Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

QUOTE(SheMe @ 2010 02 12, 19:13)
Na su neščiom moterim nesiginčiju nestuke.gif  tongue.gif  Kaip pasakysite blush2.gif

Na, gali ir pasiginčyti pažadu pelių nepriveisti smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J-u-r-a-t-e: 12 vasario 2010 - 18:47
Gal kas turit Velykiniu schemu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 02 12, 17:12)
Na va, pagaliau parsinešiau įrėmintą, nelabai kam patikusį, kačiuką blush2.gif
user posted image
Kaip per visą savo gyvenimėlį tik trečias darbas man atrodo pakankamai gerai rolleyes.gif  Aišku su jūsų darbais man lieka slėptis po lapais bigsmile.gif

Labai dailus katiniukas wub.gif Kruopštus darbelis thumbup.gif Man dar toli iki Jūsų visų verysad.gif
Papildyta:
Ir visų kitų mergaičių ir vyrų darbeliai nerealūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytukexxl @ 2010 02 12, 18:11)
Gal kas turit Velykiniu schemu?  blush2.gif

kad schemu paieskoje yra nuorodu i velykinius paveikslelius ax.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuolytes 4u.gif

Niu Dzeine tu ir saunuole, ka tik rodei, kad tik pradejai katinuka bibliotekininka siuvinet, o jis jau pabaigtas thumbup.gif toks vaizdelis, kad susedusios mama su dukromis prie to pat darbelio dirba ax.gif saunuole 4u.gif lb lb mielas wub.gif

Mano kuklus darbelis :

user posted image

tetai mazytis siurprizas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Višniukė: 12 vasario 2010 - 20:23
QUOTE(Višniukė @ 2010 02 12, 20:20)
Niu Dzeine tu ir saunuole, ka tik rodei, kad tik pradejai katinuka bibliotekininka siuvinet, o jis jau pabaigtas  thumbup.gif toks vaizdelis, kad susedusios mama su dukromis prie to pat darbelio dirba ax.gif saunuole 4u.gif lb lb mielas wub.gif

Mano kuklus darbelis :

biggrin.gif jos savo darbelius daro
štai 15-metės darbelis, neseniai baigė wub.gif

user posted image

wub.gif o tavo koks mielas darbelis, ir visi (liek pastebiu) ant lino, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 12 vasario 2010 - 20:47
Gražios orchidėjos. wub.gif
Atsakyti
nuostabūs darbai, wub.gif wub.gif tik kaip viską suspėjat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 12, 21:45)
biggrin.gif  jos savo darbelius daro
štai 15-metės darbelis, neseniai baigė  wub.gif

bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
wub.gif o tavo koks mielas darbelis, ir visi (liek pastebiu) ant lino, šaunuolė  4u.gif

WOW kokia saunuole bigsmile.gif as tai vis nesiryztu tokiu dideliu siuvinet blush2.gif vis bijau, kad nepabaigsiu blush2.gif arba pasiklysiu kryziukuose blush2.gif todel vis maziukus knibineju ax.gif
Atsakyti
sveikutes, norejau paklausti
baigiau siuvineti darba dabar as ji isskalbsiu ir lyginti man ji sausa ar slapia?
Beje gal galit patarti? noriu savo paveiksla kazkaip pritvirtinti ant albumo virselio bet nezinau kaip. gal po apacia deti koki lipinima? kaip man darytiu?
Atsakyti
niu nerealios orchidejos dukrytes wub.gif thumbup.gif lb lb grazios. Matos, kad mergyte stenges 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 12, 21:45)
... visi (liek pastebiu) ant lino, šaunuolė  4u.gif

aha kazkaip nesiryztu siuvinet ant spec medziageles. man taip kazkaip prilipo tas linas prie rankyciu tongue.gif nors artimiausioj ateiti meginsiu ir ant specialios, nes jau gavau siuntinuka su siuliukais ir medziagyte. Dukriukui metrikiukus siuvinesiu blush2.gif
Papildyta:
Dzeine tavo dukrytes kiti darbeliai irgi lb grazus - pasiziejau jos galerija thumbup.gif niu saunuoliuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 02 12, 20:20)
Mano kuklus darbelis
tetai mazytis siurprizas

Noreciau schemutes 4u.gif
Atsakyti