Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(notera @ 2010 02 13, 21:46)
visada braizau tik su piestuku,jis labai gerai issiplauna su ukisku muilu,vistiek darba reikia pabaigus isplauti .Iki siol neturejau jokiu problemu del to.

Gal tavo pieštukas kažkoks kitoks, nes man nepadėjo nei ūkiškas muilas, nei specialus muilas dėmėms plauti.... Dar beplaudama pieštuką ir darbą patampiau... Vistiek jis matėsi... Nu vien žodž... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 13 vasario 2010 - 19:51
QUOTE(zuzanele @ 2010 02 13, 20:49)
Gal tavo pieštukas kažkoks kitoks, nes man nepadėjo nei ūkiškas muilas, nei specialus muilas dėmėms plauti.... Dar beplaudama pieštuką ir darbą patampiau... Vistiek jis matėsi...  Nu vien žodž... doh.gif

paprastas mokyklinis piestukas smile.gif kiekviena pasirenkam kas patogu ir nepalieka zymiu
Atsakyti
Poros dienu darbelis, atgaiva akym nuo juodos medžiagos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2010 02 13, 09:34)
ogo  bigsmile.gif  na dukra tikrai i mama  wub.gif  as kol tokiom orchidejom prisiruosciau  blush2.gif
o as jau Velykom ruosiuosi  biggrin.gif ACIU pauksciukui uz sia schema  4u.gif 
Velykinis ranksluostukas:

bigsmile.gif geras, labai puikus darbukas
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 13, 20:36)
Poros dienu darbelis, atgaiva akym nuo juodos medžiagos  biggrin.gif

Pagaba thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 13, 21:36)
Poros dienu darbelis, atgaiva akym nuo juodos medžiagos  biggrin.gif

labai dailus darbelis wub.gif
Atsakyti
Sveikos supermamytes, neseniai suzinojau jog yra programele kuri is nuotraukos padaro schemute, gal galite istiesti pagalbos ranka ir padeti susirasti ta programele? busiu begalo dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
oj radau pati ax.gif ax.gif
http://www.pixelhobb...m/software.aspx
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rivje @ 2010 02 13, 22:01)
Sveikos supermamytes, neseniai suzinojau jog yra programele kuri is nuotraukos padaro schemute, gal galite istiesti pagalbos ranka ir padeti susirasti ta programele? busiu begalo dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

cia dar yra
http://ravlyk.net/Do...89/Default.aspx
4u.gif
Atsakyti
ohoho kaip faina aciukas dideliausias nemaniau jog tokiu stebuklu yra 4u.gif 4u.gif 4u.gif jauciuos kaip is dangaus nukritusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2010 02 14, 00:47)

Norėjau paklausti ar failas, kuris turi tą programą, vadinasi exe? Ir ar atsiradus lentelei, yra žodis run bei parašyta, kad nežinomas failas? g.gif
Nepykit, kad taip klausinėju, nes ne per seniausiai turėjau labai rimtą virusą, kurį įveikti buvo sunku, o jis atsirado per mano neatsargumą ir kažkokio failo atidarymą, todėl dabar labai bijau vėl užkibti išsisaugant visokias programas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 02 14, 00:16)
Norėjau paklausti ar failas, kuris turi tą programą, vadinasi exe? Ir ar atsiradus lentelei, yra žodis run bei parašyta, kad nežinomas failas?  g.gif
Nepykit, kad taip klausinėju, nes ne per seniausiai turėjau labai rimtą virusą, kurį įveikti buvo sunku, o jis atsirado per mano neatsargumą ir kažkokio failo atidarymą, todėl dabar labai bijau vėl užkibti išsisaugant visokias programas  verysad.gif

instaliavus esu ta programa,tai neturiu jokiu virusiuku atrodo. lenteleje yra zodis run save ir dar kazkokie nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2010 02 14, 01:38)
instaliavus esu ta programa,tai neturiu jokiu virusiuku atrodo. lenteleje yra zodis run save ir dar kazkokie nepamenu blush2.gif

Taip, yra RUN, SAVE. Labai bijau dabar instaliuotis, kad po to nebūtų bėdų. O kurioj vietoj kurį mygtuką Jūs nuspaudėt (tam Jūsų nurodytame tinklapyje)? Tą didelį žalią kairiam šone ar kažkurį iš esančių po paveiksliukais?
Atsakyti