Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 85 tema

Dzeine ir Pauksciuk, jusu darbai nerealus. Ziuriu ir negaliu atsiziureti ploja.gif
QUOTE(zundyte @ 2010 02 11, 17:27)
tai taip ,.reikia pridėt dar tiek kokio pločio paspartas bus ,jei 3 cm tai po tris cm  prie tų 5cm.tai pagalvok taip:jei rėmini be pasparto tai siuvinėlis į rėmelį įlenda nu apie 5mm-1cm ,žiūrint koks rėmas pločio,o jei dar dėsi paspartą pvz kokiu 3cm,tai prie tų
5mm-1cm reikia pridėt dar tuos 3cm
.jei darbelis 20cm x20cm,paspartas 3cm,rėmelio įlindimas(nežinau kaip paaiškint tą dalyką)0.5cm,tai gautųsi kad medžiagos reikia 23.5x23.5cm +po 5 cm kraštams,ty viso 28.5cmx28.5cm medžiagos,čia idealiausiai ,rėminant kai tempi siūlus ,tai tikrai daug lengviau kai daugiau medžiagos yra ,o jei medžiagos mažai tai galima bandyt rėminti prisiuvant prie kartono ,tada reikia mažiau ,skaityk tik tiek kiek yra rėmo išmatavimai,ty 23.5x23.5cm

Netiesa. Nereikia, kad paveikslas palįstų po visu paspartu. Pakanka, kad po paspartu palenda bent vieną cm. Taip kad krastui su paspartu ar be jo reikia palikti vienodai. Mažiau galima palikti tada, jei tempi prisiūdama prie kartono, daugiau - jei tempi siūlais.
Atsakyti
Laba 4u.gif

Kaip grazu wub.gif darbeliai nerealus ...
Nors ir bandau tobulint zinias ir praktika, bet paziurejus i Jusu man - kaip kaimo turizmas menulyje tongue.gif
Su savo roze dvi savaites raudonavau doh.gif , o dabar zaliuoju doh.gif , ko gero geliu ir as nenoresiu kuri laika tongue.gif Gal reikia skersai sio kryziavojmo, ka nors nediduko paimt kuriam laikui g.gif
O galit isverst: " Floss Used for Petite Stitches" aciu ax.gif

P.S.Nu man tie Zundytes "drugeliai ant krapu" - stovi akyse, nors tu ka wub.gif
Atsakyti
Labutis, nu ir tempai pas jus. wub.gif
Atsakyti
Džeinė ir Paukščiukas thumbup.gif super truper 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 02 11, 21:32)
o aš katina literata baigiau šiandien, rodausi  ax.gif

kaip visada - iš koto verčia thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(paule kaip saule @ 2010 02 12, 12:43)

P.S.Nu man tie Zundytes "drugeliai ant krapu" - stovi akyse, nors tu ka  wub.gif

ačiukas ,gaila ,kad schema žurnale ,atsiųsčiau...
Atsakyti
Drugeliu schema turiu, galiu atsiusti jei kam reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2010 02 12, 17:23)
Drugeliu schema turiu, galiu atsiusti jei kam reikia 4u.gif

Taigi man, jei galima - zanetalab@gmail.com ir acux dideliuuuzas lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau parsinešiau įrėmintą, nelabai kam patikusį, kačiuką blush2.gif
user posted image
Kaip per visą savo gyvenimėlį tik trečias darbas man atrodo pakankamai gerai rolleyes.gif Aišku su jūsų darbais man lieka slėptis po lapais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 02 12, 17:12)
Na va, pagaliau parsinešiau įrėmintą, nelabai kam patikusį, kačiuką blush2.gif
Kaip per visą savo gyvenimėlį tik trečias darbas man atrodo pakankamai gerai rolleyes.gif  Aišku su jūsų darbais man lieka slėptis po lapais bigsmile.gif

Darbelis labai gražus smile.gif thumbup.gif wub.gif Aš tokių sudėtingų dar nesiimu.
O šiaip jau nereikia savęs taip žeminti, tikrai esi gabi, kruopšti, o jei nori būti savikritiška - tai sakyk, kad yra kur tobulėti, bet tikrai nereikia savęs nuvertinti.
Susitarėm? g.gif wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 02 12, 10:12)
Aišku su jūsų darbais man lieka slėptis po lapais bigsmile.gif

Kaciukas labai mielas, siltas, taip ir noris, kad pasitrintu toks i kojas wub.gif
Kad Tau nereiktu sleptis po lapais, parodysiu as savo paskutini "sedevra" lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2010 02 12, 18:33)
Kad Tau nereiktu sleptis po lapais, parodysiu as savo paskutini "sedevra"  lotuliukas.gif

Labai mielas darbelis smile.gif Aš tai vat kad ir sumastyčiau atvirutė siuvinėti - tai nemokėčiau jos įrėminti ar kaip čia pasakius, nemokėčiau su popierium ir medžiaga dirbti blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 02 12, 19:29)
Susitarėm?  g.gif wink.gif  drinks_cheers.gif

Na su neščiom moterim nesiginčiju nestuke.gif tongue.gif Kaip pasakysite blush2.gif

QUOTE(Katu @ 2010 02 12, 19:33)
Kad Tau nereiktu sleptis po lapais, parodysiu as savo paskutini "sedevra"  lotuliukas.gif

puikus šedevras, puiki mintis thumbup.gif Tiksliau net ne mintis, o vyrų realybė doh.gif biggrin.gif
Atsakyti