DONALITA OOHoo darbelis Bus super
Rankšluostis su vištyte labai fains
QUOTE(zundyte @ 2010 02 13, 10:31)
gražutis
..
nu tu duodi,čia ant kanvos bijai siuvinėt? čia ant lino visos pradedančios bijo siuvinėt ....ant kanvos tai ir aklas galėtų siuvinėt ,tik drąsiau imkis darbo ,pamatysi ,kad ant kanvos siuvinėjant nėra kas veikt
...
..
nu tu duodi,čia ant kanvos bijai siuvinėt? čia ant lino visos pradedančios bijo siuvinėt ....ant kanvos tai ir aklas galėtų siuvinėt ,tik drąsiau imkis darbo ,pamatysi ,kad ant kanvos siuvinėjant nėra kas veikt
...
aciu
niu tai meginsiu meginsiu ziesiu kaip man cia gausis.
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2010 02 13, 12:19)
QUOTE(Visniuke @ 2010 02 12, 21:02)
niu nerealios orchidejos dukrytes lb lb grazios. Matos, kad mergyte Dzeine tavo dukrytes kiti darbeliai irgi lb grazus - pasiziejau jos galerija niu saunuoliuke
ačiū, stengias panelė
QUOTE(pauksciukas @ 2010 02 12, 21:45)
Orchidejos nuostabios , mano siuviniai nebuvo tokie grazus, tokio amziaus
bety tada ir schemu geru nebuvo
QUOTE(Donalita @ 2010 02 13, 01:33)
gražu namuka pasirinkai
ir ačiū už reklama
ačiū visom tetom nuo Indrės
Gražūs darbeliai ir šauniai darbuojatės procesuose.
QUOTE(amiyra @ 2010 02 13, 10:34)
o as jau Velykom ruosiuosi ACIU pauksciukui uz sia schema
Velykinis ranksluostukas:
Super
Dar pasakyk kur pirkai languota lina?
sveikutes darbstuoles
as uzsukau pasiziuret Jusu grozybiu visu darbeliai pasakiski bet kada Jus viska spejat?!
as uzsukau pasiziuret Jusu grozybiu visu darbeliai pasakiski bet kada Jus viska spejat?!
Oho koks prašmatnus namelis bus
Koks bus grožis
QUOTE(amiyra @ 2010 02 13, 09:34)
o as jau Velykom ruosiuosi ACIU pauksciukui uz sia schema
Kokia faina vištelė
susiruosiau siuvineti peizaza ant juodos kanvos,aida 14.bet nuejusi i parduotuve aida 14 ir aida 18 vienodi,mazi kryziukai.ar taip turi buti.ar juodos kanvos aida 14 nera,nes balta kanva didesni kryziukai.
siuvinetojos, reikia patarimo. siaip esu siuvinejus keleta darbeliu, vaikisku mike pukuotuku ugio matuoklyje, ir leliuka ant ranku.
dabar noriu sau, ir galvoju apie toki vat, man miegamajam labai tiktu
patarkit, reikia siuvineti ant juodo audinio, siuvinejant tik kuno silueta, ar visa paveiksla su juodu fonu
labai aciu is anksto
dabar noriu sau, ir galvoju apie toki vat, man miegamajam labai tiktu
patarkit, reikia siuvineti ant juodo audinio, siuvinejant tik kuno silueta, ar visa paveiksla su juodu fonu
labai aciu is anksto