes o kur gaunate nestandartiniu remeliu?
uzsakom reminimo firmose, dirbtuvelese, fotoatelje... be to temuke yra apie tai cia merginos iuvineja
My Webpage
Sveikos,
Jungiuosi aš irgi naujoj temelėj Įkeliu parodyti antrą darbelį mažą - atvirukas vyriui Valentino proga
Na toks pirmas blyninis atvirukas
Jungiuosi aš irgi naujoj temelėj Įkeliu parodyti antrą darbelį mažą - atvirukas vyriui Valentino proga
Na toks pirmas blyninis atvirukas
Oi merginos net nezinau ka daryt,noriu nusipirkt rema su tais uzspaudziamais spaustukais Easy Clip tik nezinau koki imt,ar ta kur 30x45cm ar ta kur 30x60cm?Kuris patogesnis gal galit patart?Gal kuri turit,kaip jis jums,ar tvirtai medziaga uzsispaudzia?