Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(akacijaorama @ 2010 02 14, 00:16)
Norėjau paklausti ar failas, kuris turi tą programą, vadinasi exe? Ir ar atsiradus lentelei, yra žodis run bei parašyta, kad nežinomas failas?  g.gif
Nepykit, kad taip klausinėju, nes ne per seniausiai turėjau labai rimtą virusą, kurį įveikti buvo sunku, o jis atsirado per mano neatsargumą ir kažkokio failo atidarymą, todėl dabar labai bijau vėl užkibti išsisaugant visokias programas  verysad.gif

na, praktiškai visi instaliuojami failai turi *.exe galūnę biggrin.gif Taip kad kitaip nebus biggrin.gif Patikrink su antivirusine failą jeigu abejoji 4u.gif

Džeine, wub.gif Man Vautier širdelės tai wub.gif Išsiuvinėčiau visas lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 02 13, 21:49)
Gal tavo pieštukas kažkoks kitoks, nes man nepadėjo nei ūkiškas muilas, nei specialus muilas dėmėms plauti.... Dar beplaudama pieštuką ir darbą patampiau... Vistiek jis matėsi...  Nu vien žodž... doh.gif

as pirkaus piestuka is audiniu parduotuves,ta vadinama specialu bet ir man issilo demes ant baltos kanvos verysad.gif ant juodos nezinau nes nesu uzbaigusi paveiksliuko ir nebandziau plauti,bet nei muilas,nei spec priemones neiseme :verysad:to piestuko.merginos giria flomasteri tai manau kad geriausia tureti toki,kas jau isbandyta ir zinoma....o piestukui tokiam,manau, vieta siuksliu dezej
Atsakyti
as turiu markeri kuris pats pranyksta. man tai super. pirkau audiniu parduotuveje
Atsakyti
sveikutės, pateršiu ir aš eterį ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2010 02 14, 13:33)
sveikutės, pateršiu ir aš eterį  ax.gif

Labai grazu 4u.gif Ir as tokus siuvineju sao vaikams. Vienas jau senokai baigtas, o kitas jau i pabaiga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2010 02 14, 12:51)
Labai grazu 4u.gif  Ir as tokus siuvineju sao vaikams. Vienas jau senokai baigtas, o kitas jau i pabaiga  smile.gif

4u.gif , jie man irgi lb. lb wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZMama: 14 vasario 2010 - 13:05
QUOTE(simuonele @ 2010 02 13, 16:54)
siuvinetojos, reikia patarimo. siaip esu siuvinejus keleta darbeliu, vaikisku mike pukuotuku ugio matuoklyje, ir leliuka ant ranku.
dabar noriu sau, ir galvoju apie toki vat, man miegamajam labai tiktu

patarkit, reikia siuvineti ant juodo audinio, siuvinejant tik kuno silueta, ar visa paveiksla su juodu fonu

Kiek aš mačiau kūno siluetų- siuvinėta ant juodo audinio. O schema iš kur ( ar ne iš igolki.net ?)
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2010 02 14, 13:36)
Kiek aš mačiau kūno siluetų- siuvinėta ant juodo audinio. O schema iš kur ( ar ne iš igolki.net ?)

aha is ten 4u.gif
Atsakyti
pagaliau issiuvinejau nuotrauka--> http://public.fotki....jimas-kryzeliu/
ivertinkit g.gif
biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(ZMama @ 2010 02 14, 14:33)
sveikutės, pateršiu ir aš eterį  ax.gif

user posted image

kokie grazus mazyliai bigsmile.gif
ir as tokiu noreciau pasiuvinet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 14, 15:56)
pagaliau issiuvinejau nuotrauka-->

nepyk, bet nesuprantu, kas ten pavaizduota schmoll.gif

ZMama, mieli metrikiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2010 02 14, 17:58)
nepyk, bet nesuprantu, kas ten pavaizduota  schmoll.gif

ZMama, mieli metrikiukai  wub.gif

kairej vyras esineje as veidai..
unsure.gif
Papildyta:
gal del to kad nuotrauka nekokybika deje...
soriukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 14, 16:00)
kairej vyras esineje as veidai..
unsure.gif
Papildyta:
gal del to kad nuotrauka nekokybika deje...
soriukas  doh.gif

nu kaip pasakei, pradėjau kažką įžiūrėt, bet kokybė schemos tai... atsiprašau, bet keiktis etery negražu 4u.gif kiek spalvų čia?
Atsakyti