Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

sveikutes 4u.gif

Niu nieko sau kokiu darbeliu uzderejo.
LB krinta i sirdute Rugsejes darbelis wub.gif nerealus dydis, o ir spalvos kokios wub.gif
Atsakyti
Na, ir aš įmetu savo darbelį, tik aišku jį reikia išskalbti, išlyginti, įrėminti.. Na trečioji dalis, deja bus sunkiausia, nes finansiskai kolkas nėra galimybių.. blush2.gif
Bet norėjau pasirodyti. Šiaip kaip ir sakiau siuvinėjau ant prastesnės medžiagos, ir manau, kad per mažai siūliukų, nes šviečiasi balta medžiaga, bet smile.gif Man jis toks mielas wub.gif Be to vyras jau konfiskavo jį iš manęs, sakė, kad čia jam dovana bus praėjusios Valentino dienos proga smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 02 15, 14:19)
Na, ir aš įmetu savo darbelį,

Koks linksmuolis bigsmile.gif Labai pakelia nuotaiką thumbup.gif
Atsakyti
Rugseje labai saunus ir kruopstus darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 02 15, 12:19)
trečioji dalis, deja bus sunkiausia, nes finansiskai kolkas nėra galimybių..  blush2.gif

visada galima ne tik remint darbelius, ypac mazesnius mirksiukas.gif , labai miela pagalvele butu, galima graziai apsiut ir kabint , galima krepsi, maiseli pasiut ir tai nera supersudetinga.
pasiuk vyrui prijuoste thumbup.gif , gales sau reikstis rytais su kava tongue.gif
Atsakyti
gal galit pasakyt, ar normalu, kad siuvinėjant su mažute plona adata labiau plūšija siūlas, o per dvi dienas net kelis kartus adata siūlą nupjovė unsure.gif
Išsitraukiau pasibandyti 28 nr. adatas, kurias buvau pasiruošusi haedui ant evenweawe siuvinėt. Nusipirkau iš sewandso.co.uk Size 28 Gold Cross Stitch Needles. 20vnt atseit paauksuotų adatų - nusičiupinėjo per dvi dienas doh.gif
Ar gali būti, kad šššš... nusipirkau? Gal reikėjo būtinai su DMC ženklu pirkti, kad garantuotai geros būtų?

http://www.sewandso.co.uk/ran93-0.html
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 02 15, 15:01)
visada galima ne tik remint darbelius, ypac mazesnius  mirksiukas.gif , labai miela pagalvele butu, galima graziai apsiut ir kabint , galima krepsi, maiseli pasiut ir tai nera supersudetinga.
pasiuk vyrui prijuoste  thumbup.gif  , gales sau reikstis rytais su kava tongue.gif

Na, dėl prijuostės mintis gal ir nebloga, bet šiaip vistiek planuotas jis buvo į virtuvę kabintin. Reiks pamąstyti alternatyvų smile.gif Ačiū už idėjas thumbup.gif
Atsakyti
Rodausi su naujausiu savo darbo procesu ax.gif
user posted image

Laukiamas rezultatas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 02 15, 13:48)
Rodausi su naujausiu savo darbo procesu  ax.gif

bigsmile.gif Gražu bus bigsmile.gif
Nejaugi čia tik kontūrai?
Atsakyti
Pagaliau sulaukėm rugsėjės fantastiškųjų drugelių vaizdų- vėl bus proga papavyduliaut smile.gif .

žaliasis žmogeliukas labai nuotaikingas thumbup.gif

Būtų įdomu pamatyt simuoneles išsirinkto paveiksliuko schemą- nes igolki.net dažnai būną prastos...
O aš pabaigiau rožytę- kitą savaitę keliaus dovanų
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 15 vasario 2010 - 17:00
pasakykit kas paslapti is kur tokias grazias schemutes gaunat?
g.gif
tokiu niekur neesu macius
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 02 15, 18:35)
bigsmile.gif Gražu bus  bigsmile.gif
Nejaugi čia tik kontūrai?

Nea. Čia yra 10 spalvų mirksiukas.gif 6 spalvos veidui ir plaukams. Viena bus fonas, dar trys- drugelis.
Papildyta:
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 15, 19:05)
pasakykit kas paslapti is kur tokias grazias schemutes gaunat?
g.gif
tokiu niekur neesu macius

Aš tai čia lankausi ir randu įvairių schemų
http://www.supermama...?...9120&st=312
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 15 vasario 2010 - 17:36