Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(UMA3 @ 2010 02 14, 17:06)
Sveikutes,noriu paprasyti Jusu pagalbos-esu ipareigota Kaune nupirkti piesini siuvinejimui(kur ant medziagos ispiesta buna,gal galite parasyti man i az kur ju ieskoti,nes neturiu nei menkiausio supratimo,kadangi tokiu groziu gaminti nesugebu... blush2.gif Labai aciu toms,kurios ras laiko brukstelti man az  4u.gif

Tokių dalykų būna rankdarbių parduotuvėse. Kaune jų tikrai yra.

Visi labai gražūs darbeliai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 02 14, 19:37)
neperseniausiai iveiktas 9as lapas is 36

o dieve ,kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif ,dar nė pusės nėra o iš koto verčia....čia HAEDas?
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 02 14, 19:37)

bigsmile.gif va čia tai paveikslas bus bigsmile.gif thumbup.gif Lenkiu žemai galvą už tavo ryštą hi.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2010 02 14, 19:56)
Cia mano darbeliai  4u.gif  Dar nebaigti, neireminti.. bet vis tiek pasirodau  blush2.gif

Grazi ta antele gavosi thumbup.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2010 02 14, 20:37)

wub.gif ach..grozis blush2.gif cia jei neklystu Mystic stitch? wub.gif

9alicija9, nesiparink mirksiukas.gif truputi eina iziureti vyro ir moters siluetus, tik spalvos labai tamsios ir blankios, perejimu normaliu ner, na, plemais kai kur. Sunku gauti gera rezultata siuvinejant nuotraukas, reikia labai gerai atidirbti schema, ko as asmeniskai nemoku, taip kad dar nesiryztu bandyt laime tokiam darbui. Bet ne tau pirmai taip prasta schema koja pakiso ax.gif ir spalvu labai mazai parinkai g.gif o su kokia programa darei schema? 4u.gif as bandziau su Stitch art easy tai is vaizdo lyg ir nieko gaunasi g.gif bet siuvinet vis tiek nesiryztu ax.gif
Atsakyti

Labukas 4u.gif Su sv. Valentino diena Jus !!!
Visoms linkiu:
Netikekit veju- - jis pazada ir negrizta...
Netikekit ziogu daina - ji per daug nerupestinga...
Netikekit medziu zydejimu - jis laikinas ir trumpas...
Tikekite Meile ir Draugyste, tikekite tuo kas amzina!!! 4u.gif

Atsakyti
rugsėje, kokios spalvos wub.gif

QUOTE(Dantiste @ 2010 02 14, 20:45)
wub.gif ach..grozis  blush2.gif cia jei neklystu Mystic stitch? wub.gif

čia HAEDas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(UMA3 @ 2010 02 14, 17:06)
Sveikutes,noriu paprasyti Jusu pagalbos-esu ipareigota Kaune nupirkti piesini siuvinejimui(kur ant medziagos ispiesta buna,gal galite parasyti man i az kur ju ieskoti,nes neturiu nei menkiausio supratimo,kadangi tokiu groziu gaminti nesugebu... blush2.gif Labai aciu toms,kurios ras laiko brukstelti man az  4u.gif

maciau buvusioje PC Pasimatymas 2 aukste kur siulai medziagos mirksiukas.gif
Atsakyti
siuvinėju dovaną draugei ,tik nežinau ar greit įrėmins ,ryt tikrai bus baigta ,bet darbo diena tik trečiadienį doh.gif ,o reikia jau sekmadieniui,nu žodžiu verčiuos per galvą... lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 02 14, 21:35)
siuvinėju dovaną draugei ,tik nežinau ar greit įrėmins ,ryt tikrai bus baigta ,bet darbo diena tik trečiadienį  doh.gif ,o reikia jau sekmadieniui,nu žodžiu verčiuos per galvą... lotuliukas.gif

švelnios spalvytės wub.gif
Atsakyti
Rugsėje Nuostabu,as apzaveta .Bus nuostabus darbas 4u.gif

9Alicija9 Dabar pora sakinių tau,kaip draugas - draugui.Manau,eini ne tuo keliu.As pradzioje taip pat sukau ne ten,kur reikia,rinkausi schemas is igolki.net,vargau,siuvinejau,o rezultatas buvo labai jau nekoks doh.gif .Tas pats ir su shemom is fotografiju,kazkaip tik kelias maciau padoriai atrodancias,ir tos pacios ne maziau 40-50 spalvu.Bet tu nenusimink,pasirink kokybisku schemuciu internete ir nenuleisk ranku,nes sis pomegis isties veza biggrin.gif
Atsakyti
9Alicija9, kad ten jaunavedziai, supratau tik perskaicius supermamu komentarus, kad daryta kazkas is nuotraukos. Is pradziu maniau, kad ten gamtos vaizdas, upelis kazkoks teka ir pan...
Lenkiuosi pries Tave, nes esi kruopsti, manau, pavyks issiuvinet kazka labai grazaus kito. Bet su nuotraukom kol kas gal neprasidek 4u.gif
As tokiu dideliu drabeliu dar nesiimu, kas vakara pasiuvineju koki atvirutes elementa. Dabar kaip tik renkuos koki grazu horoskopo zenkla MB gimtadienio proga, gal dar spesiu issiuvinet ir iremint kazkaip... Gal galit kazka rekomenduot? Turiu pora horoskopu variantu (schemu), vienas labai grazus, bet schema vos iskaitoma, o kitas nelabai prie sirdies...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katu: 15 vasario 2010 - 04:56
aciu mergaites uz gerus zodzius ir wub.gif ...
taip cia HAED "Revelation", dydis kryzeliais 400*540
Atsakyti