Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(Uodegyte @ 2010 02 13, 15:58)
susiruosiau siuvineti peizaza ant juodos kanvos,aida 14.bet nuejusi i parduotuve aida 14 ir aida 18 vienodi,mazi kryziukai.ar taip turi buti.ar juodos kanvos aida 14 nera,nes balta kanva didesni kryziukai.

Būna juoda aida 14, aš turiu rinkinį.
Atsakyti
ar aida 18 patys maziausi kryzeliai
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 02 13, 18:35)
ar aida 18 patys maziausi kryzeliai

Taip. Bet man labai gražu ant jos, atrodo kaip piešta.
Atsakyti
o aida 14 vidutiniai?didesni ar mazesni uz aida 16.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 02 13, 15:26)
Super clap_1.gif ploja.gif
Dar pasakyk kur pirkai languota lina?

pirkau gatava ranksluostuka Kaune Vilniaus g. yra parduotuve LINAS jis toks nelygus as siuvinejau per ta istipstancia kavna ax.gif sunku man ant lino skaiciuot nesiryztu vis blush2.gif turiu gabaliuka nusipirkus balto lino grazaus wub.gif istraukiu pasiziuriu ir atgal padedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 02 13, 18:48)
o aida 14 vidutiniai?didesni ar mazesni uz aida 16.

Didesni. Pirmoj temos žinutėj yra visos numeracijos.
Atsakyti
user posted image

parodau savo siuvinuka
Atsakyti
QUOTE(notera @ 2010 02 13, 19:24)
parodau savo siuvinuka

Oho, koks grožis wub.gif , o kas čia bus.
Atsakyti
Notera, super drinks_cheers.gif Cia Golden Kite?
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 02 13, 20:26)
Oho, koks grožis wub.gif , o kas čia bus.

bus geles bandysiu daryti paveiksla,siaip tai jis yra is www.artecy.com,gal kas nores pasiziureti ten visko nemazai yra
Atsakyti
QUOTE(notera @ 2010 02 13, 21:24)
parodau savo siuvinuka

Super darbas thumbup.gif Labai gražu 4u.gif

O su kuo susibraižei linijas? Man kažkaip atrodo, kad su pieštuku. Tada užjaučiu tave... Nes aš jau tokią pamoką turėjau. Niekaip nėjo pieštuko išplauti. Ten kur tamsiau, nesimatė, o kur baltas ar panašu į baltą foną, tai amen... Užsiknisau juodai. O pieštukas vistiek matosi...doh.gif

Dabar jau gudresnė. Čia merginos pasidalino patirtimi, tai aš žymiu siūliuku ar išplaunamu markeriu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 13 vasario 2010 - 19:40
QUOTE(Citrinukė @ 2010 02 13, 20:27)
Notera, super  drinks_cheers.gif  Cia Golden Kite?

nelabai zinau kas tas yra blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2010 02 13, 20:39)
Super darbas thumbup.gif Labai gražu 4u.gif

O su kuo susibraižei linijas? Man kažkaip atrodo, kad su pieštuku. Tada užjaučiu tave... Nes aš jau tokią pamoką turėjau. Niekaip nėjo pieštuko išplauti. Ten kur tamsiau, nesimatė, o kur baltas ar panašu į baltą foną, tai amen... Užsiknisau juodai. O pieštukas vistiek matosi...doh.gif

Dabar jau gudresnė. Čia merginos pasidalino patirtimi, tai aš žymiu siūliuku ar išplaunamu markeriu mirksiukas.gif

visada braizau tik su piestuku,jis labai gerai issiplauna su ukisku muilu,vistiek darba reikia pabaigus isplauti .Iki siol neturejau jokiu problemu del to.
Atsakyti