sveikutes
Niu nieko sau kokiu darbeliu uzderejo.
LB krinta i sirdute Rugsejes darbelis nerealus dydis, o ir spalvos kokios
Na, ir aš įmetu savo darbelį, tik aišku jį reikia išskalbti, išlyginti, įrėminti.. Na trečioji dalis, deja bus sunkiausia, nes finansiskai kolkas nėra galimybių..
Bet norėjau pasirodyti. Šiaip kaip ir sakiau siuvinėjau ant prastesnės medžiagos, ir manau, kad per mažai siūliukų, nes šviečiasi balta medžiaga, bet Man jis toks mielas Be to vyras jau konfiskavo jį iš manęs, sakė, kad čia jam dovana bus praėjusios Valentino dienos proga
Bet norėjau pasirodyti. Šiaip kaip ir sakiau siuvinėjau ant prastesnės medžiagos, ir manau, kad per mažai siūliukų, nes šviečiasi balta medžiaga, bet Man jis toks mielas Be to vyras jau konfiskavo jį iš manęs, sakė, kad čia jam dovana bus praėjusios Valentino dienos proga
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 02 15, 14:19)
Na, ir aš įmetu savo darbelį,
Koks linksmuolis Labai pakelia nuotaiką
Rugseje labai saunus ir kruopstus darbas
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 02 15, 12:19)
visada galima ne tik remint darbelius, ypac mazesnius , labai miela pagalvele butu, galima graziai apsiut ir kabint , galima krepsi, maiseli pasiut ir tai nera supersudetinga.
pasiuk vyrui prijuoste , gales sau reikstis rytais su kava
gal galit pasakyt, ar normalu, kad siuvinėjant su mažute plona adata labiau plūšija siūlas, o per dvi dienas net kelis kartus adata siūlą nupjovė
Išsitraukiau pasibandyti 28 nr. adatas, kurias buvau pasiruošusi haedui ant evenweawe siuvinėt. Nusipirkau iš sewandso.co.uk Size 28 Gold Cross Stitch Needles. 20vnt atseit paauksuotų adatų - nusičiupinėjo per dvi dienas
Ar gali būti, kad šššš... nusipirkau? Gal reikėjo būtinai su DMC ženklu pirkti, kad garantuotai geros būtų?
http://www.sewandso.co.uk/ran93-0.html
Išsitraukiau pasibandyti 28 nr. adatas, kurias buvau pasiruošusi haedui ant evenweawe siuvinėt. Nusipirkau iš sewandso.co.uk Size 28 Gold Cross Stitch Needles. 20vnt atseit paauksuotų adatų - nusičiupinėjo per dvi dienas
Ar gali būti, kad šššš... nusipirkau? Gal reikėjo būtinai su DMC ženklu pirkti, kad garantuotai geros būtų?
http://www.sewandso.co.uk/ran93-0.html
QUOTE(rugsėjė @ 2010 02 15, 15:01)
visada galima ne tik remint darbelius, ypac mazesnius , labai miela pagalvele butu, galima graziai apsiut ir kabint , galima krepsi, maiseli pasiut ir tai nera supersudetinga.
Na, dėl prijuostės mintis gal ir nebloga, bet šiaip vistiek planuotas jis buvo į virtuvę kabintin. Reiks pamąstyti alternatyvų Ačiū už idėjas
Rodausi su naujausiu savo darbo procesu
Laukiamas rezultatas
Laukiamas rezultatas
QUOTE(zuzanele @ 2010 02 15, 13:48)
Gražu bus
Nejaugi čia tik kontūrai?
Pagaliau sulaukėm rugsėjės fantastiškųjų drugelių vaizdų- vėl bus proga papavyduliaut .
žaliasis žmogeliukas labai nuotaikingas
Būtų įdomu pamatyt simuoneles išsirinkto paveiksliuko schemą- nes igolki.net dažnai būną prastos...
O aš pabaigiau rožytę- kitą savaitę keliaus dovanų
žaliasis žmogeliukas labai nuotaikingas
Būtų įdomu pamatyt simuoneles išsirinkto paveiksliuko schemą- nes igolki.net dažnai būną prastos...
O aš pabaigiau rožytę- kitą savaitę keliaus dovanų
pasakykit kas paslapti is kur tokias grazias schemutes gaunat?
tokiu niekur neesu macius
QUOTE(Donalita @ 2010 02 15, 18:35)
Nea. Čia yra 10 spalvų 6 spalvos veidui ir plaukams. Viena bus fonas, dar trys- drugelis.
Papildyta:
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 15, 19:05)
pasakykit kas paslapti is kur tokias grazias schemutes gaunat?
Aš tai čia lankausi ir randu įvairių schemų
http://www.supermama...?...9120&st=312